Maselis

Mijn naam is Tidenka Goedhart, gehuwd, moeder van 3 zonen. Ik ben leerkracht godsdienst en woon te Kortrijk. In mijn vrije tijd bespeel ik de piano en zing. Daarnaast ben ik uitgeroepen sedert 8 februari 2019 als Miss Sympathy voor de kledinglijn Ellip-sis model.

 

"In de zomer hou ik vooral van losse, makkelijke kledij en toch supervrouwelijk met een finesse sexy.Mode Ellip-sis voldoet hier aan alles wat ik verkies... van lange rokken, jurken, bloezen met een lichte boho toets tot broeken en shirts in urbain of trendy stijl. Ik draag zeer veel graag met andere woorden, zonder voorkeur als het maar goed gecombineerd is."

"Mijn mooiste reis is Spanje. De streek van de Costa brava alsook ietsje dichter Costa Dorada. De zon, strand en bergen. Ik hou enorm van de variëteit van de variëteit van de natuur.Cultuur en ontspanning, de gezonde mix."

"Deze zomer wordt Zuid Frankrijk en Spanje terug de place to be. Waar ik met mijn nieuwe aanwinsten van Ellip-sis uiteraard mee zal uitpakken, want er iedere dag stralend uitzien is ook een 60% mijn vakantie mood."

Ik ben Noor Lobbestael, 16 jaar jong en woonachtig in Veurne. Na de zomervakantie ga ik naar mijn zesde jaar, Wiskunde-Wetenschappen in het Bisschoppelijk College van Veurne. Ook ben ik finaliste van Miss Fashion 2020. Ik ga vaak lopen in het sportpark dicht bij mijn huis of ga naar de fitness. Ik hou van terrasjes doen en shoppen.

"Mijn geliefkoosde kledij in de zomer, zijn vooral lichte stukken, zoals kleedjes en rokjes. Ook shortjes met een crop top horen hier zeker bij. Dit kan gecombineerd met een hak of gewoon een leuke sneaker of sandaal."

"Mijn mooiste reis tot op heden, was deze naar India in maart 2019. Ik mocht deze inleefreis samen met 19 andere leerlingen en 4 leerkrachten uit het College meemaken. We bezochten twee projecten, SOS zoutmijnkinderen en Arneva. We zamelden geld in voor deze organisatie en zitten al aan meer dan 15.000 euro. Ik ging ook al naar o.a. Cuba en Rwanda maar waarom ik deze reis naar India verkies, dat is omdat we ons echt konden inleven. We zagen alles van dichtbij en niet gewoon van horens. Het was een heel aangrijpende reis maar ik ben blij dat ik mijn steentje, om de 2 projecten te steunen, kon bijdragen."

 

 

"Deze zomer wordt een zeer drukke zomer! Ik combineer 2 vakantiejobs met het avontuur als finaliste van Miss Fashion 2020. Ik werk in Brasserie Lowie, een zeer lekker restaurant met uitzicht op de historische markt van Veurne. Chef Stephanie Vandeputte bereid er de lekkerste gerechtjes. Naast de vaste kaart werken ze ook met dagverse suggesties naargelang seizoen en aanbod. Gastvrouw Thea Huys zorgt voor een warm onthaal en perfecte bediening. Een echte aanrader! Ook werk ik in WeekendMode in Sint-Idesbald. Je vindt er al je favoriete collecties voor dames, heren en kinderen. Van feestkledij tot een sportieve outfit voor alledag. Plus een ruime keuze nachtkledij, ondergoed & lingerie, badmode en accessoires. Respect, positiviteit, vertrouwen, en creativiteit behoren tot de basiswaarden van WeekendMode. Niet te vergeten wanneer je aan ons mooie zeetje bent! Maar naast dit is er natuurlijk Miss Fashion. Samen met 24 andere prachtige dames sta ik op 31 augustus in zaal Elckerlyc in Antwerpen als finaliste op het grote Gala Miss Fashion! Waarom ik deelneem aan deze missverkiezing is in eerste plaats om ervaring op te doen, contacten te leggen en om wat zelfvertrouwen te zoeken. We zitten bijna wekelijks met een activiteit doorheen heel België, en ook de danslessen zitten er aan te komen! Het wordt een drukke maar verheugde vakantie! Mensen kunnen mijn avontuur trouwens steunen! Dit door een steunkaart van 5 euro aan te kopen, hiervoor stuur je best een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook een sms sturen met “MF 21” naar 6045 (€1/sms) (een spatie tussen “MF” en “21”) bedankt!"

