Nathalie Van den Born wil zichzelf zien groeien in de verkiezing Liss De Luxe '23!

Ingediend door Stefaan op za, 06/08/2022 - 01:00

De 31-jarige  Nathalie Van den Born is woonachtig in Oostakker, maar eigenlijk een Nederlandse (geboren en getogen in Geleen, Limburg). Als administratief medewerker is ze werkzaam bij stad Gent. Ze is finaliste bij Miss De Luxe '23.  "Ik heb 5 kinderen en hou van latindans en dan vooral van Salsa en Kizomba."

Lindsay De kaestecker uit Antwerpen is finaliste Miss Grace Benelux!

Ingediend door Stefaan op wo, 03/08/2022 - 01:00

Mijn naam is Lindsay De kaestecker, 18 jaar en afkomstig van Antwerpen. Ze is finaliste bij de verkiezing Miss Grace Benelux. "Ik ben net afgestudeerd als zorgkundige en wil me volledig richten op vroedkunde. In het weekend werk ik in een rusthuis, iets wat ik heel graag doe vol met passie en liefde. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn familie en vrienden.

RUMBEKE: Janah Vanderper is finaliste bij Miss West-Vlaanderen, maar mikt op meer!

Ingediend door Stefaan op di, 02/08/2022 - 09:00

De 25-jarige Janah Vanderper is sinds kort nu ook officieel finaliste voor Miss West-Vlaanderen. Via deze weg wil ze over enkele maanden de nieuwe ‘Miss België’ worden. “Ondertussen heb ik al enkele toffe ervaringen achter de rug met een fotoshoot in ST Niklaas en de persvoorstelling in Plopsaland De Panne. Daar gaat trouwens ook de finale door van de verkiezing Miss West-Vlaanderen, en dit op 18 september.

Amber Mertens (Arendonk) wil via Miss Grace Benelux haar zelfvertrouwen opkrikken!

Ingediend door Stefaan op za, 30/07/2022 - 01:00

Ik ben Amber Mertens, 21 jaar en ik woon in Arendonk. Ze is finaliste Miss Grace Benelux. "Met trots mag ik zeggen dat ik net ben afgestudeerd in de Ba-na-Ba zorgverbreding en remediërend leren. Ik mag hierdoor dus onder andere leerlingen gaan begeleiden in secundaire scholen. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig terug te vinden in de fitness of bij mijn vrienden waar ik enorm veel waarde aan hecht."

Ine Huysmans (Aarschot) gaat voor het kroontje in Miss Grace Benelux!

Ingediend door Stefaan op wo, 27/07/2022 - 01:00

De 25-jarige Ine Huysmans woont in Aarschot en is finaliste Miss Grace Benelux '22. "Ik heb marketing-sales gestudeerd en werk in een frituur. Ook doe ik figuraties voor verschillende Vlaamse series of reclame. In mijn vrije tijd ben ik met mijn hondje bezig en ga ik graag eens eten met mijn vrienden of vriendinnen."

Organisatie Miss De Luxe verwent finalistes en partners tijdens poolparty!

Ingediend door Stefaan op zo, 24/07/2022 - 10:12

De organisatie van 'Miss De Luxe' verwent hun finalistes en partners elke zomer weer met een ware poolparty. Dit jaar mocht het ook echt 'fout' zijn en daar speelde iedereen echt wel op in. Onze fotograaf Cris Feys ging natuurlijk de sfeer opsnuiven en keerde met een pak unieke foto's huiswaarts.