Maselis

Arno viert 70ste verjaardag in Kursaal Oostende
Arno zal op de dag van zijn 70ste verjaardag op 21 mei optreden in het Kursaal van
Oostende. De ticketverkoop voor het optreden van Arno start zaterdag 16 maart om 10
uur. Zijn verjaardagsconcert van vijf jaar geleden was in een mum van tijd uitverkocht.

 

Rock icoon
Arno is een pionier in onze Belgische rockgeschiedenis. Hits als ‘Oh La La La’, ‘Putain
Putain’ en ‘Les Filles Du Bord De Mer’ zitten in ons muzikaal geheugen gegrift. Op 21 mei
wordt de geboren Oostendenaar zeventig jaar en dat viert hij met een exclusief
verjaardagsconcert in het Kursaal van Oostende. Het belooft een memorabele avond te
worden waarbij al zijn grootste hits de revue zullen passeren. “We zijn er trots op dat we
Arno, als ereburger van Oostende, hebben kunnen strikken voor een exclusief
verjaardagsconcert in Oostende,” besluit Voorzitter van VZW Kursaal en Burgemeester van
de Stad Oostende Bart Tommelein.

Concert en boek
Op 21 mei eert Oostende de godfather met een uniek verjaardagsconcert ‘Arno wordt 70’.
Vijf jaar geleden was zijn verjaardagsconcert op nog geen twee weken tijd uitverkocht. Er
werd toen nog een extra concert toegevoegd om aan de grote vraag te kunnen voldoen.
Gelijktijdig draagt de stad Oostende en Uitgeverij lannoo ook een boek op aan de
Oostendenaar. Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig is een artistieke trip in het
gezelschap van Léon Spilliaert en Hugo Claus, Leopold II en Cléo de Mérode, Henri Storck
en Arno. De ticketprijzen voor het concert variëren van 37 tot 47 euro. Het boek kost 15,45
euro en is vanaf 20 mei beschikbaar.


PRAKTISCH
Arno wordt 70
21 mei 2019 - 20:00
Kursaal Oostende
● Reserveren: kursaaloostende.be | 0900 40 850 | Toerisme Oostende (open: 7/7, 10-
17u)
● Ticketprijzen: € 47, € 41, € 37 (inclusief reservatiekosten)
● Theatermenu: + € 65
● Boek: ‘Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig’
○ Prijs is 15,45 euro (inclusief reservatiekosten)
○ Boek af te halen voor concert of op vertoon van voucher bij Toerisme
Oostende

In de reeks over ’30 jaar VTM’ had onze redacteur Stefaan Bogaerts onlangs een exclusief gesprek met Evelyn Vandeputte. Twee jaar geleden kwam de Roeselaarse in het programma ‘Cathérine en de vrouwen’ door haar deelname aan ‘Top Model Belgium’ alsook haar toen 1 jaar en drie maand oude dochter Elysée voor Top Model Belgium Kids


“Dit verhaal is eigenlijk begonnen toen de dagbladen ‘Het Laatste Nieuws’ en ‘Het Nieuwsblad’ een reportage maakten over mijn deelname aan deze verkiezing. Kort erna nam ook een VTM-redactrice contact op met mij in opdracht van Cathérine Moerkerke. Direct vuurde ze de vraag op mij af als ik wilde deelnemen aan een reportage over vrouwen en hun schoonheid. Daar kwam onder meer aanbod wat een vrouw zoal doet om er mooi uit te zien. Zonder enige twijfel heb ik toegestemd, ook al omdat het mijn job en passie is. Als schoonheidsspecialiste in mijn eigen zaak Glamish langs de Kaaistraat ben ik immers constant bezig met de schoonheid van mijn klanten maar ook van mezelf.”


