Monopoly Koers wel bevonden door Evenepoel en Gilbert, ook KOERS staat erop!

Vanaf vandaag is er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave verkrijgbaar: Monopoly Koers! Deze unieke uitgave biedt iedereen de kans om zelf de hellingen en stroken uit de grootste klassiekers op een andere te verkennen. Het is nog minder dan 100 dagen tot De Omloop Het Nieuwsblad, maar toch vallen vele wielerfans al in het klassieke zwart gat van de winterbreak. Monopoly Koers is dé ideale manier om de winterbreak in het wielerseizoen op de weg te overbruggen.

Sam De Bruyn neemt afscheid van Qmusic

Sam De Bruyn heeft beslist om afscheid te nemen van Qmusic. Dat deelde hij daarnet zelf in een post op zijn social media-kanalen. Een greep uit zijn boodschap: “Never waste a good crisis. 2020 heeft me veel doen nadenken. Angst en onzekerheid zorgen dat we ons willen vastklampen aan alles wat we kunnen. Maar ik ga net heel bewust loslaten. Ik heb besloten dat ik Qmusic verlaat.

Artiesten van ‘Liefde voor Muziek - De Reünie’ lanceren #ShareYourSong voor Rode Neuzen Dag

Muziek doet wonderen. Dat was vrijdagavond ook te zien in de speciale uitzending van Liefde voor Muziek voor Rode Neuzen Dag, waarin Regi, Gene Thomas, Karen Damen, André Hazes, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama’s Jasje en Tom Dice en Kato van The Starlings jongeren een hart onder de riem staken door een nummer met een bijzondere betekenis voor hen te coveren.