ROESELARE: Parna Pakravesh droomt al lang om Miss België te worden!

Parna Pakravesh, geboren in Iran, week op vierjarige leeftijd uit naar ons land. Als kind droomde ze altijd om Miss België te worden. Vandaar dat ze trouw jaarlijks de verkiezing volgde op televisie. Haar droom is nu om op het podium te staan van deze Nationale verkiezing. "Eén van mijn goeie vriendinnen had mij ingeschreven", opent ze ons gesprek.

Babette Baillieu (Varsenare): "Ongetwijfeld ga ik voor het kroontje"

De 24-jarige Babette Baillieu uit Varsenare werkt als boekhoudster. Haar vrije tijd vult ze met ondermeer modellenwerk, paardrijden, lopen en fitnessen. "Eigenlijk door een oude werkcollega van mijn vriend ben ik in het modellenwereldje terecht gekomen. Dit is Ivan Van Steenis, die ondertussen ook één van de huisfotografen van onze verkiezing is geworden.

ROESELARE: Organisatrice Yana Parmentier Leman blikt vooruit naar toekomstige editie van de verkiezing 'Miss Benelux Beauty'

Wanneer alles aan het beteren is met de nog steeds huidige pandemie, blikken we voorzichtjes vooruit op de toekomstige editie van de verkiezing 'Miss Benelux Beauty' met organisatrice Yana Parmentier Leman. 

"We zijn achter de schermen meisjes beginnen casten en hebben daarbij ook al een aantal finalistes geselecteerd die enthousiast zijn om de finalistenperiode te starten. Wanneer die officieel van start gaan kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, want het verleden heeft ons geleerd dat alles snel een ommezwaai kan hebben. Maar we zijn aan het plannen."

Xena Lobert (Zottegem) wil via Queen Of The Models doorgroeien in de modellenwereld!

De 19-jarige Xena Lobert uit Zottegem is verkoopster van beroep. Doordat ze sinds vorig jaar al fotoshoots deed, groeide de belangstelling voor de deelname aan Queen of The Models '21. "In mijn tienerjaren was ik bijzonder onzeker over mezelf. Het was uiteindelijk een fotograaf die me over de schreef haalde om sinds vorig jaar fotoshoots te nemen.