Wat waren jou eerste ervaringen op het grote scherm? “De opnames zijn echt bijzonder vlot verlopen. Niet zo evident want er was totaal geen voorbereiding voorzien. Cathérine en een cameraploeg kwamen gewoon één dag naar Roeselare voor de opnames. Die dag kreeg ik onder meer de kans om voor het scherm een exclusieve gelaatsverzorging te ondergaan, iets wat ik trouwens ook bij mijn klanten uitvoer. Ook Spray Tan kwam bv. aanbod hoe je mooi bruin kan zijn zonder de schadelijke nadelen van de zon. Verder ben ik ook gaan sporten bij Ann Priem, een gekende kiné in onze stad. Ook de manier hoe ik me klaar maak, alsook de kledij die ik draag en hoe mijn levenswijze eruit ziet was een onderdeel van het programma. Zo zie ik er op na gezonde maaltijden te eten op basis van bio. Je hebt immers niks voor niets. Eigenlijk was het niet de eerste keer dat ik deze vragen gesteld werd. Ook klanten of mensen uit mijn kennissenkring durven wel eens te vragen wat er goed is en wat je kan doen om gezond te leven. Eén voorbeeld is ongetwijfeld koolhydraten mijden. In het programma kwam dus gezond eten en de huid uitvoerig aanbod.”²


Wat waren de reacties achteraf toen de uitzending dan effectief op VTM kwam? “Deze waren eigenlijk allemaal positief. Velen denken dat je eigenlijk maar alleen met schoonheid bezig bent maar er zijn natuurlijk nog veel andere facetten die belangrijk zijn om er goed uit te zien. Je moet ook de kennis hebben voor een goeie huidverzorging.”
Hoe heb je het eigenlijk gesteld in de Top Model-verkiezing? “Ik ben tot in de eindfinale in het Lido in Parijs geraakt en er ook de Belgische publiekswinnares geworden. Het was dus zeker een unieke ervaring. Daar heb ik mijn eigen show mogen doen, een werk van ruim twee jaar.”


Opent dit nu nieuwe perspectieven om aan andere Missverkiezingen deel te nemen? “Twee jaar geleden was het als 28-jarige een ideaal moment om aan iets dergelijks deel te nemen, maar zeg nooit nooit natuurlijk. Bij sommige wedstrijden kan je immers deelnemen tot 45 jaar. Tussen de dertig en veertig jaar ben je trouwens nog altijd op een goeie leeftijd om daaraan mee te doen. Wie weet levert dit wel nog een modellencarrière op. Als je kijkt naar de reclames van luxe-parfum, één van mijn dromen om daarin te staan, dan zie je toch ook dames van die leeftijd. Mijn grootste voorbeelden daarvoor zijn trouwens Sharon Stone en Julia Roberts.”


Nu nog eens naar de orde van de dag: VTM. Ben je eigenlijk een trouwe kijker van deze zender? “Toch wel. Als ik naar het Nieuws kijk is het altijd deze van de Vlaamse maatschappij en ook de programma’s van Cathérine vond ik altijd tof. Veel heeft natuurlijk te maken met het feit dat ze een vriendin is geworden van mij. Kan ook niet anders met zo’n aangename persoonlijkheid. Ik ben trouwens niet de enige VTM-kijker in het gezin. Mijn man Erwin kijkt bv. Heel graag naar Familie, maar sowieso is het een heel toffe zender met veel variatie in hun programmatie. Natuurlijk ben ik dus een trouwe kijker van deze zender.”


Mogen we je in de toekomst nog op het scherm verwachten? “Ik zou zeker geen ‘neen’ zeggen moest men bijvoorbeeld een programma maken over vrouwen en schoonheid. Het zou tof zijn dat ze hierover ook een reeks maken net als de vele kookprogramma’s. Ook onze beautysector staat immers niet stil. Babor bijvoorbeeld, waar ik in het instituut mee werk, volgt immers dagelijks de evolutie op om in een gezonder, mooier en jonger lichaam te kunnen leven. Zelf volg ik dit ook op de voet. Het zou tof zijn moest ik mijn ervaringen met het grote scherm kunnen delen.”


Heb je anders nog luide dromen? “Ik ben volop bezig met een project, die normaliter in het najaar opstart. Het heeft niks met televisie te maken maar één ding is zeker, veel vrouwen zullen het leuk vinden. Als één en ander concreet is zal www.mandelnieuws.be wel de eerste zijn die het zal mogen publiek maken”, lacht Evelyn besluitend.

