WERVIK: Ambassadeur Wim Opbrouck en Vlaams minister Hilde Crevits openen nieuwe rijpingszaal en productielijn bij kaasmakerij Flandrien Kaas

Dinsdagvoormiddag openden acteur Wim Opbrouck samen met Vlaams minister van Economie Hilde Crevits, zaakvoerders Jan en Helga Desmet en schepen Bert Verhaeghe van stad Wervik een nieuwe rijpingszaal en productielijn bij kaasmakerij Flandrien Kaas in Wervik. Hiermee investeert Flandrien Kaas 3.5 miljoen euro en verdubbelt alzo haar productiecapaciteit.

ROESELARE: Stad Roeselare en handelaars slaan handen in elkaar voor krachtig kernwinkelgebied

Roeselare in de markt zetten als shoppingstad bij uitstek, dat is het uiteindelijke doel van het Kernplan 2 dat vorig jaar werd gelanceerd. De ambities van dit Kernplan, kunnen enkel waar gemaakt worden door én samen met onze handelaars. De vzw Shopping & Centrum Roeselare speelt hier een cruciale rol als belangrijkste representatief en structureel vertegenwoordiger van de Roeselaarse handelaars.

MOORSLEDE: Drie oppositiepartijen leggen klacht neer bij gouverneur

De drie oppositiepartijen PRO-N-VA en Groep a dienen bij de gouverneur samen een klacht in tegen het schepencollege van Moorslede. Op de digitale gemeenteraad vorige maand werd de bevoegdheidsoverdracht van de gemeentelijke aanvullende reglementen op het wegverkeer meerderheid tegen oppositie goedgekeurd. Er was geen enkele informatie terug te vinden in het dossier.