Maselis

ik ben Indra Parmentier en woon sinds een jaartje in Menen, waar ik mijn eerste huisje alleen aankocht. Mijn hobby’s zijn dansen (streetjazz & disco) en wandelen.
"Onlangs won ik ‘Face of Beauty Belgium’, dit was de eerste Missverkiezing waaraan ik deelnam. s’ Zomers draag ik het liefst jurken en jumpsuits, lange broeken zijn voor mij een no-go!"

" De mooiste reis tot nu toe vond ik Kreta, misschien ook wel omdat het mijn eerste soloreis was. Ik deed zoveel prachtige uitstappen waaronder ook Santorini, een eiland die echt op mijn bucketlist stond! Deze zomer heb ik nog enkele festivals gepland, en in augustus vertrok ik naar Rome met ‘Face of Beauty Benelux’. Deze citytrip kreeg ik van de organisatie omdat ik door de medefinalisten verkozen werd voor de ‘Congeniality Award."


"Om de zomer af te sluiten ging ik met mijn mama en broer naar de ‘4-daagse van de Yzer’, een traditie die we nu al 10j voortzetten. We verbleven in een kamp van de brandweer te Poperinge, en wandelden 4 dagen 32km in Oostduinkerke, Diksmuide, Poperinge en Ieper. Voor ons is dit een echte ontspanning - geloof het of niet - en eventjes terug ‘back to basic’ schrikt ons zeker niet af. De sfeer en band die we hebben met de medestappers is gewoon fantastisch!"


"Ik droom ervan om de wereld rond te reizen en steeds nieuwe mensen te leren kennen. Verder hoop ik ook jonge meisjes te inspireren om net als ik, je geluk zelf te maken en niet afhankelijk te zijn van iemand. Alles kan, zolang je maar bereid bent om er hard genoeg voor te werken. Wees je eigen held!"

De 31-jarige Lindsey Casteleyn werd in 2018 ere dame Miss De Luxe 2018 en staat nu samen met haar 7-jarige dochter Lovely Callebaut in onze zomerspecial. Laatstgenoemde is finaliste Mini Miss Gent 2020. Beiden zijn afkomstig uit Brugge. Voor onze Special trokken we naar het Minnewaterpark in Brugge.


Wat is je geliefkoosde kledij in de zomer?"Dit varieert bij beide, bij echt mooi zomerweer kunnen wij wel genieten in een kleedje of een mini shortje, bij slechter en kouder weer is een jeans ook oké", aldus Lindsey.

Wat was je mooiste reis tot op heden en waarom?
Lindsey: "Mijn mooiste reis was de reis naar Turkije met Miss De Luxe zowel als finaliste en als eredame, het was een ideale combinatie van warmte en zon. Als finaliste heb ik die reis wel anders beleefd dan het jaar erop als tweede eredame"
Loveley: " Mijn mooiste reis was naar St. Paulien (Frankrijk), net zoals mijn mama hou ik immers van zon en vooral van water."


Wat staat er deze zomer gepland?
"Wij zijn bijna terug van het zuiden van Frankrijk en daarna is het terug volle bak voor Loveley als finaliste van Mini Miss Gent. De focus ligt hierop want haar finale is 25 augustus in Ledeberg", aldus Lindsey. "Voor mij is het terug de focus op Miss De Luxe en natuurlijk ook nog genieten van het gezin in de vakantie. Een pretpark met de kindjes zullen wij alvast doen. Normaal Walibi Holland en natuurlijk ook Disneyland Parijs."

Waar droom je echt van?
Lindsey: "Mijn droom is om echt nog stukken van de wereld te verkennen, ook nog een rondreis te doen te besluiten aan een wit strand met helderblauwe zee."
Loveley: "Voor mij is het allemaal gelijk zolang er maar water is en zon."