Op 17 maart zal het 100 jaar geleden zijn dat Nat King Cole geboren werd. De grondlegger van de fluweelzachte ballades en aanstekelijke swing was en is nog steeds een voorbeeld voor de beste crooners van vroeger en nu. Ook voor onze eigen Yannick Bovy is Nat Cole de King van de swing. Daarom dat deze jonge Antwerpse crooner ging grasduinen in het enorme repertoire van Mr. Cole om een uitzonderlijk muzikaal eerbetoon te brengen aan deze grootmeester. Voorafgaand aan het album ‘Yannick Bovy celebrates Nat King Cole’ was er alvast de single ‘Let There Be Love’, dat Nat King Cole in 1961 naar de top van de hitparades zong.


Yannick Bovy is één van Vlaanderens meest gegeerde muzikale exportproducten. Hij scoorde met zijn albums ‘Better man’ en ‘Love Swings!” niet alleen in Europa, maar ook in Brazilië en Azië. Met ‘Yannick Bovy celebrates Nat King Cole’ gaat hij in het najaar ook internationaal toeren.


Yannick staat met zijn concert ‘Yannick Bovy celebrates Nat King Cole’ op 8 juni in de Stadsschouwburg, Antwerpen. Tickets verkrijgbaar via Tele Ticket Service.

Op 8 maart lanceert K3 een waanzinnig flitsende nieuwe clip, die hoort bij het nummer "Land van de Regenboog"! De nieuwe single is dé trekker van de nieuwe K3-show en dus ook een echt feestnummer voor '20 jaar K3'! In de clip zie je K3 voor de allereerste keer in hun feestoutfit: een stralende jurk waarin honderden lichtjes verwerkt zijn! In het nummer zitten heel wat verwijzingen naar vorige K3-nummers.

“Het is een echt feestnummer vol verwijzingen naar oude K3-hits als ‘Heyah mama’, ‘Alle kleuren’ en ‘Mama Sé’”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Benieuwd of de fans alle knipoogjes in de tekst zullen vinden.” ‘Land van de Regenboog’ wordt ook het centrale thema van de verjaardagshow die op 6 april in première gaat in Puurs. “We kijken er al naar uit om op dat enorme podium te staan!”

20 jaar K3
In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit 'Heyah Mama' uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderhartjes doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Hanne, Marthe en Klaasje vieren dit in de paasvakantie in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Het wordt een spectaculaire show met bewegende tribunes, gigantische LED schermen en veel dansers. Alle fans kunnen meezingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen 20 jaar

De jubileumshow van K3 is vanaf 6 april 2019 exclusief te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Tickets & info: 20jaarK3.com

Op zaterdag 9 maart gaat in zaal De Kiem langs de ST Hubrechtsstraat in Roeselare het fanbal door van Nicolas en zijn zus Ever-Lynn. Op het programma staan optredens van onder meer Sergio, Lleah Bien, Hans Hanssens, Geert Denna, Dimi, The Crazy Entertainers, Nico Debuck, DS Rik en een mystery guest. Beiden begonnen enkele jaren geleden hun zangcarrière in een periode waarop ze volop op school gepest werden door hun beperkingen.

“Vroeger op school werd ik inderdaad enorm veel gepest”, opent de 16-jarige Evelyn Termote. “Als ik echter zong kon ik echter mijn gevoelens daarin volledig kwijt geraken. Ik wilde immers met mijn problemen niet altijd naar mijn ouders lopen. Als ik echter naar muziek luisterde of zelf zong gaf dit mij nieuwe kracht om er tegenaan te gaan. Vier jaar geleden ben ik dan echt gaan denken aan optredens, even lang eigenlijk als mijn broer, maar in die periode heb ik wel al eens een rustperiode ingelast, maar nu ben ik alweer zes maanden volop bezig met optredens.”

 

Welk genre zong je dan vooral? “Het is vooral Nederlandstalige muziek met een grote ‘touch’ naar de muziek van de Nederlandse Sieneke Peeters. Ze is bekend gekomen door het Eurosong Festival met het liedje van ‘Ik ben verliefd’. Ondertussen heb ik met haar ook al een duet mogen zingen in Torhout. Dat was net in een moeilijke periode toen ik terug in het ziekenhuis lag. Mijn ouders hadden echter als verrassing een optreden naar haar geregeld met een duet als surplus. Een andere dame waarnaar ik enorm naar opkijk, ik noem ze zelfs mijn vertrouwenspersoon, is Lisa Leman. Als ik me eens niet goed voel in mijn vel, dan kan ik altijd bij haar terecht.”

