ZONNEBEKE: MMP1917 opent tijdelijke tentoonstelling over de wederopbouw

Nadat het Memorial Museum Passchendaele 1917 op 18 mei terug de deuren opende, gaat op 8 juni ook de nieuwe tijdelijke tentoonstelling open. De expo ‘Feniks, Huib Hoste en het modernisme’ brengt het verhaal van modernistisch architect Hoste en  de wederopbouw in Zonnebeke na de Eerste Wereldoorlog. Deze gratis tentoonstelling in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Zonnebeke loopt tot 15 november 2020.

ROESELARE: Eutraco overgenomen door CEO!

Eutraco uit Roeselare, de logistieke onderneming van de familie Pattyn, is verkocht aan CEO Serge Gregoir. Met de verkoop aan de CEO is de continuïteit gewaarborgd op een verderzetting van het levenswerk van de familie Pattyn sinds 1967. CEO Serge Gregoir in het persbericht: "We gaan vooral verder doen wat we de afgelopen 3 jaar gedaan hebben: de logistieke uitdager worden in Europa.

ROESELARE: "Artiesten komen bij je thuis door de opstart van Live Streaming Concept!"

ROESELARE: Het Coronavirus heeft de evenementensector zwaar in het hart getroffen, vele bedrijven en handelszaken zijn intussen terug kunnen opstarten maar voor de Vlaamse artiesten blijft alles nog heel onduidelijk en weinig hoopvol. Wij hebben de voorbije weken niet stil gezeten en deden intussen de opstart van Live Streaming Concept.