Maselis

De 31-jarige Lindsey Casteleyn werd in 2018 ere dame Miss De Luxe 2018 en staat nu samen met haar 7-jarige dochter Lovely Callebaut in onze zomerspecial. Laatstgenoemde is finaliste Mini Miss Gent 2020. Beiden zijn afkomstig uit Brugge. Voor onze Special trokken we naar het Minnewaterpark in Brugge.


Wat is je geliefkoosde kledij in de zomer?"Dit varieert bij beide, bij echt mooi zomerweer kunnen wij wel genieten in een kleedje of een mini shortje, bij slechter en kouder weer is een jeans ook oké", aldus Lindsey.

Wat was je mooiste reis tot op heden en waarom?
Lindsey: "Mijn mooiste reis was de reis naar Turkije met Miss De Luxe zowel als finaliste en als eredame, het was een ideale combinatie van warmte en zon. Als finaliste heb ik die reis wel anders beleefd dan het jaar erop als tweede eredame"
Loveley: " Mijn mooiste reis was naar St. Paulien (Frankrijk), net zoals mijn mama hou ik immers van zon en vooral van water."


Wat staat er deze zomer gepland?
"Wij zijn bijna terug van het zuiden van Frankrijk en daarna is het terug volle bak voor Loveley als finaliste van Mini Miss Gent. De focus ligt hierop want haar finale is 25 augustus in Ledeberg", aldus Lindsey. "Voor mij is het terug de focus op Miss De Luxe en natuurlijk ook nog genieten van het gezin in de vakantie. Een pretpark met de kindjes zullen wij alvast doen. Normaal Walibi Holland en natuurlijk ook Disneyland Parijs."

Waar droom je echt van?
Lindsey: "Mijn droom is om echt nog stukken van de wereld te verkennen, ook nog een rondreis te doen te besluiten aan een wit strand met helderblauwe zee."
Loveley: "Voor mij is het allemaal gelijk zolang er maar water is en zon."