DIKSMUIDE: Frauke Dellobel droomt via 'Queen of the Models' een carrière te lanceren!

De zestienjarige Frauke Dellobel uit Diksmuide is de eerste finaliste van Queen of the Models '21 die we aan jullie voorstellen. Voor haar fotoshoot trokken we naar het Provinciaal domein De Blankaart in Woumen. "Ik heb me ingeschreven voor deze verkiezing omdat ik wil aantonen dat je geen modellenlichaam nodig hebt om mooi te zijn. Daarnaast wil ik ook zelfzekerheid creëren bij de jongeren.

MOEN: Wagen knalt in kanaal, bestuurder kan zichzelf redden!

Brandweer, duikers en een ziekenwagen werden zaterdagmorgen in alle vroegte opgeroepen naar de Sluislaan in de Zwevegemse deelgemeente Moen. Daar was rond 3.45 uur een wagen in het kanaal Kortrijk-Bossuit gereden. De bestuurder van de Volvo raakte gelukkig op eigen kracht uit het voertuig en kon naar de kant zwemmen. De man werd voor verzorging naar het AZ Groeningeziekenhuis in Kortrijk overgebracht.

PITTEM: Padellen op sportsite in Pittem

Padel wint aan populariteit in onze contreien. De racketsport is een mix tussen tennis en squash en speel je bij voorkeur met z’n vieren. Ook Pittem springt op de kar en wil minstens twee terreinen aanleggen aan de sporthal. “Onze inwoners moeten momenteel naar de nabijgelegen gemeentes trekken om hun favoriete sport te beoefenen en daar willen we verandering in brengen.