Maselis

De 38-jarige Dina Rodrigues is een Portugese zangeres die reeds vele jaren woonachtig is in Roeselare. Reeds op zeer jonge leeftijd was ze gepassioneerd door muziek en volgde populaire zang bij een zanglerares en kwam langs deze weg terecht bij de groep "Hoje Canto Eu" wat betekent "Vandaag Zing Ik". Met deze groep kon ze werken voor radio Benedita en deed zo veel ervaring op. In 2001 verhuisde Rodrigues naar België. Hier besloot ze zich in te schrijven in de popacademie voor een stage zanglessen, expressie en dans. In februari 2006 deed Rodrigues audities bij RCP MusicProductions uit Roeselare, dit was niet zonder succes want Rodrigues werd onder contract genomen. Dina werd op 20 oktober 2006 uitgenodigd te Fatima voor het 14de Gala van radio Central FM. Rodrigues was een van de genomineerden en won de prijs van beste nieuwkomer. De show kwam op de nationale televisie van Portugal. Ondertussen is ze ook in ons land een bekende naam in de showbizz. Toch nam ze ruimschoots de tijd voor een gezellige babbel en een shoot met fotograaf Kurt Maddens bij haar thuis.

"Mijn geliefkoosde kledij is een mooi fris kleedje. Zo zal je mij ook veel zien opduiken in deze zomer, zowel bij optredens als in het normale leven."

"Mijn mooiste reis tot nu toe was dit jaar naar Saint Moritz met Family Fadio. Waarom? Door de fantastische uitzichten, de natuur, het bezoek aan het Comomeer en niet te vergeten de watervallen. Echt super mooi en nog geen woorden voor."

"Deze zomer staan heel veel optredens gepland, met als uitschieter de voorstelling van mijn nieuwe single bij Plage Preferee van Radio 2 op 16 juli in De Panne."

" Mijn droom is zingen en blijf dromen dat ik dit nog lang mag blijven doen."