Zomerspecial

Valentine Besard (Miss Grace Benelux) sluit de Zomerspecial van mandelnieuws.be af!

Ingediend door Stefaan op za, 02/09/2023 - 08:00

De zomerspecial van Mandelnieuws sluiten we dit jaar af met de huidige regerende Miss Grace Benelux Valentine Bessard (17) uit Moorsele. 9 september wordt voor haar een speciale dag want dan moet ze haar kroontje afgeven, net op de dag van haar 18de verjaardag, nu toonde ze het nog terecht fier tijdens haar fotoshoot op het Provinciaal domein Bergelen.

ZOMEROUTFITS

Nell Joostens kwam in onze 'Zomerspecial' genieten van het mooie Damme

Ingediend door Stefaan op za, 26/08/2023 - 08:00

Nell Joostens woont in Putte in de provincie Antwerpen en was vorig jaar finaliste bij Miss België, alwaar ze het tot de top 15 schopte. In het dagelijkse leven werkt ze als luchtvaart ingenieur bij TUI in Zaventem. In haar vrije tijd zit ze in de fitness of werkte ze in haar gemeente als zwerfvuil vrijwilliger.

Trisha straalt na een moeilijke periode terug in onze 'zomerspecial' en maakt belangrijk nieuws bekend!

Ingediend door Stefaan op za, 19/08/2023 - 12:12

Zangeres Trisha uit Deerlijk staat dit jaar ook in onze zomerspecial. Voor de zomerse kledij trok ze naar 't Linnenkastje in ST Martens Latem, Cleo Dickele heeft haar mooie make-up verzorgd. "Het is enorm tof dat jullie mij uitkiezen om in deze populaire zomerspecial te komen", opent de blondine.

Kelly Van Hoorde: "Mijn allermooiste vakantie was ongetwijfeld onze reis naar Egypte"

Ingediend door Stefaan op za, 05/08/2023 - 08:00

Kelly Van Hoorde is oprichtster en zaakvoerster van Artiestenbureau Axion en zelf reeds 11 jaar actief als allround showgirl en artieste in de entertainment business. Voor mandelnieuws.be kwam ze langs bij haar goeie vriendin/mua Virginie bij Duckies Alpaca in Staden.

Kimberly Vande Walle hoopt volgend jaar terug naar Turkije te kunnen gaan!

Ingediend door Stefaan op za, 22/07/2023 - 08:00

Kimberly Vande Walle dook een tweetal maanden geleden op bij Alloo Sexpliciet. Deze actrice verhuist straks van het Oost-Vlaamse Bassevelde naar het mooie Wakken. Deze zomer staat dus hoofdzakelijk in het teken van de verhuis, toch maakte ze ruimschoots de tijd om richting Poeke te komen voor een shoot voor onze 'zomerspecial' aan het kasteel in Poeke (Ruiselede).

Emmely Bogaert (Roeselare) duikt deze zomer hoofdzakelijk in festivals op!

Ingediend door Stefaan op za, 15/07/2023 - 08:45

De 27-jarige Emmely Bogaert is woonachtig in Roeselare. In haar vrije tijd kan je haar vooral terugvinden bij vrienden of in de fitness. Voor de shoot koos ze om haar mooie tuin in te duiken met haar twee lieve hondjes.
"Ik koos voor deze tenuetjes op de zomerspecial omdat het een warme zomerse dag was toen de shoot doorging en deze outfits echt heel comfortabel zitten. Ik voel mij er ook goed in."

Kelly Van Doorslaer (Miss Wellness Beauty '23) kiest dit jaar voor vakantie aan de kust!

Ingediend door Stefaan op za, 08/07/2023 - 08:00

De 41-jarige Kelly Van Doorslaer werd onlangs verkozen tot Miss Wellness Beauty '23. Ze is mama van Lou & Lily en getrouwd met Dave.  "Ik heb een groot hart voor dieren. Daarom hebben wij niet 1 maar 2 honden Bob en Billie. Ook mijn oma, van 96 jaar ondertussen, woont samen met ons in het mooie landelijke Wintam.  In mijn instituut Skin Clinic K staan genieten en een gezonde huid centraal.

DIKSMUIDE: Anouk Buyle houdt het graag casual in de zomer!

Ingediend door Stefaan op za, 01/07/2023 - 09:42

De 23-jarige Anouk Buyle  uit Diksmuide was vorig jaar nog finaliste bij Miss Grace Benelux, dit na haar 3-jarige studie als bachelor lichamelijke opvoeding en fitness wellness. Vorig jaar werkte ze haar laatste studie af van Make-upartiest en masseuse.  In het dagelijks leven red ze  mensen uit het zwembad van Plopsaqua De Panne en daar geeft ze ook zwemlessen, Aquagym en fifty fit.