OOSTENDE: André Hazes bracht zijn gloednieuwe show in het Kursaal

Ingediend door Stefaan op di, 16/04/2024 - 08:00

André Hazes is terug in Vlaanderen met een gloednieuwe show.  Samen met zijn fantastische band nam hij zondag zijn fans mee in het Kursaal van Oostende in zijn wereld, waar niks te gek is en alles mag. André bracht naast zijn bekende hits ook veel uit zijn nieuw repertoire.  Met nummers als ‘Leef’, ‘Ik leef mijn eigen leven’, en ‘Wie kan me vertellen’ maakte hij er een daverend feestje van.

 

ARDOOIE: Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen voor de eerste keer met hun nieuwe show naar Ardooie

Ingediend door Stefaan op wo, 10/04/2024 - 08:00

Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows - de rode en de gele, met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers, van 1989 tot 1995 -  is het legendarische duo Vermeire-Verschueren, fris als groentjes, eindelijk klaar voor een 'Zaalshow 2.0'. Het duo houdt nu voor de eerste keer halt in Ardooie. 

VRT en Streamz slaan handen in elkaar voor seizoen 3 Chantal

Ingediend door Stefaan op di, 09/04/2024 - 16:00

Na het grote succes van het tweede seizoen van Chantal, dat maar liefst 1.522.471 Vlamingen bereikte via de uitzendingen bij VRT en 1.389.591 starts had via Streamz, slaan VRT 1 en Streamz de handen in elkaar voor seizoen drie. De opnames hiervan, met Maaike Cafmeyer opnieuw in de titelrol van populaire politieagente Chantal, zijn afgelopen week gestart in West-Vlaanderen.

Nieuwe single voor Ella Luna : "Is Dit Een Teken"

Ingediend door Stefaan op di, 09/04/2024 - 15:37

Ella Luna koos dit keer voor de cover van ‘si t’étais là’ van Louane waarvoor ze zelf de Nederlandse tekst schreef. ‘Is dit een teken’ gaat over een vriend die bij mij komt aankloppen en die mij vertelt over zijn grote liefde die onbereikbaar is. En nee, dit gaat niet over mij aldus Ella, de tekst vloeide gewoon zo uit m’n pen.
‘Ik ben perfect gelukkig’ voegt Ella er aan toe.

ROESELARE: Ever-Lynn stelt eerste single 'Jij en ik' voor tijdens show-avond

Ingediend door Stefaan op zo, 07/04/2024 - 21:54

In zaal Den Tap had de eerste single-voorstelling plaats van Ever-Lynn. De nieuwe singel  heet  'Jij en  ik' .  Jason Bradley  zette zijn vleugels onder het project. Er waren tal  van  collega-artiesten aanwezig voor  de voorstelling met Jason Bradley, Nicolas, Kurt Crabbe, Johan Veugelers, Roberto Black,  Showdans Fame, Gregory en natuurlijk Ever-Lynn zelf.    

Stan Van Samang kondigt fysieke plaat aan: Uit Liefde Voor Muziek

Ingediend door Stefaan op do, 04/04/2024 - 08:00

De passage van Stan Van Samang bij Liefde Voor Muziek gaat wederom niet onopgemerkt voorbij. De reacties zijn zo lovend dat de zanger en Universal Music Belgium  besloten om ook deze keer een fysiek album op de markt te brengen met alle liedjes van Stan uit deze jubileumeditie van het populaire TV-programma. Het album wordt aangevuld met liedjes uit Stan zijn nieuwe Nederlandstalige album ‘Vadertaal’.