Maselis

Greet Pattyn is 45 lentes jong en woonachtig in het mooie Dadizele. Ze is gelukkig getrouwd en mama van Sverre die 8jaar is. Sinds februari is ze het eerste curvy model van Ellip-sis waar ze supertrots op is.

"In de zomer draag ik het liefst niks... Haha grapje... Het liefst lichte kledij zoals een kleedje of mooie lichte broek."

"Mijn mooiste reis was toen ik 16 jaar was. Een reis die ik had gewonnen via mee te doen met een programma op tv en de reis was voor 2 personen naar Rio de Janeiro! Dat was een reis om NOOIT meer te vergeten! En ooit gaan we er nog eens naartoe."

"Deze zomer gaan we voor twee weekjes naar Frankrijk, gezellig met het gezinnetje in een huisje in de Bourgogne. Dan ook nog zo een paar uitstapjes zoals een dagje Bellewaerde voor onze kapoen enz.."

"Waar ik echt van droom is eerst en vooral dat we allemaal gezond en gelukkig mogen blijven, dat ik nog vele fotoshoots mag doen, en dat er ooit iets wordt gevonden tegen fybromyalgie en dat de ziekte wordt herkend in België zoals in Nederland."