ROESELARE: Originele eindejaarsactie met 2000 Euro aan aankoopbonnen en leuke geschenken!

In Roeselare leeft gepassioneerd bloed waar luxe en kwaliteit garant staan. Ze noemen Enrico Vanthomme ook wel ‘de Cavalli van zijn generatie’. Iemand die sterk in zijn schoenen staat en weet wat hij wil. Van jongs af aan was Enrico Vanthomme geïnteresseerd in de modebusiness. Het jonge, Belgische label RICO-STAR ging daarom dit jaar van start.

RUMBEKE: Zwart kruispunt op Rijksweg tegen eind volgende week dicht voor overstekende fietsers

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op donderdag 3 december de werken om de middenberm op het kruispunt van de Rijksweg (N36) met de Koestraat te sluiten. Tegen vrijdagavond 11 december moeten de werken achter de rug zijn, wat ook het einde moet betekenen van een zwart kruispunt waar de voorbije jaren meerdere slachtoffers vielen.

ROESELARE-IZEGEM-BRUGGE : Extra spitsstroken op E-403 nodig

Uit de cijfers die Maertens opvroeg, blijkt dat de verkeerstoename het grootst is tussen Ruddervoorde en Brugge. In beide rijrichtingen was er tussen 2010 en 2018 een stijging met 26 %, zowel op weekdagen als tijdens het weekend. Naarmate je de E403 richting Kortrijk afzakt, daalt de toename. “Maar zelfs tussen Roeselare en Lichtervelde steeg het aantal voertuigen met één vijfde”, verduidelijkt Maertens.