 

Mijn naam is Luna Timmerman, 20 jaar en afkomstig uit Brugge. Ik studeer communicatiewetenschappen in Gent en ben gepassioneerd door verre reizen en verschillende culturen.

"Tot op heden was mijn mooiste reis Thailand, aangezien ik er 2 weken lang met de rugzak heb rondgetrokken. Het is een land met veel mogelijkheden, zoals stad, maar ook natuur."

"Deze zomer staat er een druk programma gepland voor Face of Beauty en Miss Batjesprinses. Daarnaast ga ik ook  nog wat bijverdienen als jobstudent en ben ik af en toe te vinden in een zomerbar met vriendinnen. Ook af en toe een kleine citytrip hoort er bij deze zomer."

"Mijn allergrootste droom is om de hele wereld gezien te hebben. Ik ben al volop bezig om veel van de wereld te

ontdekken, maar als ik de hele wereld wil zien, heb ik nog veel te gaan, haha."

"Ik ben Evelyn Vandeputte, 30 jaar oud en woonachtig in Roeselare. Ik ben zaakvoerster van Glamish, mijn eigen Babor Excellence huidinstituut bekroond met 5 sterren.
Daarnaast ben ik model, waar ik in 2018 met Top Model Belgium in het Lido stond op de eindfinale in Parijs. Ik heb een schat van een dochtertje Elysée, geboren in 2015. Mijn man heet Erwin Maddens."

Wat is je geliefkoosde kledij in de Zomer?
"Life is short, make every outfit count ! Classy & stylish en altijd met high heels natuurlijk!
Nee, ik ben geen grijze muis en ben daarom altijd op zoek naar unieke stukken! Ik hou van fashion, maar nog méér van originaliteit. Dat bestaat uit heel veel kleedjes, maar de perfecte handtas en schoenen tellen van evenveel belang. Ook een juweeltje mag niet ontbreken. Ik hou ook van 2-delige pakjes, zoals een bustier top en shortje, heerlijk.
NOT done: Absoluut geen lange broeken en sneakers, omg! Elegante pumps en sandaaltjes van Roberto Cavalli, Casadei, Gucci of Louboutin, daar hou ik enorm van!"Wat is je mooiste reis tot op heden en waarom?
"Bootvakantie aan de Cote d’azur met mijn gezin! De naam alleen al zegt het. Azuurblauw helder water, prachtige natuur, echt bikini weather! Ik herleef op het water. Daar worden mijn batterijtjes volledig opgeladen. Het voordeel is dat Erwin zelf kapitein is en dat we een gezellige tijd hebben samen met ons dochtertje Elysée. We varen de kleine zandstrandjes in verschillende baaitjes af…ontdekken prachtige locaties waar je zonder boot nooit bij kan… Daar ervaar je het leven helemaal anders, als een spiegelbeeld van het leven aan land. Je bent er precies losgekoppeld van alles, wat goed is voor onze geest."

Wat staat er deze zomer gepland?
"Portofino, een bootvakantie uiteraard. Deze zomer vertrekken we met ons gezin en vrienden met de boot vanuit Nice. Als het weer goed mee zit varen we de Italiaanse kust af om zo tot bij het romantische Portofino te geraken."

Waar droom je echt van?
"Ik heb nog heel veel dromen! Maar allereerst: mijn werk is mijn passie!
Daarom verhuis ik eind dit jaar met mijn schoonheidsinstituut Glamish naar het centrum van Roeselare, om uit te breiden. Ik wil met Glamish het meest luxueuze schoonheidinstituut zijn van België waar kwaliteit en luxe centraal staan. Woman and the city! Zodat alle dames in stijl met de beste zorg verzorgd kunnen worden. Daarnaast is familie voor mij zo belangrijk dat ik alleen maar kan dromen, zolang mijn dierbaren bij me zijn. Geluk heb je alleen als je het kunt delen . Een hoofdrol in een film, daar zeg ik geen nee tegen! Alsook enkele nummers opnemen, I would love that."