Maselis

"Ik ben Evelyn Vandeputte, 30 jaar oud en woonachtig in Roeselare. Ik ben zaakvoerster van Glamish, mijn eigen Babor Excellence huidinstituut bekroond met 5 sterren.
Daarnaast ben ik model, waar ik in 2018 met Top Model Belgium in het Lido stond op de eindfinale in Parijs. Ik heb een schat van een dochtertje Elysée, geboren in 2015. Mijn man heet Erwin Maddens."

Wat is je geliefkoosde kledij in de Zomer?
"Life is short, make every outfit count ! Classy & stylish en altijd met high heels natuurlijk!
Nee, ik ben geen grijze muis en ben daarom altijd op zoek naar unieke stukken! Ik hou van fashion, maar nog méér van originaliteit. Dat bestaat uit heel veel kleedjes, maar de perfecte handtas en schoenen tellen van evenveel belang. Ook een juweeltje mag niet ontbreken. Ik hou ook van 2-delige pakjes, zoals een bustier top en shortje, heerlijk.
NOT done: Absoluut geen lange broeken en sneakers, omg! Elegante pumps en sandaaltjes van Roberto Cavalli, Casadei, Gucci of Louboutin, daar hou ik enorm van!"Wat is je mooiste reis tot op heden en waarom?
"Bootvakantie aan de Cote d’azur met mijn gezin! De naam alleen al zegt het. Azuurblauw helder water, prachtige natuur, echt bikini weather! Ik herleef op het water. Daar worden mijn batterijtjes volledig opgeladen. Het voordeel is dat Erwin zelf kapitein is en dat we een gezellige tijd hebben samen met ons dochtertje Elysée. We varen de kleine zandstrandjes in verschillende baaitjes af…ontdekken prachtige locaties waar je zonder boot nooit bij kan… Daar ervaar je het leven helemaal anders, als een spiegelbeeld van het leven aan land. Je bent er precies losgekoppeld van alles, wat goed is voor onze geest."

Wat staat er deze zomer gepland?
"Portofino, een bootvakantie uiteraard. Deze zomer vertrekken we met ons gezin en vrienden met de boot vanuit Nice. Als het weer goed mee zit varen we de Italiaanse kust af om zo tot bij het romantische Portofino te geraken."

Waar droom je echt van?
"Ik heb nog heel veel dromen! Maar allereerst: mijn werk is mijn passie!
Daarom verhuis ik eind dit jaar met mijn schoonheidsinstituut Glamish naar het centrum van Roeselare, om uit te breiden. Ik wil met Glamish het meest luxueuze schoonheidinstituut zijn van België waar kwaliteit en luxe centraal staan. Woman and the city! Zodat alle dames in stijl met de beste zorg verzorgd kunnen worden. Daarnaast is familie voor mij zo belangrijk dat ik alleen maar kan dromen, zolang mijn dierbaren bij me zijn. Geluk heb je alleen als je het kunt delen . Een hoofdrol in een film, daar zeg ik geen nee tegen! Alsook enkele nummers opnemen, I would love that."