ARDOOIE:

In navolging van haar succesvolle countryalbums stelt Laura Lynn haar nieuwe single 'Country Girl' voor. Een heerlijk, fris nummer, waarop je naar hartelust kan linedancen. 'Counry Girl' is een nummer van de hand van Lisa McHugh en Daniel Martin, die ook al tekenden voor 'Ik Trek Het Me Niet Aan'.
 

Stan Van Samang kondigt nieuwe releasedatum aan voor album ‘Feel The Power’

Stan Van Samang kondigde vrijdagochtend de nieuwe releasedatum van 'Feel The Power' aan via zijn social media. Stan Van Samang werkte hard aan een nieuw album, zijn derde bij Universal Music. Voor het eindresultaat moeten we nog even geduld hebben tot 12 februari, maar "River of Life" en "Don’t Close Your Eyes", de eerste twee singles geven ons alvast een voorsmaakje.

Nina Butera pakt uit met nieuwe sfeervolle ballade 'Tussen Jou & Mij'

Nina Butera – die binnenkort 17 wordt - groeit en evolueert mee met haar muziek. Ook dit keer brengt ze een Nederlandstalige popsong met een internationale sound die baadt in de R&B sfeer, met als titel 'Tussen Jou & Mij'. Na de happy vibes van 'Dat Gevoel' grijpt de getalenteerde zangeres uit Sint-Pieters-Leeuw terug naar oprechte emoties.

Youtube video

OOSTENDE: 20 jaar Eregalerij verplaatst naar volgend jaar!

Radio 2 en de VRT willen ten volle van 20 jaar Eregalerij genieten en tegelijkertijd geen gezondheidsrisico's nemen. Daarom maakt Radio 2 een nieuwe datum voor De Eregalerij bekend. De feestelijke editie van 20 jaar Eregalerij - die eerder al verschoven was naar donderdag 24 september 2020 en donderdag 18 maart 2021 - vindt plaats op donderdag 17 maart 2022 in Kursaal Oostende.

Garry Hagger brengt met ‘Vlaanderen Mijn Land’ hulde aan Will Tura

“Het idee om een nummer van Will Tura te brengen met een eigentijds arrangement en persoonlijke touch zit al heel lang in mijn hoofd. Will is een goede vriend van mij en was meteen enthousiast toen ik mijn idee uit de doeken deed. Ik vind het dan ook een hele eer om op deze manier mijn respect te mogen uiten voor Will Tura en zijn carrière”.
 

DEERLIJK: Jérémie Vrielynck brengt akoestische liveversie uit van hitsingle 'Slechte gewoonte'

Jérémie Vrielynck wist zichzelf tijdens het vreemde coronajaar 2020 muzikaal helemaal op de kaart te zetten met de singles 'Alleen bij jou' (20 weken Vlaamse Ultratop 50, waarvan meerdere weken top 10) en opvolger 'Slechte gewoonte' (tot op heden al 7 weken op rij in de top 20 van de Vlaamse Ultratop 50).

Youtube video

'Bohemian Rhapsody' van Queen voor de tiende keer op nummer 1 in 1000 Klassiekers van Radio 2

Bohemian Rhapsody' van Queen staat voor de tiende keer op de eerste plaats in de 1000 Klassiekers van Radio 2. Dat maakten Anja Daems en Peter Verhulst zonet bekend. John Lennon springt naar de tweede plaats met ‘Imagine’ en ook Barry White is de top 3 binnengedoken met ‘You're The First, The Last, My Everything’. Willy Sommers mist voor het tweede jaar op rij dan weer nipt het podium.