Wie scoort dé Zomerhit van 2022?

Ingediend door Stefaan op ma, 04/07/2022 - 18:37

Zonet zijn op Radio2 de twintig genomineerden voor Zomerhit 2022 bekendgemaakt. Door een intense samenwerking tussen Radio2 en Eén wordt Zomerhit dit jaar groter dan ooit. En dus zijn er ook meer genomineerden: geen tien, maar twintig. Geen zomer zonder Zomerhit: een show vol muziek, zon en zee. En voortaan nóg meer dan vroeger, want Eén en Radio2 zorgen samen voor plezier, sfeer en veel optredens. Van maandag 11 juli tot en met zaterdag 20 augustus gaan Siska Schoeters en Niels Destadsbader op zoek naar dé Zomerhit van 2022. Je kunt er niet omheen, zowel op radio en televisie als online krijg je zes weken lang de beste muziek van bij ons. Beleef een topzomer met elke dag programma's op Radio2, zes televisie-uitzendingen op Eén en extra aanbod op VRT NU.

2 miljoen verkochte ‘De Romeo’s Frikandellen XXL’ leveren het recordbedrag van 16.250 euro op voor Make-A-Wish

Ingediend door Stefaan op ma, 04/07/2022 - 18:32

Voor het 4de jaar op rij schenken De Romeo’s en Vanreusel een recordbedrag Make-A-Wish ®, de non-profit organisatie die de wensen van zieke kinderen realiseert. “Het voorbije jaar zijn er bijna 2 miljoen De Romeo’s Frikandellen XXL over de toonbanken gegaan in de Belgische frituren, goed voor een bedrag van 16.250 euro dat aan Make-A-Wish ® kan worden overgemaakt.

OOSTENDE: Camille straalde als een diamant op het podium van Q-beachhouse.

Ingediend door Stefaan op zo, 03/07/2022 - 08:36

Zaterdag 2 juli  werd het Q-Beachhouse op het strand van Oostende officeel geopend door onze super getalenteerde West-Vlaamse Camille Dhont. Na de officiële opening en interview in de studio van Q-Music moest Camille een weg banen tussen de mensenzee om tot op het podium te geraken.

Frans Bauer sluit theatertournee af in Brugge

Ingediend door Stefaan op za, 02/07/2022 - 09:58

Ongelofelijk maar waar, het is al 25 (!!!) jaar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee begon. Dit seizoen maakte hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van Nederland én Vlaanderen. Het optreden zit hem in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Onder begeleiding van zijn vaste orkest - de Holland Show Band - was het weer een oergezellig avondje Frans Bauer.

ROESELARE: De Batjes zitten erop, en hoe? Met artiesten, een feestend publiek en een vuurspektakel!

Ingediend door Stefaan op ma, 27/06/2022 - 23:14

De 90ste Batjes in Roeselare zijn maandagavond afgesloten met een vuurspektakel, die elke aanwezige kon bekoren. Ervoor hadden artiesten als Belle Perez, Gene Thomas, Laura Lynn en het duo Wim Soetaers en Charles Van Domburg het publiek al opgewarmd. De vele meezingers en covers zorgden voor polonaise-toestanden, tijden die de batjes kenden voor corona. Ook de handelaars zijn opgetogen.

IZEGEM: Niels Destadsbader neemt nieuwe videoclip op in Bierkasteel

Ingediend door Stefaan op ma, 27/06/2022 - 11:06

Zanger Niels Destadsbader kwam afgelopen weekend zijn nieuwe videoclip inblikken in het Bierkasteel in Emelgem. Om daar genoeg figuranten voor te vinden deed de zanger uit Deerlijk vorige week al een oproep. Singles konden via radiozender MNM kans maken op duotickets om de opnames bij te wonen én om er in mee te spelen.

IZEGEM: Flip Kowlier is voortaan producer van TLP

Ingediend door Stefaan op zo, 26/06/2022 - 09:00

TLP is al sinds 1986 actief als artiest in de Belgische en internationale muziekwereld. Hij was één van de allereerste Belgische rappers, samen met Ya Kid K (later Technotronic) rapte hij in de groep Kick The Bass. Daarna richtte hij met Dj Grazhoppa de groep Rhyme Cut Core op, met wie hij in 1992 de finale van Humo’s Rock Rally haalde - als allereerste hiphop-act ooit.

Zanger-accordeonist lanceert zijn eigen 'Johan Veugelers Koffie’

Ingediend door Stefaan op wo, 22/06/2022 - 17:53

Met ‘Koffie Koffie Hier’ bracht zanger-accordeonist Johan Veugelers begin deze maand een heerlijke oorwurm uit, die hij samen schreef met René Karst (‘Atje voor de sfeer’) en songwriter-producer Manfred Jongenelis. 35 jaar na ‘Eén Kopje Koffie’ van VOF De Kunst zorgt Johan Veugelers voor een nieuwe koffiesong, die inmiddels bijzonder wordt gesmaakt door het publiek.