LICHTERVELDE: Geplande voorstellingen Café Theater opnieuw uitgesteld!

De geplande voorstellingen van Café Theater in september zijn tot nader order uitgesteld. Cultuurvereniging De Zwaan had eerder de voorstellingen van maart verplaatst naar september omwille van de coronamaatregelen, maar nu worden ook die voorstellingen afgelast. Of het evenement alsnog later dit najaar zal kunnen plaatsvinden is voorlopig niet duidelijk.

ROESELARE: Spectaculair ongeval op Koning Albert I laan

De Koning Albert I-laan was maandagnamiddag opnieuw het decor van een spectaculair ongeval waarbij twee gewonden vielen. Op het kruispunt met de Rumbeeksesteenweg botsten  twee auto’s, nadat één van de bestuurders het rode licht negeerde. Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur. Door de klap belandde één van de  voertuigen tegen de gevel van de bakkerij op de hoek. Die raakte omzeggens niet beschadigd.

WEVELGEM: Finaliste Queen of the models 2020  Kiara Wautermartens zet vzw 'School Zonder Pesten' in de kijker

School Zonder Pesten vzw wil het Goedgevoel van elk kind vergroten. De vzw richt zich daarbij naar kinderen en leerkrachten in het gewoon en buitengewoon basisonderwijs, maar ook naar ouders en andere begeleiders en opvoeders. Met de slogan ‘Samen Zonder Pesten’ roepen ze iedereen op om zijn steentje bij te dragen om pesten zo veel mogelijk te voorkomen.

MIDDELKERKE: Twee positief geteste mensen uit Antwerpse provincie keren terug huiswaarts

De twee mensen uit de provincie Antwerpen die positief getest zijn op het coronavirus en hun quarantaine kwamen uitzitten in hun tweede verblijf in Middelkerke, zijn toch naar huis vertrokken. Dat bevestigt burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD). “Een goede zaak, want hun tweede verblijf is een appartement in een gebouw met nog 112 bewoners, onder wie enkele hoogbejaarden”, zegt hij.