Maselis

Ik ben Noor Lobbestael, 16 jaar jong en woonachtig in Veurne. Na de zomervakantie ga ik naar mijn zesde jaar, Wiskunde-Wetenschappen in het Bisschoppelijk College van Veurne. Ook ben ik finaliste van Miss Fashion 2020. Ik ga vaak lopen in het sportpark dicht bij mijn huis of ga naar de fitness. Ik hou van terrasjes doen en shoppen.

"Mijn geliefkoosde kledij in de zomer, zijn vooral lichte stukken, zoals kleedjes en rokjes. Ook shortjes met een crop top horen hier zeker bij. Dit kan gecombineerd met een hak of gewoon een leuke sneaker of sandaal."

"Mijn mooiste reis tot op heden, was deze naar India in maart 2019. Ik mocht deze inleefreis samen met 19 andere leerlingen en 4 leerkrachten uit het College meemaken. We bezochten twee projecten, SOS zoutmijnkinderen en Arneva. We zamelden geld in voor deze organisatie en zitten al aan meer dan 15.000 euro. Ik ging ook al naar o.a. Cuba en Rwanda maar waarom ik deze reis naar India verkies, dat is omdat we ons echt konden inleven. We zagen alles van dichtbij en niet gewoon van horens. Het was een heel aangrijpende reis maar ik ben blij dat ik mijn steentje, om de 2 projecten te steunen, kon bijdragen."

 

 

"Deze zomer wordt een zeer drukke zomer! Ik combineer 2 vakantiejobs met het avontuur als finaliste van Miss Fashion 2020. Ik werk in Brasserie Lowie, een zeer lekker restaurant met uitzicht op de historische markt van Veurne. Chef Stephanie Vandeputte bereid er de lekkerste gerechtjes. Naast de vaste kaart werken ze ook met dagverse suggesties naargelang seizoen en aanbod. Gastvrouw Thea Huys zorgt voor een warm onthaal en perfecte bediening. Een echte aanrader! Ook werk ik in WeekendMode in Sint-Idesbald. Je vindt er al je favoriete collecties voor dames, heren en kinderen. Van feestkledij tot een sportieve outfit voor alledag. Plus een ruime keuze nachtkledij, ondergoed & lingerie, badmode en accessoires. Respect, positiviteit, vertrouwen, en creativiteit behoren tot de basiswaarden van WeekendMode. Niet te vergeten wanneer je aan ons mooie zeetje bent! Maar naast dit is er natuurlijk Miss Fashion. Samen met 24 andere prachtige dames sta ik op 31 augustus in zaal Elckerlyc in Antwerpen als finaliste op het grote Gala Miss Fashion! Waarom ik deelneem aan deze missverkiezing is in eerste plaats om ervaring op te doen, contacten te leggen en om wat zelfvertrouwen te zoeken. We zitten bijna wekelijks met een activiteit doorheen heel België, en ook de danslessen zitten er aan te komen! Het wordt een drukke maar verheugde vakantie! Mensen kunnen mijn avontuur trouwens steunen! Dit door een steunkaart van 5 euro aan te kopen, hiervoor stuur je best een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook een sms sturen met “MF 21” naar 6045 (€1/sms) (een spatie tussen “MF” en “21”) bedankt!"

 

 

 

 

 

 

 

"Mijn grootste droom is om de mensen over heel de wereld te helpen. Mensen in nood, armoede, ziekte,... ik wil iets doen voor hen allemaal! Ook hou ik van reizen dus zou ik graag een mooi deel van de wereld willen zien."