 

 

 

 

 

 

 

"Mijn grootste droom is om de mensen over heel de wereld te helpen. Mensen in nood, armoede, ziekte,... ik wil iets doen voor hen allemaal! Ook hou ik van reizen dus zou ik graag een mooi deel van de wereld willen zien."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 31-jarige Lindsey Casteleyn werd in 2018 ere dame Miss De Luxe 2018 en staat nu samen met haar 7-jarige dochter Lovely Callebaut in onze zomerspecial. Laatstgenoemde is finaliste Mini Miss Gent 2020. Beiden zijn afkomstig uit Brugge. Voor onze Special trokken we naar het Minnewaterpark in Brugge.


Wat is je geliefkoosde kledij in de zomer?"Dit varieert bij beide, bij echt mooi zomerweer kunnen wij wel genieten in een kleedje of een mini shortje, bij slechter en kouder weer is een jeans ook oké", aldus Lindsey.

Wat was je mooiste reis tot op heden en waarom?
Lindsey: "Mijn mooiste reis was de reis naar Turkije met Miss De Luxe zowel als finaliste en als eredame, het was een ideale combinatie van warmte en zon. Als finaliste heb ik die reis wel anders beleefd dan het jaar erop als tweede eredame"
Loveley: " Mijn mooiste reis was naar St. Paulien (Frankrijk), net zoals mijn mama hou ik immers van zon en vooral van water."


Wat staat er deze zomer gepland?
"Wij zijn bijna terug van het zuiden van Frankrijk en daarna is het terug volle bak voor Loveley als finaliste van Mini Miss Gent. De focus ligt hierop want haar finale is 25 augustus in Ledeberg", aldus Lindsey. "Voor mij is het terug de focus op Miss De Luxe en natuurlijk ook nog genieten van het gezin in de vakantie. Een pretpark met de kindjes zullen wij alvast doen. Normaal Walibi Holland en natuurlijk ook Disneyland Parijs."

Waar droom je echt van?
Lindsey: "Mijn droom is om echt nog stukken van de wereld te verkennen, ook nog een rondreis te doen te besluiten aan een wit strand met helderblauwe zee."
Loveley: "Voor mij is het allemaal gelijk zolang er maar water is en zon."

 

Mijn naam is Luna Timmerman, 20 jaar en afkomstig uit Brugge. Ik studeer communicatiewetenschappen in Gent en ben gepassioneerd door verre reizen en verschillende culturen.

"Tot op heden was mijn mooiste reis Thailand, aangezien ik er 2 weken lang met de rugzak heb rondgetrokken. Het is een land met veel mogelijkheden, zoals stad, maar ook natuur."

"Deze zomer staat er een druk programma gepland voor Face of Beauty en Miss Batjesprinses. Daarnaast ga ik ook  nog wat bijverdienen als jobstudent en ben ik af en toe te vinden in een zomerbar met vriendinnen. Ook af en toe een kleine citytrip hoort er bij deze zomer."

"Mijn allergrootste droom is om de hele wereld gezien te hebben. Ik ben al volop bezig om veel van de wereld te

ontdekken, maar als ik de hele wereld wil zien, heb ik nog veel te gaan, haha."

De 32-jarige Tjessa Hemelaere uit Passendale baat de brasserie op de Grote Markt in Izegem uit. Je kan er diverse gerechten verkrijgen. Ze is al een tijdje vrijgezel. "Carrière was/is belangrijk en door mijn moeilijke werkuren is een relatie niet altijd even gemakkelijk. Ook ben ik redelijk kieskeurig. Dit alles zorgt ervoor dat ik af en toe ontsnap aan de realiteit."