Broer Nicolas staat nu al vier jaar volledig op het podium. “Ik ben eigenlijk begonnen door mijn zus Evelyn. Doordat ze wou zingen, kochten mijn ouders een installatie ervoor. Natuurlijk sprong ik ook geregeld achter de micro om karaoke te doen en via ‘Roberto Black’ werd mijn carrière dan echt gelanceerd. In vergelijking met een collega van hem zag hij wel graten in mijn zangkunsten. We hebben zelfs op zijn Paasshow een eerste duet gezongen als Ever-Lynn en Nicolas. Sindsdien die periode heb ik nu het gevoel dat ondanks mijn beperkingen er toch kan geraken. Ik heb me dus niet laten afschrikken om mijn droom waar te maken. Met die gedachte ga ik nu ook verder.”

Ondertussen heb je ook al een eerste single uit? “Vorig jaar heb ik inderdaad ‘Niets houdt me tegen’ uitgebracht. Dat gaat eigenlijk over mijn leven en de steun die ik krijg van de mensen nu. De reacties die ik ondertussen kreeg zijn geweldig. Iedereen kan zich blijkbaar in deze situatie terug vinden, ook al hebben ze misschien geen beperkingen. Zelfs de Nederlanders zijn zit op dit liedje. Vandaar dat ik geregeld ook bij de Noorderburen geboekt sta. Daar zing ik dan ook vooral liedjes van mijn grote idool André Hazes.”

En nu dus jullie eerste gezamenlijke fanbal zaterdag in ‘De Kiem’? “We hebben gekozen voor een affiche met collega’s die ons allemaal steunen”, gaat Evelyn verder. “Voor velen zitten er onbekende namen tussen maar er is ook bv. Leah Bien en Hans Hanssens uit de eigen streek en als hoofd-act Sergio.”

Wat zijn jullie toekomstplannen? “In de nabije toekomst zullen we nog eens een duet opnemen”, gaat Nicolas verder. “ Voor de rest is het onze bedoeling om elk apart aan onze zangcarrière te timmeren. Mijn doel is nog meer Nederland te kunnen veroveren, maar ga ons land ook zeker niet laten varen. Het is nog altijd mijn thuishaven. Het is trouwens nooit mijn doel om er mijn hoofdberoep van te maken, bij mijn zus ligt dit misschien anders want haar stem is nog net iets beter dan deze van mij. Ik ga haar dan ook volledig steunen als het moet.”

En toch ga je zich straks inschrijven in Nederland voor ‘The Voice’ of ‘Nederlands Got Talent’? “ Ik wil immers gaan bewijzen dat een Belg misschien niet kan winnen aldaar, maar toch ver kan geraken. Misschien waagt zelfs mijn zus daar ook haar kans, gezien ze meer slaagkansen ziet dan hier bij ons. De jury durft je hier afmaken bij een mindere beurt, ginder niet. Eerst is er natuurlijk nog ons fanbal waar we men ons tweeën enorm naar uitkijken.”

Wie er nog wil bijzijn zaterdag kan in voorverkoop nog een kaart aanschaffen aan 15 Euro, aan de deur betaal je 20 Euro. Info of reservatie op 0479/301900 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hola pola! Hou je vast aan de takken van de bomen voor de nieuwe single van Louis Flion. De stevige beats blazen je meteen van je kruk en het ambiancedeuntje zit voorgoed opgesloten in je hersenpan. Eén ding is zeker: zelfs de paus danst een spontane polonaise op de tonen van ‘Pief Poef Paf’!


