Lichtpuntjes tegen Kanker: Eén en Kom op tegen Kanker geven startschot van nieuwe editie

Ingediend door Stefaan op do, 02/02/2023 - 13:15

Komende zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Het ideale moment om het startshot te geven voor de nieuwe editie van de Lichtpuntjes-campagne van Kom op tegen Kanker, waar Eén mee haar schouders onder zet. Momenteel leven in Vlaanderen 328.876 mensen met of na kanker. Zij kregen hun diagnose ergens in de afgelopen 20 jaar.

ZEDELGEM: David Vandyck breekt eigen record met single ‘Licht Aan De Overkant'

Ingediend door Stefaan op do, 02/02/2023 - 11:56

Met zijn actuele single ‘Licht Aan De Overkant’ stijgt David Vandyck deze week, in zijn 19de (!!!) week Ultratop, door naar #7 in de Vlaamse Top 30. Ook klopt hij terug aan op de voordeur van de Ultratop 50, een lijst waar hij met deze single eerder al 3 weken in stond en de 44ste plek bereikte.

Nieuwe single van Yves Segers : "Wij Gaan Door Tot Aan Het Gaatje"

Ingediend door Stefaan op wo, 01/02/2023 - 20:13

In 1984 bracht Yves zijn allereerste meezinger uit toen hij werd gekroond tot Jeugdprins van België. Nu zoveel jaren later is Yves nog steeds gebeten door de carnaval microbe. Na een pauze van 2 jaar (door Corona) staat hij er opnieuw met een gezellige meezinger waarbij menig polonaise zal ingezet worden. “Wij gaan door tot aan het gaatje” is een oorwurm vanaf het eerste moment.

Good Shape maakt comeback en knalt in Hasselt op jubileumeditie ‘I love the 90’s’!

Ingediend door Stefaan op wo, 01/02/2023 - 20:11

De populaire boysband Good Shape, die bij ons in de jaren negentig nummer 1-hits scoorde met ‘Give Me Fire’, ‘King Of Your Heart’ en eeuwige roem vergaarde met dé monsterhit ‘Take My Love’, gaat dit jaar weer optreden. Op zaterdag 22 april 2023 doen ze dat meteen in stijl op het immense podium van ‘I love the 90’s – The party’, dat dit jaar zijn 15de verjaardag viert in de Hasseltse Trixxo Arena.

Youtube video

Fadim - Wat doe jij me aan

Ingediend door Stefaan op wo, 01/02/2023 - 13:28

Het overvalt je en het beste medicijn is het ondergaan! Fadim gaat mee op een vibe, een trilling in zijn lichaam die we allemaal herkennen: de positieve gevoelens van de liefde! Het is een cliché maar het is ook een ongeschreven regel, een kleine vonk van net die persoon die je hart sneller kan doen kloppen.
 

HARELBEKE: Fandag Sasha & Davy in CC 't Spoor

Ingediend door Stefaan op wo, 01/02/2023 - 13:09

Op zondag 26 februari is er weer een Fandag in CC 't Spoor in Harelbeke. Sasha & Davy zullen er een onvergetelijke namiddag van maken in een mooie 2-delige show en na afloop alle tijd nemen om met iedereen op de foto te gaan. Het wordt een middag voor jong en oud die je niet mag missen! Tickets kosten € 15,- en VIP tickets (met taart en koffie tijdens de pauze) € 25,-.

WESTENDE: 'Tien om te Zien' komt terug naar de Rotonde!

Ingediend door Stefaan op wo, 01/02/2023 - 12:13

In juli en augustus gaat opnieuw het grootste muziekfeest van het jaar door met de terugkeer van Tien Om Te Zien. De iconische tent wordt deze keer opgesteld op de zeedijk ter hoogte van De Rotonde, met een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de ondergaande zon. Jong en oud is welkom op de opnames bij te wonen, die doorgaan op 24 en 25 juli en 7, 8 en 9 augustus.

Kersverse JEZ!-ambassadeurs Nora Gharib, Tom De Cock en Jonas Lips trappen de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren af

Ingediend door Stefaan op di, 31/01/2023 - 17:19

Maandagochtend werd bij Qmusic de ochtendshow van Maarten en Dorothee, de kersverse winnaars van een Kastaar, gehackt door Tom De Cock. Samen met zijn collega-JEZ!-ambassadeurs Nora Gharib en Jonas Lips nam hij vanuit een aparte studio het programma over met een speciale uitzending van JEZ!-Radio. JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten.

Wouter Deprez gaat voor een tiende uitverkocht Concertgebouw in Brugge

Ingediend door Stefaan op di, 31/01/2023 - 17:08

Meesterverteller Wouter Deprez komt voor een tiende keer naar het Brugse Concertgebouw. Met zijn show “Speech” verkocht Deprez inmiddels 9 keer  het Concertgebouw uit, daar komt nu op 25 mei nog een nieuwe voorstelling bij. Organisator Comedyshows.be wist in korte periode het Concertgebouw om te toveren tot dé comedy tempel van Brugge.