" Ik heb voor de moment al 21 landen in totaal bezocht. Heb zo’n wereldkaart waar ik alle landen kan krassen waar ik ooit geweest ben. Wat nog veel te weinig is of course. Ik heb al op verschillende manieren gereisd met als uitschieters de relaxvakanties in Turkije, Griekenland en Spanje. In november ben ik naar Nieuw-Zeeland geweest, goed voor 28u vliegen. Daar was het met de trekzak, met een internationale groep van 20, met overnachtingen in hostels. Ik heb daar prachtige dingen gezien maar ideaal reizen was het niet. Ik neem immers graag een douche op mijn gemak en krijg in de ochtend graag een toastje met wat vers fruit en een koffietje geserveerd. Zoals de manier waarop ik gereisd heb in Costa Rica, wat voor mij tot nu toe mijn mooiste reis was. We hebben in negen dagen het land rondgereisd en alle highspots gezien."

"Te zien welke vakantie ik maak, zorg ik voor de geschikte outfits. Met de trekzak naar Nieuw- Zeeland kon ik niet veel meenemen. Daar was het bijzonder fris (8 graden) in november). Dus was een sportbeha, leggings met een leuke shirt er bovenop het meest ideale om te dragen, dit met gemakkelijke sportschoenen en een regenjas natuurlijk.  Als ik een suitcase mee heb waar ik 20 kg kan/mag insteken zoals overlaatst naar Cuba, dan heb ik graag verschillende kleedjes bij me, van mini tot midlang, tot lange jurken. Vooral gemakkelijk om over een bikini vlug te trekken om achter een cocktail te lopen naar de beachbar. Een leuk jeansshortje highwaist, met een oversized pull of tshirt er op is lekker comfy. Een paar pumps voor onder een chique kleedje, wat maquillage om ’s avonds te gaan dineren, want we voelen ons graag op en top meisje dan. Ook heb ik altijd diverse bikini’s bij, want iedere dag dezelfde is maar saai! Ook voor het bruinen is het interessanter om af en toe te wisselen. Bikini’s waarvan je de lijstjes kan losmaken is zeker een aanrader vind ik zelf. Sandaaltjes, flipflops en een paar basketten heb ik ook steeds mee. Juwelen neem ik ook steeds mee op reis, paar leuke ringetjes, fijn kettingetje en armbandjes. Niet te vergeten mijn oorringen! Elastiek voor in het haar heb ik steeds rond mijn pols, dit naar gemak toe. Mijn haar verschilt dan ook naargelang de uitstap, tijdstip en warmte van de dag. Mijn haardroger heb ik altijd mee, als ik op reis ben met een vriendin spreken we dit af, zodat we er geen twee meenemen. Een klein sjaaltje dat ik dan oprol, doe ik ook veel rond mijn haar."

"Reizen naar dezelfde plaats, zal je me normaal niet weten doen. De wereld heeft zoveel moois en adembenemends te bieden, dat ik dit graag zoveel mogelijk kan beleven, ervaren en met mijn ogen kan zien, want alles wat je op foto’s ziet is zoveel mooier en magnifieker in zijn realiteit. Citytrips doe ik ook graag. Zelf bezocht ik al Budapest, Estoril (voor een trouw), Milaan (om te shoppen), Barcelona, Warshau en Venetië."

"Ik hou ook van de natuur, zijn fauna en flora. Daarom zou ik graag in november naar de Galapagos Islands gaan, waar Darwin zijn theorie bekomen heeft en waar ze de dag van vandaag nog steeds nieuwe diersoorten ontdekken, met in combinatie Ecuador. Zuid-Afrika met zijn cultuur, muziek, dans, natuurparken, the big 5 en wijnstreek is ook zeker een todo. Argentinie met zijn iguazu, Scandinavie met zijn noorderlicht, sneeuwscooters en sleeën met zijn trekhonden. En zo kan ik blijven doorgaan."



