Maselis

Met ‘Radio’, afkomstig van hun gelijknamige recentste succesalbum, scoren Sasha & Davy een dikke zomerhit en hun zoveelste top 10-hit in De Vlaamse Ultratop 50. Dankzij wereld-dj en producer Robert Abigail, bekend van o.a. ‘Mojito song’, ‘Merengue’ en ‘Meneando’, is er nu ook een internationale, verrassende remix beschikbaar van hun hitsingle. “Voor het 15de jaar op rij speelde ik deze zomer in Turkije en een Vlaming vroeg mij daar of ik ‘Radio’ van Sasha & Davy in mijn set wilde verwerken. Met veel succes heb ik het op Turkse bodem gespeeld en de reacties bij het publiek waren bijzonder goed. Met het koppel beleefde ik aan het begin van de zomer nog een leuke avond in een beach club. Ik heb ‘Radio’ beluisterd en ik moet toegeven dat hun Nederlandstalige popsong een oorwurm is. In functie van mijn dj-set, maar ook omdat ik een tof nummer vind, heb ik met alle liefde en plezier een DJ Robert Abigail Remix gemaakt van ‘Radio’. Het enthousiasme van hen én hun platenlabel CNR / Vlaamse Sterren is bijzonder groot, dus doet het mij een groot plezier dat de track als single-remix uitkomt." zegt Robert Abigail. Met zijn ‘Radio’-remix voor Sasha & Davy is Robert Abigail niet aan zijn proefstuk toe, want eerder maakte hij voor Rob de Nijs al een succesvolle remix van diens hitsingle ‘Banger hart’. “Toch is het de eerste keer dat ik een remix maak voor een Vlaams artiest. Een primeur.”
“Na de complimenten van 2Fabiola-frontman Pat Krimson, die openlijk vertelde dat ‘Radio’ voor hem de Radio 2 Zomerhit’ verdiende én de nominatie van Radio 2 voor ‘beste groep’, kwam er een onverwachts mailtje van Robert die vroeg of hij onze single mocht remixen. We zijn niet alleen vereerd, het resultaat mag ook gehoord worden. We krijgen alleen maar positieve reacties. DJ’s vinden hem leuk, maar ook op de ‘radio’ verdient onze Robert Abigail Remix zeker een plekje”, klinkt het bij het koppel.
De Robert Abigail-remix van de Sasha & Davy-hit ‘Radio’ verscheen op het CNR/Vlaamse Sterren-label en is nu digitaal beschikbaar.