Maselis

Na jarenlang dromen, is het nu eindelijk zover! Sasha & Davy brengen een eigen kerstalbum uit genaamd: 'Christmas'. Hoewel ze meer houden van de zomermaanden, kunnen ze erg genieten van de gezelligheid rond de kerstdagen en daar hoort natuurlijk kerstmuziek bij. Ze hebben, net als bij 'In the Jukebox', gekozen voor Engelstalige klassiekers met een 'Sasha & Davy' sound.
Het album is vanaf 15 november overal te koop en te beluisteren, maar je kan nu al een exemplaar reserveren bij bol.com

Door de komst van het album 'Christmas' zullen er heel veel kerstoptredens plaatsvinden van Sasha & Davy. Het startsein wordt op 27 november om 19:00 uur gegeven tijdens de CD voorstelling in het prachtige Winterland in Hasselt.
Gratis toegang en iedereen is welkom.
Op 22 december vindt er in de Onze Lieve Vrouwe Kerk in Tielt een heel speciaal en éénmalig kerstconcert plaats. Onder begeleiding van een live-band en met gastoptredens van Barbara Dex en Bart Herman belooft dit een onvergetelijke avond te worden. Tickets zijn te bestellen via 0477-891574 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.