DEINZE: Sandra Kim was hoofdact bij Parkies

Tot op vandaag is er geen Belgische artiest die ooit beter scoorde op het Eurovisiesongfestival dan Sandra Kim. Als prille 13-jarige won ze in 1984 onze enige gouden medaille met het iconische ‘J’aime la vie’. Maar vandaag is ze natuurlijk zoveel meer dan enkel die hit. Vorig jaar nog schreef de ravissante zangeres opnieuw geschiedenis toen ze eerste werd in het razend populaire The Masked Singer.

WEVELGEM: De 16-jarige Kitana (Wevelgem) lanceert nieuwe single 'Pik 't op'

De 16-jarige Kitana uit Wevelgem laat met haar nieuwste single 'Pik ’t op' een catchy zomersingle op de wereld los. Het is een vrolijke song die gaat over het alledaags geluk dat overal te vinden is, maar vaak over het hoofd gezien wordt. Het nummer werd geschreven en geproduceerd door de songwriting-tandem Jean-Pierre Kerckhofs en Wendy D’Joos.

Youtube video

Ianthe Tavernier: “Dit werkt alleen maar motiverend!”

Met haar debuutsingle ‘Ik ben wie ik ben’ stond de veelzijdige Ianthe Tavernier als IANTHE al eens in de top 10 van de Vlaamse Top 30. Na een korte tussenpauze slaagde de populaire artieste daar vorige week opnieuw in, iets waar ze zelf ontzettend blij mee is: “Ik blijf alleen maar positieve reacties krijgen op wat ik zelf beschouw als mijn eerste solosingle. ‘Ik ben wie ik ben’ heb ik samen met Tom Lodewyckx geschreven. Naast de boodschap dat mensen in alle omstandigheden vooral zichzelf moeten blijven, gaat het liedje ook over een liefdesbreuk. Het is niet autobiografisch, maar de dingen waarover ik zing zijn uiteraard herkenbaar. Ja, ik heb ook al eens een liefdesbreuk meegemaakt en da’s inderdaad geen prettige ervaring. Ik ben heel blij met het succes en de erkenning. Dit werkt alleen maar motiverend”, zegt Ianthe enthousiast.

Youtube video