Joy Vanmellaerts (Finaliste Miss Fashion): "Tattoo's mogen geen taboe meer zijn"

Ingediend door Stefaan op zo, 10/09/2023 - 08:00

De 27-jarige Joy Vanmellaerts uit Meulebeke is dit jaar finaliste voor 'Miss Fashion". In haar vrije tijd  sport ze vaak en gaat graag weg met vrienden.  Ze heeft ook haar eigen zaak in het maken van speciale taarten en desserts. En toch had ze nog de tijd om haar te komen voorstellen bij mandelnieuws.be en fotograaf Kevin aan het kasteel van Meulebeke.

OOSTROZEBEKE: Nette Verhulst is Miss Grace Benelux '23!

Ingediend door Stefaan op zo, 10/09/2023 - 01:37

De 21-jarige Nette Verhulst uit Oostrozebeke is zaterdagavond in het Vlaams-Brabantse Asse verkozen tot de nieuwe Miss Grace Benelux '23. Ze volgt Valentine Bésard op, die net op de finaleavond haar 18de verjaardag vierde. Op het podium werd Nette geflankeerd door first runner up Manon Vekemans-Marcelis en Second runner up Julie Huygens. 

Elodie Da Silva (Bikschote) ziet geen rivalen in de verkiezing van Miss De Luxe '24!

Ingediend door Stefaan op za, 09/09/2023 - 08:00

De 32-jarige Elodie Da Silva uit Bikschote (Langemark) is de volgende finaliste van Miss De Luxe '24 die we graag aan jullie voorstellen. Ze is werkzaam bij LIDL in Poperinge en in haar vrije tijd staat ze graag achter de kook-of bakpotten. Verder leest ze ook heel veel om nieuwe dingen bij te leren, maar ook hardlopen boezemt haar geen schrik in.

DENTERGEM: Miss Violetta pakt uit met eerste single

Ingediend door Stefaan op do, 07/09/2023 - 08:00

Miss De Luxe '23 Violetta De Neef uit Dentergem toonde niet alleen haar kwaliteiten in het missenwereldje, op donderdag 7 september stelde ze ook haar eerste single voor, onder de naam 'Miss Violetta'. Haar single heet "The Illusion World".  Het  is een mix van pop- en pop rock stijlen. Het nummer is dramatisch, vol van passie en elementen van symfonische rock.

Alisha van den Berg (Maarssen) wil zich bewijzen bij Miss Fashion '24!

Ingediend door Stefaan op wo, 06/09/2023 - 08:00

De 21-jarige Alisha van den Berg is woonachtig in het mooie Maarssen (Utrecht). Ze is finaliste bij Miss Fashion '24.  Voor haar reportage maakte ze een urenlange reis naar het Provinciaal domein 't Sterrebos in Rumbeke-Roeselare, maar keerde met een goed gevoel terug huiswaarts. "In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige en werk daar 24 uur per week op een afdeling met mensen met dementie!