KORTEMARK: Celeste Vermaut ziet met Queen of the models een eerste stap in deze modellenwereld!

De 16-jarige Celeste Vermaut uit Kortemark is studente haarzorg  aan de Maricolen in Brugge. De keuze voor deelname aan 'Queen of the models'  kwam er eigenlijk na veel moeilijkheden. "2020 was persoonlijk geen goed jaar voor mij. De fysieke en mentale gezondheid ging achteruit en ook de relatie met mijn eerste jeugdliefde liep stuk. Dat alles zorgde voor veel onzekerheid.

OOSTENDE: Tyissa Malfeyt hoopt na 'Queen of the Models' in de boekjes te kunnen staan!

De 22-jarige Tyissa Malfeyt uit Oostende is finaliste Queen of the Models '21. De verkoopster in een stoffenwinkel kreeg de smaak voor deze verkiezing te pakken door een vriendin. "Ik had gezien dat ze zich had ingeschreven voor deze modellenwedstrijd en zag dit ook als een leuke uitdaging voor mij. Na de castings kreeg ik het nieuws te horen finaliste te zijn. De eerste ervaringen zijn echt wel super.

LAUWE: Samantha Michiels wil naast ervaring opdoen ook het kroontje van Queen of the Models!

De 18-jarige Samantha Michiels uit Lauwe is eveneens één van de finalistes van Queen of the Models '21. Ze studeert ergotherapie aan de Howest in Kortrijk en kent de streek rond de Groeningestad. Dit bracht ons voor de fotoshoot naar de Rozentuin in Kortrijk. "Ondanks mijn drukke studies probeer ik ook aandacht te vestigen op voldoende vrije tijd.

DIKSMUIDE: Frauke Dellobel droomt via 'Queen of the Models' een carrière te lanceren!

De zestienjarige Frauke Dellobel uit Diksmuide is de eerste finaliste van Queen of the Models '21 die we aan jullie voorstellen. Voor haar fotoshoot trokken we naar het Provinciaal domein De Blankaart in Woumen. "Ik heb me ingeschreven voor deze verkiezing omdat ik wil aantonen dat je geen modellenlichaam nodig hebt om mooi te zijn. Daarnaast wil ik ook zelfzekerheid creëren bij de jongeren.