HARELBEKE: Zes oud-winnaars sieren de nieuwe affiche van E3 Harelbeke

HARELBEKE: Zes oud-winnaars (één als ploegleider, vijf als renner) sieren de nieuwe affiche van E3 Harelbeke. Elk jaar wordt er uitgekeken naar de voorstelling, dit jaar is het thema duidelijk: FC De Kampioenen. Herken jij wie wie is?  Eddy Planckaert kruipt in de kleren van Xavier, Peter Van Petegem is DDT, Greg Van Avermaet is Carmen, Patrick Lefevere neemt de rol van Boma op zich.

ROESELARE : Briljant voor Gerard en Jacqueline

Iedereen was zaterdagmiddag present op het grote feest van Gerard Leflere en Jacqueline Desseyn die juist 65 jaar getrouwd waren. Beiden hebben nu een gezegende leeftijd van 88 jaar en kregen ze het geluk om drie kinderen het leven te schenken. Dit waren Marie-Rose, Rik en Trui  die op hun beurt voor vier kleinkinderen zorgden. De familie werd tenslotte uitgebreid met nog zeven kleinkinderen.

ROESELARE: Hugo Van Coillie overleden

ROESELARE: Hugo Van Coillie is zondag overleden. Hij is rustig ingeslapen in het rusthuis Zonnelied te Ieper. Hij was een trouwe en vurige supporter van Club Roeselare en zeer lange tijd medewerker aan de inkom en bezieler van het toen welbekende wedstrijdboekje met veel nieuws en sponsoring. Hugo ligt opgebaard in funerarium Leo Dikkebusseweg 37 te Ieper.
 

DADIZELE: Sneeuw op komst?

Het is Krokusvakantie. Tijd dus om een kijkje te nemen naar het weer voor deze week. Na een derde storm op rij te hebben moeten verduren staat ook deze week in het teken van de wisselvalligheid met soms veel wind en regen. Vandaag kregen we in de namiddag alweer een regenzone te verwerken met soms matige regen en ook opnieuw felle windstoten tot 80 km/U.