Kelsey Van Laer is trotse  finaliste Miss Elegance 2022

Ingediend door Stefaan op do, 21/10/2021 - 01:00

De 23-jarige Kelsey Van Laer uit Turnhout is trotse  finaliste Miss Elegance 2022. Waarom precies deelname aan dergelijke verkiezing? "Miss Elegance is een missverkiezing waarbij maten en gewichten niet belangrijk zijn. Een verzorgd voorkomen en laaiend enthousiasme is natuurlijk wel belangrijk. Mama of geen mama, getrouwd of student, dit maakt allemaal niet uit!

WINGENE: Shania Stevens wil later op de catwalk staan als model!

Ingediend door Stefaan op zo, 17/10/2021 - 01:04

De 17-jarige Shania Stevens is één van de finalistes voor de verkiezing Queen of the models '21.  Ze is afkomstig uit Oostende maar woont sinds een jaar in Wingene. De studente haarzorg wil later in de modellenwereld terecht komen. Ze deed alvast ervaring op tijdens onze fotoshoot in het Provinciaal domein Bulskampveld in Beernem.

Quirina Piscaer wil door QOFM haar modellencarrière bevorderen

Ingediend door Stefaan op zo, 17/10/2021 - 01:00

De 19-jarige Quirina Piscaer is afkomstig uit Heist op den Berg en is werkzaam in de horeca na een opleiding in de hotelschool in Antwerpen. "Ik doe mee aan Queen of the Models  om mijn modellencarriere te bevorderen en om zo een stap naar de missverkiezingen te zetten. Aangezien ik tattoos heb is dit dus niet simpel.

ROESELARE/BAAL: Luciana Ruelens komt als Miss Wellness Beauty onze Rodenbachstad verkennen!

Ingediend door Stefaan op za, 16/10/2021 - 12:00

De net 28-jarige Luciana Ruelens won onlangs de titel van Miss Wellness Beauty'. Ze woont samen met haar vriend en 3 katten in Baal, alwaar ze haar  eigen zaak :´Schoonheidssalon Luciana´ uitbaat. In haar vrije tijd is ze graag met Fashion en make up bezig.

ROESELARE: Salina Destordeur: "Miss Wellness Beauty is niet zomaar een verkiezing"

Ingediend door Stefaan op wo, 13/10/2021 - 01:00

Salina Destordeur (29) uit Tongeren won de titel Miss Wellness Media '21. Ook zij kwam voor een reportage in mandelnieuws.be richting Roeselare. Ze is geen onbekende in het wereldje van de schoonheid en de wellness. "In Tongeren heb ik mijn zaak Salina Hair & Beauty. Hier kan je terecht voor je kapsel, make-up, huidverbetering kortom voor het volledige plaatje.

ROESELARE: Melissa Holsteens ontdekt als Miss Wellness Style 2021 onze Rodenbachstad!

Ingediend door Stefaan op za, 09/10/2021 - 01:00

De 31-jarige Melissa Holsteens, afkomstig uit Bilzen, won Miss Wellness Style 2021. Dat verdient natuurlijk een reportage bij mandelnieuws.be als mediapartner van de verkiezing. Melissa kwam hiervoor speciaal naar Roeselare alwaar we de mooie plekjes toonden. Tevens leerden we haar beter kennen.

Femke Aernoudt (Kortemark): "Een modellencarrière wil ik eigenlijk al van kleinsaf"

Ingediend door Stefaan op do, 30/09/2021 - 21:08

Femke Aernoudt (18) uit Kortemark volgt momenteel de studierichting Mode/Realisatie/Verkoop. In haar vrije tijd is ze geregeld in de boksring terug te vinden maar schuwt ze ook niet voor een avondje uitgaan met de vriendinnen. Dat combineert ze momenteel met de opdrachten voor de verkiezing van Queen of the Models.