"Ik heb ook al honderden gesprekken gehad op reis en in België met reizigers, waaronder één iemand die me verteld heeft dat Japan één van zijn mooiste en meest impressionanste land is van zijn 61 landen dat hij ooit bezocht en/of gewoond heeft. Dus deze staat sindsdien ook op mijn lijstje. Ik heb geen kindjes en ben nog jong, dus is het nu dat ik ver moet/wil reizen en ontdekken. Europa is voor als ik niet ver meer wil vliegen, voor als er kinderen zijn en voor als ik misschien niet meer goed te been ben, want je weet nooit wat de toekomst biedt!"

"Ik ben Evelyn Vandeputte, 30 jaar oud en woonachtig in Roeselare. Ik ben zaakvoerster van Glamish, mijn eigen Babor Excellence huidinstituut bekroond met 5 sterren.
Daarnaast ben ik model, waar ik in 2018 met Top Model Belgium in het Lido stond op de eindfinale in Parijs. Ik heb een schat van een dochtertje Elysée, geboren in 2015. Mijn man heet Erwin Maddens."

Wat is je geliefkoosde kledij in de Zomer?
"Life is short, make every outfit count ! Classy & stylish en altijd met high heels natuurlijk!
Nee, ik ben geen grijze muis en ben daarom altijd op zoek naar unieke stukken! Ik hou van fashion, maar nog méér van originaliteit. Dat bestaat uit heel veel kleedjes, maar de perfecte handtas en schoenen tellen van evenveel belang. Ook een juweeltje mag niet ontbreken. Ik hou ook van 2-delige pakjes, zoals een bustier top en shortje, heerlijk.
NOT done: Absoluut geen lange broeken en sneakers, omg! Elegante pumps en sandaaltjes van Roberto Cavalli, Casadei, Gucci of Louboutin, daar hou ik enorm van!"



Wat is je mooiste reis tot op heden en waarom?
"Bootvakantie aan de Cote d’azur met mijn gezin! De naam alleen al zegt het. Azuurblauw helder water, prachtige natuur, echt bikini weather! Ik herleef op het water. Daar worden mijn batterijtjes volledig opgeladen. Het voordeel is dat Erwin zelf kapitein is en dat we een gezellige tijd hebben samen met ons dochtertje Elysée. We varen de kleine zandstrandjes in verschillende baaitjes af…ontdekken prachtige locaties waar je zonder boot nooit bij kan… Daar ervaar je het leven helemaal anders, als een spiegelbeeld van het leven aan land. Je bent er precies losgekoppeld van alles, wat goed is voor onze geest."

Wat staat er deze zomer gepland?
"Portofino, een bootvakantie uiteraard. Deze zomer vertrekken we met ons gezin en vrienden met de boot vanuit Nice. Als het weer goed mee zit varen we de Italiaanse kust af om zo tot bij het romantische Portofino te geraken."

Waar droom je echt van?
"Ik heb nog heel veel dromen! Maar allereerst: mijn werk is mijn passie!
Daarom verhuis ik eind dit jaar met mijn schoonheidsinstituut Glamish naar het centrum van Roeselare, om uit te breiden. Ik wil met Glamish het meest luxueuze schoonheidinstituut zijn van België waar kwaliteit en luxe centraal staan. Woman and the city! Zodat alle dames in stijl met de beste zorg verzorgd kunnen worden. Daarnaast is familie voor mij zo belangrijk dat ik alleen maar kan dromen, zolang mijn dierbaren bij me zijn. Geluk heb je alleen als je het kunt delen . Een hoofdrol in een film, daar zeg ik geen nee tegen! Alsook enkele nummers opnemen, I would love that."

De 29-jarige Melissa Cardon uit Menen is ons tweede gezicht van de zomerspecial. Ze werkt als huishoudhulp en is het Ellip-Sis Model 2019.

"Tijdens de zomer draag ik het liefst van al een kleedje of een rokje en dat mogen gerust felle kleurtjes zijn dan. Natuurlijk is mijn kast al goed gevuld ondertussen met de zomercollectie van Ellip Sis."

