Concerttour ‘Christoff zingt Tura’ start in uitverkochte Capitole Gent

Ingediend door Stefaan op ma, 25/09/2023 - 18:19

Met de goedkeuring van de meester himself en met het diepste respect voor zijn grote voorbeeld, inspiratiebron en goede vriend Will Tura, pakt Christoff dit najaar uit met vier unieke ‘Christoff zingt Tura’-concerten in vier Vlaamse provinciehoofdsteden. De populaire zanger mag zijn concerttour komende zaterdag (30/09) alvast aanvatten in een uitverkochte Capitole Gent (30/09).

Youtube video

Kürt Rogiers over de Schlagerfestival tv-spot: "Met de landkaart, lekker oldskool!”

Ingediend door Stefaan op ma, 25/09/2023 - 18:13

Hilariteit alom bij de 9 artiesten die vorige maand in Studio Regie in Merelbeke de tv-spot opnamen voor de gloednieuwe editie van Het Schlagerfestival. Op 22, 23 en 24 maart 2024 vindt dat jaarlijkse schlagerfeestje plaats in de Trixxo Arena in Hasselt. Flower Power is dit jaar het centrale thema en vormt meteen de rode draad doorheen het verhaal van de spot.

Youtube video

Jan Smit en Marco Schuitmaker trekken met een Vlaamse versie ‘Van Hasselt tot in Gent’

Ingediend door Stefaan op ma, 25/09/2023 - 17:44

Als twee topartiesten elkaar vinden, ontstaan er vaak mooie dingen. Jan Smit (‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’) bracht als Jantje Smit in 1999 ‘Van Goes tot Purmerend’ uit, een song die op zijn optredens één van de meest aangevraagde liedjes is, maar die hij al een tijdje niet meer zingt.

Cultband Preuteleute houdt open repetitie op 1-2-3 piano

Ingediend door Stefaan op za, 23/09/2023 - 10:54

Wie regelmatig eens door de stad kuiert, kent ze wel. De piano’s die her en der zijn neergepoot, waar iedereen zomaar kan op spelen. Door een piano van uitstekende kwaliteit in publieke ruimtes neer te poten, waar iedereen op kan spelen, ontstaat er dialoog tussen pianisten, bewoners en voorbijgangers. Dat is toch het doel van initiatiefnemers.

Belgische crooner Yannick Bovy zorgt voor 'A Swinging Christmas' in OWLA Brugge

Ingediend door Stefaan op vr, 22/09/2023 - 12:00

De kerstperiode wordt dit jaar nog wat gezelliger in OWLA Brugge dankzij Yannick Bovy. De Antwerpse crooner zorgt op 14 december voor een vroege, maar warme kerstsfeer op deze unieke locatie met de mooiste kerstklassiekers van The Rat Pack-boegbeelden Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. Samen met zijn fantastische live band serveert Yannick Bovy heerlijke bewerkingen van o.a.

IZEGEM: Magik Events kijkt uit naar najaarsactiviteiten met DAAN en quiz

Ingediend door Stefaan op di, 19/09/2023 - 08:00

VZW Magik Events uit Izegem heeft voor het najaar van 2023 weer enkele fijne activiteiten in petto in Cultuurhuis De Leest. De vereniging organiseert voor de tweede keer haar Algemene Kennisquiz, deze keer in de Schouwburgzaal van De Leest. Daarnaast kon Magik Events de band DAAN strikken voor een schitterend liveconcert op 11 november.  

Joyce Tuijaerts (Lommel) leerde haarzelf beter kennen als finaliste bij Miss Fashion '24!

Ingediend door Stefaan op zo, 17/09/2023 - 08:00

De 23-jarige Joyce Tuijaerts woont in Lommel en is trotse finaliste Miss Fashion 2024. "De reden dat ik meedoe aan de missverkiezing begint bij mijn passie voor de modewereld. Ik ben enorm gefascineerd door modellenwerk en doe niets liever dan fotoshoots en catwalks. Buiten al de glitter and glamour is de verkiezing ook heel leerzaam.