Ashley Vandersteenen uit Nieuwekerke (Aalst) is finaliste Miss Wellness Beauty '24

Ingediend door Stefaan op zo, 07/04/2024 - 18:26

De 32-jarige Ashley Vandersteenen uit Nieuwekerke (Aalst)  is de volgende finaliste van Miss Wellness Beauty '24 die we graag aan jullie voorstellen. Ze is een alleenstaande mama van de 12-jarige Selina.  Haar zaak 'Beauty Fly' is ook gelegen in Nieuwekerke, alwaar ze in bijberoep schoonheidsspecialiste is. Daarnaast geeft ze ook privé-zwemles aan kinderen. 

HOOGLEDE: Koko Diamond is Miss Travestie West-Vlaanderen '24

Ingediend door Stefaan op zo, 07/04/2024 - 12:27

Koko Diamond uit Oostduinkerke werd zaterdagavond in domein De Vossenberg in Hooglede verkozen tot Miss Travestie West-Vlaanderen, dat aan zijn derde editie toe was. Het werd een hoogstaande show met 5 finalistes waarbij het voor de jury een huzarenstukje was om nog aan te duiden wie de beste was. Eerste eredame werd Luna Darson uit Waardamme, tweede eredame Rosa Mystica uit Vleteren.

Ily Landuyt (Staden) is de huidige Queen of the Models!

Ingediend door Stefaan op wo, 03/04/2024 - 08:40

De Stadense Ily Landuyt won vorig jaar de modellenwedstrijd 'Queen of the Models' in Mechelen. Onlangs kreeg ze ook haar prijs van mandelnieuws.be , namelijk een 3 uur durende fotoshoot op mooie plekjes in de omgeving van Diksmuide. Zo bezochten we ondermeer het Provinciaal domein De Blankaart in Woumen, de boorden aan de Ijzer en laatst het Provinciaal domein de Ijzerboomgaard.

OUDENAARDE: Miss Exclusive Jolien Pede tussen de VIPS op de Kwaremont

Ingediend door Stefaan op zo, 31/03/2024 - 22:17

Traditioneel lokt de wielerklassieker 'Ronde van Vlaanderen' een pak volk langs het parcours. Op de Kwaremont bijvoorbeeld worden ook heuse VIP-dorpen opgebouwd. Miss Exclusive Jolien Pede was er één van de gasten. Ze kon tijdens het wielergebeuren door ondermeer op de foto met bekende gezichten als Tom Boonen, Aster Nzeyimana en Lize Feryn, Willy Naessens en ook filmregisseur Eric Van Looy.

Miss Wellness Beauty-finaliste Merel Minne (Lier) droomt van een eigen zaak!

Ingediend door Stefaan op wo, 27/03/2024 - 08:00

De 21-jarige Merel Minne woont in Lier. Ze is finaliste bij Miss Wellness Beauty '24.  "Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door schoonheidszorgen. Als kind droomde ik er zelfs van om chirurg te worden en in bijberoep mijn eigen schoonheidssalon te openen. Na mijn studies Latijn bleek de droom om een eigen salon te openen dan toch groter.

Natalie Meirlaen is finaliste Miss Wellness Beauty '24

Ingediend door Stefaan op za, 23/03/2024 - 08:00

Natalie Meirlaen (36j) is een sportieve kapster en zaakvoerster van Nm-Style te Oudenaarde, Welden. Ze is tevens finaliste Miss Wellness Beauty '24. "In het kapsalon ben ik gespecialiseerd in korte coupes knippen. Ook ben ik mij aan het bijscholen als krullenkapper en haartoevoeging door Combline voor mensen met haarproblemen of een deel dunne haarbos.