"Heel veel heb ik tot nu toe nog niet gereisd, maar er staan ondertussen wel al wat dingen op mijn bucketlijst. Mijn mooiste reis blijft deze naar Turkije . Het was de eerste keer dat zowel mijn oudste zoontje en ik op het vliegtuig zaten. Ik was toen ook zwanger van mijn jongste zoontje wat het allemaal extra spannend maakte. Alhoewel we de laatste dagen met Ilyano in het ziekenhuis moesten verblijven zal ik deze reis toch nooit vergeten."

"Ik kijk enorm uit naar de zomer hoewel ik ook veel moet werken, staan er ook heel wat leuke dingen op de planning met zelfs een modeshow van Ellipsis aan zee , een weekendje weg waarvan een dagje shoppen in Roermond en ook het festival Werchter Classic staat op de planning. Ik ga ook een weekje naar zee met de kindjes. Daar kijken zij ook al enorm naar uit . En dan nog allerlei uitstapjes zoals dagje Bellewaerde, BBQ, ... kortom wordt een leuke en drukke zomer. In september kunnen we dan terug beginnen met nieuwe collectie- en fotoshoots en gaan we met enkele van het Ellipsis team voor 9 dagen samen naar Spanje waar er ook wel wat foto’s zullen genomen worden ."

"Ik ben momenteel trots op wat ik tot nu toe bereikt heb en probeer meer van alles te genieten en de dingen te doen die ik graag doe. Als Ellip Sis model 2019 heb ik al heel wat nieuwe dingen mogen ontdekken en daar ben ik hen heel dankbaar voor en wie weet vloeit daar iets uit voort. Verder wil ik gewoon gelukkig en gezond zijn en wat meer van de wereld zien en ontdekken. Ik maakte voorheen weinig plannen nu heb ik een bucketlist met dromen en wensen en ik hoop die beetje per beetje te kunnen afvinken."

 

46 jaar geleden werd Malou Soetaerts geboren in Sint-Truiden. Al meer dan zeventien jaar woont ze nu in Oudenburg. Ze heeft twee prachtige dochters met Céline Vanhoenshoven (21) en Camille Vandenbussche (16).
"Ik werk als Sales Manager voor een IJslands import- en exportbedrijf in Oostende, maar heb ook een zelfstandig bijberoep voor een researchbedrijf te Leuven. Ondanks mijn druk werkschema en Q-time met mijn dochters hou ik ook nog tijd over om wat modellenwerk te doen."

Voor de zomerspecial van Mandelnieuws trokken we met Malou naar de omgeving van het Romeins Archeologisch Museum in Oudenburg, de thuishaven van Malou;


Wat is je geliefkoosde kledij in de zomer?
"Mijn geliefkoosde kledij in die periode is heel uiteenlopend. Ik hou evenzeer van lange jurken maar ook van een kort shortje met een topje erop. Mijn lievelingskleuren voor de zomer zijn rood en geel."

Wat was je mooiste reis tot op heden en waarom?
"Door omstandigheden heb ik jammer genoeg nog niet superveel gereisd, maar de mooiste reis die ik ooit maakte was toch wel in oktober vorig jaar. Ik kreeg de kans om de Benelux te gaan vertegenwoordigen tijdens de Mrs. Europe verkiezing in Gibraltar. De organisatie ginder heeft ervoor gezorgd dat we heel veel gezien hebben die week. Zo kregen we de kans om de apen te bezoeken op de rotsen van Gibraltar, maar mochten ook een kijkje nemen in de brandweerkazerne en nog zoveel meer."

Wat staat er deze zomer gepland?
"Deze zomer ga ik een weekje op vakantie met mijn jongste dochter naar Oostenrijk. Misschien een rare plaats om in te zomer te gaan bezoeken maar het is een droom van mijn dochter, dus mama volgt mee."

Waar droom je echt van?
"Oh, Ik heb nog zoveel dromen. Bali en Kenia staan zeker nog op mijn verlanglijstje, maar ook Schotland, Noorwegen wil ik zeker nog aandoen."