Maselis

ik ben Indra Parmentier en woon sinds een jaartje in Menen, waar ik mijn eerste huisje alleen aankocht. Mijn hobby’s zijn dansen (streetjazz & disco) en wandelen.
"Onlangs won ik ‘Face of Beauty Belgium’, dit was de eerste Missverkiezing waaraan ik deelnam. s’ Zomers draag ik het liefst jurken en jumpsuits, lange broeken zijn voor mij een no-go!"

" De mooiste reis tot nu toe vond ik Kreta, misschien ook wel omdat het mijn eerste soloreis was. Ik deed zoveel prachtige uitstappen waaronder ook Santorini, een eiland die echt op mijn bucketlist stond! Deze zomer heb ik nog enkele festivals gepland, en in augustus vertrok ik naar Rome met ‘Face of Beauty Benelux’. Deze citytrip kreeg ik van de organisatie omdat ik door de medefinalisten verkozen werd voor de ‘Congeniality Award."


"Om de zomer af te sluiten ging ik met mijn mama en broer naar de ‘4-daagse van de Yzer’, een traditie die we nu al 10j voortzetten. We verbleven in een kamp van de brandweer te Poperinge, en wandelden 4 dagen 32km in Oostduinkerke, Diksmuide, Poperinge en Ieper. Voor ons is dit een echte ontspanning - geloof het of niet - en eventjes terug ‘back to basic’ schrikt ons zeker niet af. De sfeer en band die we hebben met de medestappers is gewoon fantastisch!"


"Ik droom ervan om de wereld rond te reizen en steeds nieuwe mensen te leren kennen. Verder hoop ik ook jonge meisjes te inspireren om net als ik, je geluk zelf te maken en niet afhankelijk te zijn van iemand. Alles kan, zolang je maar bereid bent om er hard genoeg voor te werken. Wees je eigen held!"