Maselis

De 29-jarige Melissa Cardon uit Menen is ons tweede gezicht van de zomerspecial. Ze werkt als huishoudhulp en is het Ellip-Sis Model 2019.

"Tijdens de zomer draag ik het liefst van al een kleedje of een rokje en dat mogen gerust felle kleurtjes zijn dan. Natuurlijk is mijn kast al goed gevuld ondertussen met de zomercollectie van Ellip Sis."

"Heel veel heb ik tot nu toe nog niet gereisd, maar er staan ondertussen wel al wat dingen op mijn bucketlijst. Mijn mooiste reis blijft deze naar Turkije . Het was de eerste keer dat zowel mijn oudste zoontje en ik op het vliegtuig zaten. Ik was toen ook zwanger van mijn jongste zoontje wat het allemaal extra spannend maakte. Alhoewel we de laatste dagen met Ilyano in het ziekenhuis moesten verblijven zal ik deze reis toch nooit vergeten."

"Ik kijk enorm uit naar de zomer hoewel ik ook veel moet werken, staan er ook heel wat leuke dingen op de planning met zelfs een modeshow van Ellipsis aan zee , een weekendje weg waarvan een dagje shoppen in Roermond en ook het festival Werchter Classic staat op de planning. Ik ga ook een weekje naar zee met de kindjes. Daar kijken zij ook al enorm naar uit . En dan nog allerlei uitstapjes zoals dagje Bellewaerde, BBQ, ... kortom wordt een leuke en drukke zomer. In september kunnen we dan terug beginnen met nieuwe collectie- en fotoshoots en gaan we met enkele van het Ellipsis team voor 9 dagen samen naar Spanje waar er ook wel wat foto’s zullen genomen worden ."

"Ik ben momenteel trots op wat ik tot nu toe bereikt heb en probeer meer van alles te genieten en de dingen te doen die ik graag doe. Als Ellip Sis model 2019 heb ik al heel wat nieuwe dingen mogen ontdekken en daar ben ik hen heel dankbaar voor en wie weet vloeit daar iets uit voort. Verder wil ik gewoon gelukkig en gezond zijn en wat meer van de wereld zien en ontdekken. Ik maakte voorheen weinig plannen nu heb ik een bucketlist met dromen en wensen en ik hoop die beetje per beetje te kunnen afvinken."