BLANKENBERGE: 18 finalistes voor Miss De Luxe '23!

Ingediend door Stefaan op za, 02/07/2022 - 23:26

Zaterdagnamiddag werd in Karma Beach Blankenberge de persvoorstelling gehouden van de 18 finalistes van Miss De Luxe. Spijtig genoeg kon één meisje er door ziekte niet bijzijn. Na een  défilee volgde een persoonlijke voorstelling. Daarna werd aan de kustlijn een groepsfoto genomen. Ook organisatrice Natasja Pitteman kreeg een mascotte als cadeau voor haar verjaardag.

Finalistes en crew Miss Waasland op roadshow tractoren!

Ingediend door Stefaan op do, 30/06/2022 - 18:18

Vrijdag 24 juni was het een roadshow van Deutz Fahr tractoren bij Peter Thienpondt, het bedrijf waar  finaliste Miss Waasland 2022 Veerle Thienpondt werkt. Bijna alle finalistes en de crew waren daar aanwezig en er werden ook leuke foto's genomen bij verschillende machines. Kijk maar even mee! Een reportage van Eddy Torfs en Diego Kegeleers.

Cathy Croonen (Finaliste Miss De Luxe '23) kent alleen maar positieve ervaringen!

Ingediend door Stefaan op wo, 29/06/2022 - 01:00

De 26-jarige Cathy Croonen woont in het mooie Limburg, namelijk in Hechtel. Ze heeft  2 prachtige kinderen: Skye en Sterre. Ze is finaliste Miss De Luxe '23. "Ik woon samen met mijn verloofde die een prachtige zoon heeft.  Ik ben heel graag creatief bezig met tekenen en  schilderen! Ik maak dames ook mooi met extensions te zetten als hobby! "

Vanessa De Waegeneer (Herne) wil via Miss De Luxe haar zelfvertrouwen terug opkrikken!

Ingediend door Stefaan op za, 25/06/2022 - 01:00

De 35-jarige Vanessa De Waegeneer is momenteel woonachtig in het mooie Herne. "Mijn jeugdjaren bracht ik door bij mijn oma in het kleine dorpje OLV Lombeek , gelegen in de gemeente Roosdaal. Dit dorpje is vooral bekend om onze windmolen waar Kapitein Zeppos opgenomen werd. Wij zelf hadden er een voetbalkantine waar onze 3 voetbalploegen elk weekend speelden.

Shiana Braeckman is finaliste Miss Grace Benelux '22

Ingediend door Stefaan op za, 25/06/2022 - 01:00

De 21-jarige Shiana Braeckman uit Wichelen is finaliste Miss Grace Benelux '22. "Ik heb gestudeerd voor schoonheidsspecialiste en werk in een parfumerie. In mijn vrije tijd ga ik al eens graag naar de fitness. Ook met mijn hondjes bezig zijn, doe ik graag! Iets gaan eten of drinken met vrienden en familie, hoort hier uiteraard ook bij!"

Valentine Besard wil via 'Miss Grace Benelux' doorgroeien in de modellenwereld!

Ingediend door Stefaan op za, 18/06/2022 - 12:55

De 16-jarige Valentine Besard is woonachtig in Gullegem en is de jongste finaliste bij Miss Grace Benelux. "Ik ben student en leerlinge in Spes nostra Heule en volg daar de studie : Office-management en communicatie. In deze richting leer ik 5 talen, boekhouding en informatica. Mijn hobby’s zijn dansen en turnen en ik heb een konijntje, wat ik toch wel mijn kindje kan noemen."

Veerle Thienpondt is finaliste Miss Waasland!

Ingediend door Stefaan op za, 18/06/2022 - 01:43

De 27-jarige Veerle Thienpondt woont in Zwijnaarde nabij Gent en is finaliste Miss Waasland. "Ik werk bij mijn ouders in de agrarische sector, waar ik onder andere verantwoordelijk ben voor een deel van het magazijn, binnenkomende onderdelen in stock steken en op de juiste locatie leggen of de klant contacteren. Ook de verhuur (machines smeren, klaarzetten en transporteren met de camion) is mijn taak.

IZEGEM: Pannarai Henghom is finaliste bij Miss De Luxe '23!

Ingediend door Stefaan op wo, 15/06/2022 - 19:58

Pannarai Henghom is finaliste bij Miss De Luxe '23. We stellen deze jonge dame heel graag voor naar aanleiding van haar fotoshoot aan de Broeltorens in Kortrijk. "Ze noemen mij ook Panny (omdat het gemakkelijker is dan Pannarai). Ik ben 28jaar en ben geboren in Thailand, dus mijn roots is 100% Thais. Ik woon in izegem en werk als zorgkundige in een rusthuis in kortrijk.