Maselis

Yana Parmentier-Leman, afkomstig uit Roeselare en nu woonachtig in Izegem, wordt in september 30 jaar en dat is dan ook de reden waarom ze zich heeft ingeschreven voor Mrs Supermodel Worldwide 2019. Die verkiezing gaat door van 23 september t.e.m. 1 oktober in Delhi, Indië. Deze verkiezing is er voor dames tussen 30 en 45 jaar, die verloofd of getrouwd zijn, met of zonder kindjes.


"Mijn ambitie? Plezier maken, een onvergetelijke tijd beleven en ook de mensen rondom mij trots maken. Ik ga niet enkel voor het advontuur, maar ook om mijn beste beentje voor te zetten. Als voorbereiding train ik vooral op de Engelse uitspraken zodat de communicatie vlot kan verlopen. Verder oefen ik ook welke antwoorden ik zou geven op bepaalde vragen. Verder ga ik zorgen dat ik in orde ben met alles van kledij en werken aan mijn nationaal kostuum en act. Die hou ik voorlopig nog geheim."


Is jou deelname eigenlijk combineerbaar met deze als organisatrice van de Miss Batjesprinses/ Face of Beauty? "Toch wel. De finales van beide verkiezingen liggen immers enkele maanden uit elkaar. Nu in augustus is het voor 'mijn' verkiezing iets kalmer, waardoor ik nu mijn zinnen volledig kan zetten op de Mrs Supermodel Worldwide 2019."
Er zijn trouwens nog nieuwe persoonlijke plannen? "Binnenkort start ik inderdaad een nieuwe zaak in de medische/ beautysector, nl. YPL Beauty en ga eerst daar mijn tijd en energie insteken. We hebben ook nog nieuwe, andere plannen met de verkiezing, maar meer hierover later."


Wie de avonturen van Yana in Indië wil volgen kan dit via de Facebook-pagina Mrs Supermodel Worldwide Belgium (SBR)