Maselis

Mijn naam is Tidenka Goedhart, gehuwd, moeder van 3 zonen. Ik ben leerkracht godsdienst en woon te Kortrijk. In mijn vrije tijd bespeel ik de piano en zing. Daarnaast ben ik uitgeroepen sedert 8 februari 2019 als Miss Sympathy voor de kledinglijn Ellip-sis model.

 

"In de zomer hou ik vooral van losse, makkelijke kledij en toch supervrouwelijk met een finesse sexy.Mode Ellip-sis voldoet hier aan alles wat ik verkies... van lange rokken, jurken, bloezen met een lichte boho toets tot broeken en shirts in urbain of trendy stijl. Ik draag zeer veel graag met andere woorden, zonder voorkeur als het maar goed gecombineerd is."

"Mijn mooiste reis is Spanje. De streek van de Costa brava alsook ietsje dichter Costa Dorada. De zon, strand en bergen. Ik hou enorm van de variëteit van de variëteit van de natuur.Cultuur en ontspanning, de gezonde mix."

"Deze zomer wordt Zuid Frankrijk en Spanje terug de place to be. Waar ik met mijn nieuwe aanwinsten van Ellip-sis uiteraard mee zal uitpakken, want er iedere dag stralend uitzien is ook een 60% mijn vakantie mood."