Afdrukken

46 jaar geleden werd Malou Soetaerts geboren in Sint-Truiden. Al meer dan zeventien jaar woont ze nu in Oudenburg. Ze heeft twee prachtige dochters met CĂ©line Vanhoenshoven (21) en Camille Vandenbussche (16).
"Ik werk als Sales Manager voor een IJslands import- en exportbedrijf in Oostende, maar heb ook een zelfstandig bijberoep voor een researchbedrijf te Leuven. Ondanks mijn druk werkschema en Q-time met mijn dochters hou ik ook nog tijd over om wat modellenwerk te doen."

Voor de zomerspecial van Mandelnieuws trokken we met Malou naar de omgeving van het Romeins Archeologisch Museum in Oudenburg, de thuishaven van Malou;


Wat is je geliefkoosde kledij in de zomer?
"Mijn geliefkoosde kledij in die periode is heel uiteenlopend. Ik hou evenzeer van lange jurken maar ook van een kort shortje met een topje erop. Mijn lievelingskleuren voor de zomer zijn rood en geel."

Wat was je mooiste reis tot op heden en waarom?
"Door omstandigheden heb ik jammer genoeg nog niet superveel gereisd, maar de mooiste reis die ik ooit maakte was toch wel in oktober vorig jaar. Ik kreeg de kans om de Benelux te gaan vertegenwoordigen tijdens de Mrs. Europe verkiezing in Gibraltar. De organisatie ginder heeft ervoor gezorgd dat we heel veel gezien hebben die week. Zo kregen we de kans om de apen te bezoeken op de rotsen van Gibraltar, maar mochten ook een kijkje nemen in de brandweerkazerne en nog zoveel meer."

Wat staat er deze zomer gepland?
"Deze zomer ga ik een weekje op vakantie met mijn jongste dochter naar Oostenrijk. Misschien een rare plaats om in te zomer te gaan bezoeken maar het is een droom van mijn dochter, dus mama volgt mee."

Waar droom je echt van?
"Oh, Ik heb nog zoveel dromen. Bali en Kenia staan zeker nog op mijn verlanglijstje, maar ook Schotland, Noorwegen wil ik zeker nog aandoen."