Zangeres en actrice Ianthe Tavernier, bekend van 'De Buurtpolitie' en momenteel ook aan het schitteren in de musical 'Iedereen Beroemd', gaat voor de verdere uitbouw van haar carrière een exclusieve samenwerking aan met het allround entertainmentbedrijf House of Entertainment. Multitalent Ianthe zal voor de ontwikkeling van haar diverse professionele bezigheden kunnen rekenen op de begeleiding en expertise van de verschillende afdelingen binnen House of Entertainment, en krijgt dus net als Kat Kerkhofs, Staf Coppens, Mathias Vergels en Buurtpolitie-collega Andy Peelman, een eigen kamer in het ambitieuze huis.
"Ik ben heel blij met deze samenwerking. Ik voelde aan dat het moment daar was om wat meer structuur in mijn professionele leven te brengen. Ik zing, acteer en presenteer heel graag, en kreeg de voorbije maanden heel wat mooie kansen. Ik zou tegen alles wat me leuk lijkt 'JA' willen zeggen, maar nu is het belangrijk om de juiste keuzes te maken voor mijn toekomst. Ik heb al verschillende keren mogen samenwerken met de mensen van House of Entertainment en dat voelde steeds erg goed aan, vandaar dat mijn keuze snel gemaakt was. Als je me vraagt wat mijn ultieme droom op professioneel gebied is, dan is het antwoord: Een eigen programma op radio of televisie. Dat lijkt me waanzinnig leuk en we mogen toch dromen hé!"
- Ianthe Tavernier - 

“Ianthe Tavernier en House of Entertainment zijn een ideale match. Ianthe is een multitalent, een allround entertainer. Ze maakt als zangeres deel uit van het succesvolle trio 'Les Copines', bewees in 'Steracteur Sterartiest' en onlangs met de single 'Vuur' dat ze ook solo de nodige ambities mag koesteren, is naast haar rol in 'De Buurtpolitie' ook een veelgevraagde musicalactrice, en heeft een stevig aantal volgers op haar sociale media, wat van Ianthe een invloedrijke personality maakt. Kortom, voor ons als allround entertainmentbedrijf een fantastische aanwinst. We gaan er met ons volledige team alles aan doen om Ianthe binnen House of Entertainment de ondersteuning te bieden die ze nodig heeft.   

- Pieter Ramboer, CEO House of Entertainment - 

Helena Degroote werd onlangs verkozen tot eerste eredame in de verkiezing Miss Exclusive 2019. Daarmee zijn de verwachtingen voor de 18-jarige Zwevezeelse studente volledig ingelost.

 

 

“In mijn jeugdjaren had ik nooit gedacht aan een missverkiezing te zullen deelnemen. Daarvoor was mijn vrije tijd te goed gevuld als danseres en model. Vorig jaar kreeg ik eerder onverwacht een vraag van de organisatie van Miss Exclusive om aan hun verkiezing deel te nemen. Eerst heb ik enige informatie opgevraagd en overleg gepleegd met mijn ouders. Het was uiteindelijk mijn mama die me over de streep haalde. Achteraf gezien ben ik dolgelukkig te hebben ingeschreven, want kijk nu wat het resultaat is. Daarnaast heb ik veel geleerd in deze periode. Ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid waardoor ik nu sterker in mijn schoenen sta.”

Wanneer zijn de echte voorbereidingen eigenlijk begonnen? “Mijn casting was in maart van vorig jaar en de eerste bijeenkomst was dan in de zomer in Brussel aan het Atomium. Daarna volgden bijna wekelijks enkele activiteiten, gaande van karting tot jetski bijvoorbeeld. Begin december begonnen dan de repetities voor de grote finale.”

 

 

 

 

 

 

Met welke verwachting stond je in de finale? “Mijn enige doel was in de top zes eindigen. Dan was mijn missie zeker geslaagd. Het is me ook gelukt en dat stemt me zeker tevreden. Ernaast heb ik ook enkele goeie vriendinnen aan de verkiezing overgehouden.”

Waar denk je het verschil gemaakt te hebben in de finale? “Elke finaliste had wel iets unieks in zijn mars. Ik heb dus echt geen idee waarom de jury nu mij verkoos als eerste eredame.”

En nu? “Er volgen enkele opdrachten vanuit de organisatie de komende weken. Verder hoop ik dat er nu nieuwe deuren open gaan inzake modellenwerk zodat ik misschien mijn droom wel kan realiseren. En dat is? Eén van de gezichten worden van Victoria Secret. Dat is toch wel iets waar elk jong meisje wel naar hunkert.”

