POPERINGE: 21-jarige Khaila raadt Het Geluid van Qmusic en wint maar liefst 44.100 euro

Bijten op een flesje appelsap, aluminiumfolie van een botervlootje trekken of een foto maken met een wegwerptoestel, het waren verdienstelijke pogingen. Maar na meer dan een maand en 441 foute antwoorden is Het Geluid van Qmusic eindelijk geraden. De 21-jarige Khaila uit Poperinge gaf zonet het enige juiste antwoord bij het Qmusic-avondspitsduo Sam De Bruyn en Vincent Fierens: het openen van een plooimeter.

Sven Ornelis en Anke Buckinx gaan ‘On Tour’ met Niels Destadsbader, Regi, Natalia, Milow en Bart Kaëll

De tourbussen van Vlaamse artiesten staan al een tijdje stil maar daar brengen Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx vanaf nu maandag 26 oktober verandering in. In ‘Sven & Anke On Tour’ tovert het ochtendduo een tourbus om tot een radiostudio op wielen. Ze nemen elke dag tussen 06.00 en 10.00 de grootste Vlaamse artiesten uit de Top 2000 coronaproof mee op hun muzikale tournee.

ARDOOIE: Laura Lynn viert 15-jarige carrière met Deluxe editie van album Country 2

Schlagerkoningin, en nu ook de Vlaamse country queen, Laura Lynn viert 15 jaar carrière met een sprankelende DELUXE editie van haar album 'Country 2’. Het album 'Country 2’ kreeg alvast 3 bonustracks. Daarnaast ging Laura grasduinen in haar rijke repertoire en zocht speciaal voor haar vele fans haar 15 mooiste liedjes uit, waarvan sommige een heel persoonlijke boodschap hebben.

OUDENAARDE: 'Mandelnieuws' bij de start van de Ronde voor vrouwen!

Net als bij de mannen heeft ook bij de vrouwen een Nederlandse getriomfeerd. Niet de favorieten Anna van der Breggen of Annemiek van Vleuten, maar Chantal van den Broek-Blaak die haar een vroeg verjaardagscadeau schonk. Ze reed weg op de Oude Kwaremont van alle favorieten en bouwde een grote voorsprong uit. Lotte Kopecky sprintte in de achtervolgende groep naar de derde plaats.