Iris van Eijk staat in finale van Miss Aura Netherlands!

Ingediend door Stefaan op wo, 19/06/2024 - 08:00

Op 7 juli is er in Utrecht de finale van Miss Aura Netherlands. Eén van de finalistes is de 18-jarige Iris van Eijk uit Schiedam. "Tijdens het traject van Miss Aura Nederland zet ik mij in voor “voel jij je veilig”. Dit is een organisatie dat zich inzet tegen seksueel overschrijdend gedrag, straatintimidatie en zo ook huiselijk geweld."

Maxine Van Belleghem is de nieuwe Miss Exclusive 2024!

Ingediend door Stefaan op zo, 16/06/2024 - 01:39

Maxine Van Belleghem uit Geraardsbergen is de nieuwe Miss Exclusive '24. Ze volgt Jolien Pede op, die voortaan in de organisatie zal steken samen met stichter Ken Stevens. De finale werd iets unieks, namelijk met slechts 4 superfinalisten. Het publiek kreeg in Gent een geanimeerde show met boeiende gesprekken maar ook knappe defilé's. Daarbij kon Maxine wellicht de jury overtuigen om voor haar te kiezen.

Axelle Dobbelaer (Stekene) is finaliste Miss Grace Benelux '24

Ingediend door Stefaan op za, 15/06/2024 - 08:00

De 18-jarige Axelle Dobbelaer uit Stekene is finaliste Miss Grace Benelux '24.  "Na heel veel mooie filmpjes te zien van de vorige editie, en mijn mama die vertelde over haar verhalen binnen de misswereld, besloot ik bij Miss Grace Benelux mijn kans te wagen. Dit is dan ook de eerste keer dat ik meedoe aan een missverkiezing."

WAKKEN: Violetta Deneef krijgt veel lof op de Internationale verkiezing 'Miss Freedom of the World'

Ingediend door Stefaan op ma, 10/06/2024 - 20:31

Violetta Deneef verblijft momenteel in Kosovo voor de Internationale verkiezing 'Miss Freedom of the World' .  "Vorige donderdag heb ik een interview en show gegeven op de Nationale TV van Kosovo. Deze aflevering wordt binnenkort op TV uitgezonden. Later komt deze ook online op diverse social media platformen zoals: Youtube en Facebook. Iedereen vond mijn optreden heel leuk.

Sanne Schulz (20) is finaliste bij Miss Aura Netherlands

Ingediend door Stefaan op wo, 05/06/2024 - 08:00

De 20-jarige Sanne Schulz  woont in Utrecht en is finaliste Miss Aura Netherlands. "Ik heb vorig jaar aan mijn eerste missverkiezing deelgenomen. Hierdoor heb ik erg veel zelfvertrouwen gekregen. Ik ben een mantelzorger en heb 12 jaar met een eetstoornis geworsteld. Daardoor heb ik mijzelf altijd gezegd dat ik het niet kon en het toch niet waard was.