 

Een reportage van Stefaan Bogaerts en Jan Huysentruyt

Goud voor 'Leef' van André Hazes
LIVE
29.03 – 30.03 – 31.03 – 06.04| Het Schlagerfestival, Ethias Arena, Hasselt
26.10.2019 | Ancienne Belgique, Brussel
08.11.2019 | Capitole, Gent
09.11.2019 | Ethias Theater, Hasselt
10.11.2019 | Kursaal, Oostende

Het uitermate populaire 'Leef' van André Hazes is nu al op weg om één van de grootste hits van 2019 te worden in Vlaanderen. De single is met ruim 20,000 exemplaren goed voor goud.
Tijdens zijn doortocht in Vlaanderen om de single 'Leef' en het album 'Anders' te promoten kreeg André uit handen van Lieven Van Gils een gouden award voor de single 'Leef'.

Zangeres Dina Rodrigues uit Roeselare stelde in november van vorig jaar haar eerste album ‘Sou Feliz’ voor. Daardoor volgde ook een platencontract in haar geboorteland Portugal, nu gaat ze eind deze maand aldaar op tournee. In aanloop brachten we haar een bezoek ten huize.

“De eerste reacties op mijn album zijn heel goed geweest. Het was ook een vraag van veel fans die mijn eigen songs eens verzameld wilden zien. Nu hebben ze natuurlijk ook iets fysiek in handen als ze mij eens willen horen naast een optreden.”

Ondertussen ben je nu volop bezig aan de voorbereiding op een tournee in Portugal? “In augustus van vorig jaar ben ik daarmee begonnen. Dat begon met natuurlijk promotie maken en ook de locatie vastleggen waar mijn optreden zal doorgaan. Eens dat achter de rug heb ik de samenstelling gedaan van de playlist, de bijhorende clips gemaakt en natuurlijk ook de kledij bv. Die gedragen zal worden.”

Is dit optreden voor jou terug een beetje thuis komen in Portugal? “Ja en nee, ook al omdat ik niet optreed in de regio van mijn geboorteplaats. Het zal ook aanpassen worden qua taal. Ik vrees zelfs dat ik op het podium soms een woordje Nederlands zal spreken, wat natuurlijk niet zo erg is. Het publiek weet immers dat ik nu al tien jaar in België woon. Puur daarvoor al ben ik enorm zenuwachtig.”

Hoe ziet jou programma aldaar er eigenlijk uit? “Ik vertrek op 25 februari en heb daarna twee dagen om te rusten. Daarna ga ik zelf promotie maken voor mijn album in enkele shopping-centrums in de ruime regio van Lissabon. De 28ste gaat dan het echte concert door en erna heb ik vrij om naar de Rally te gaan. Van dat moment ga ik ook profiteren om enkele lokale radio’s aan te doen voor een interview. De zaterdag daarop ben ik dan te gast op de Nationale televisie, te vergelijken met het vroegere ‘Tien om te zien’ bij VTM. Erna reis ik door naar het volledige zuiden van Portugal, namelijk naar de Algarve alwaar terug een promotour gepland staat in enkele shopping-centrums.”

Met wat kan je de concertzaal langs hier eigenlijk vergelijken? “Er zijn tweehonderd zitplaatsen in dat cultureel centrum. Het is dus een beetje ‘De Spil’ in Roeselare maar dan in een kleinere versie. Ik durfde niet meteen de keuze maken voor een grotere zaal, nu zie ik het veeleer als een kennismaking met de plaatselijke bevolking. Als het echt aanslaat en ook de reacties van mijn televisieoptreden zijn goed, dan moeten we natuurlijk voor meer en groter durven gaan.”

Het is dus zeker jou betrachting om op termijn in Portugal meer te gaan optreden? “Ongetwijfeld, dat wel in volle combinatie met mijn agenda hier in ons land. Dat is perfect mogelijk want beide landen liggen nu niet zo ver uit elkaar. In tweeënhalf uur sta je van de ene luchthaven in de andere. Ook voor het gezin is dat geen probleem. Mijn man gunt mij het succes.”

Hoe ziet er 2019 nog verder uit voor jou na Portugal? “Als ik mijn agenda bekijk oogt die bijzonder druk. Mijn manager bevestigt ook dat er dagelijks nog interesse bijkomt, dus dat zit wel goed. Verder komt er ook een nieuwe single uit ergens in april. Zo zal mijn carrière zeker niet gaan stil vallen.”

Een reportage van Stefaan Bogaerts en Kurt Maddens.