sponsors

JB invest

 

WIE WE ZIJN

 

J&B INVEST IS EEN ERKEND PROFESSIONEEL MAKELAARSKANTOOR IN HET HART VAN DE COSTA CÁLIDA WAAR MURCIA ÉÉN VAN DE MEEST OPKOMENDE GEBIEDEN IS.

VERANTWOORDELIJKHEID

We hebben onze ervaring opgedaan tijdens het werken voor andere toonaangevende makelaars in deze regio, sindsdien hebben we een zeer goede reputatie in het gebied opgebouwd. We zijn hier om u bij elke stap te begeleiden, of u nu koopt of verkoopt, om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en met de minste stress.

Lukoil

LUKOIL brandstofprijzen zijn steeds de scherpste prijzen in de buurt. U betaalt steeds minder dan de officiële prijs. Ontdek uw directe pompkorting op onze web site. In onze shops vindt u steeds interessante promoties op merkproducten. De LUKOIL tankkaart is gratis en biedt niks dan voordelen.

Dué Face & Body

Bedrijfseigenaar Nathalie Dedier startte dit schoonheidssalon, instituut en spa op in 2011. Ondertussen heeft ze al 19 jaar ervaring in deze branche als schoonheidsspecialiste in Roeselare. Ook hier is iedereen welkom: Ze verzorgen zowel dames als heren en werken altijd met kwalitatief hoogstaande producten zoals Intense Derma, 4Voo, Rainpharma, Crystal Clear en Juliette Armand. Voor make-up gebruiken ze de minerale producten van Glo-minerals.
Dué Face & Body is ook gespecialiseerd in permanente make-up, definitieve ontharing, anti-aging behandelingen en afslanking.

Sercu

SERCU VERZORGT KWALITATIEVE EN KOSTENBEWUSTE
TOTAALOPLOSSINGEN VOOR UW KANTOOR.
Onze uitgebreide service- en supportdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering optimaal werkt.
U kunt immers geen uur zonder. Wij weten dat en handelen ernaar.
Wij denken mee hoe we uw bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen.
We zien onszelf ook als een echt kennishuis.