DEERLIJK: Wint Niels Destadsbader voor de vierde keer op rij Radio 2 Zomerhit?

De stemming voor Radio 2 Zomerhit 2020 is gestart. Zonet maakte Radio 2-presentator David Van Ooteghem bekend welke tien artiesten kans maken op de felgebeerde Radio 2 Zomerhit. Onder andere Niels Destadsbader, de grote winnaar van Radio 2 Zomerhit 2017, 2018 én 2019, is opnieuw genomineerd. Kan hij zijn vierde overwinning op rij in de wacht slepen, of stoot iemand hem van de troon?

OOSTKAMP: Zware loodsbrand ontstaan aan batterij van wagen

Een dag na de hevige brand in een loods langs de Stationsstraat in Oostkamp is duidelijk hoe groot de schade precies is. De loods wordt door twee bedrijven gebruikt. Het ene is het sanitairbedrijf van Joakim Mahieu. Het andere deel wordt gebruikt door autobedrijf BV Cars. Zondagmiddag stonden er in totaal vijf occasiewagens in de loods. Daaronder ook een Porsche Cayenne hybride.

MIDDELKERKE: Volgend jaar eerste pop-up concert- en evenementenarena aan de Belgische kust

Op initiatief van de Sportpaleis Groep zal tijdens de zomer van 2021 kustgemeente Middelkerke de eerste pop-up concert- en evenementenarena aan de Belgische kust verwelkomen. Het gaat om een imposant tentencomplex met een capaciteit van 3.500 tot 5.500 toeschouwers. Burgemeester Jean-Marie De Decker reageert alvast enthousiast op het aanbod.