Maselis

K3 zet de zomer van 2019 in met de zomersingle “Jij bent mijn Gigi”!
De single komt uit op 5 juni, de clip op 7 juni 2019.
De opnames van de nieuwe clip vonden vandaag plaats in Torgny, in de Belgische provincie Luxemburg.
De meest zuidelijke plaats van België en héél pittoresk!
K3 vertelt zelf waar hun nieuwe nummer over gaat: “‘Jij bent mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje. Elke zomeravond zingt hij onder haar raam een liefdesliedje en hoopt zo haar hart te winnen. Hij is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’ Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. Hoewel Gigi enkel oog heeft voor dat ene meisje, viert de hele stad feest als hij weer aan het zingen gaat!”
De muziek van de single neemt je mee naar een romantische setting en barst van de zomerse vibes. Laat de zomer maar beginnen!

Soleil soleil’ leverde Gene Thomas vorig jaar een dikke hit op. Maandenlang werd zijn single gedraaid op zowat alle radio’s, wat hem een Zomerhit-nominatie opleverde. Met zijn nieuwe single ‘Je ne pense plus qu’à toi’ gaat Gene voor een herhaling van zijn succesverhaal. "Het idee ontstond tijdens het douchen. In ben er letterlijk uitgesprongen en in de badkamer heb ik de tekst en melodie ingezongen op mijn smartphone. Eerst in het Frans en later heeft Stefaan Fernande dan voor een 95 % Nederlandstalige tekst gezorgd. De titel ‘Je ne pense plus qu’à toi’ is Franstalig gebleven omdat Stefaan niets beter kon vinden. "Gene, ik vind niets beters om die titel te verwoorden. Hou dat maar zo", en ik ben hem daarin gevolgd."

Vorige week nog mocht hij optreden voor onze koning met 'Door Jou', het nummer dat hij in april samen met collega's Sarah Bettens en Paul Michiels uitbracht naar aanleiding van 30 jaar 'Kom Op Tegen Kanker'. Exact 1 week na z'n koninklijke ontmoeting stelt Niels Destadsbader z'n allernieuwste solosingle voor aan Vlaanderen. 'Mee Naar Boven' voerde vanochtend bij release al meteen de iTunes charts aan en stond in een mum van tijd op de eerste plaats. 


Niels schreef de song samen met kompaan Miguel Wiels en werkte voor het eerst samen met de bekende Nederlandse producer Holger Schwedtvoor de productie ervan. 'Mee Naar Boven' is meteen ook de voorbode van een nieuw studioalbum dat dit najaar zal verschijnen, ongetwijfeld nog voor de aankomende Sportpaleisconcerten op 6,7 en 8 december 2019.

'Mee Naar Boven' verschijnt vandaag als digitale download en via streaming.

Op het prachtige kasteeldomein De Cellen stelde Lindsay zaterdagmiddag haar boek ‘Mama worden’ voor, de weg naar geluk via ivf’. Het was een geëmotioneerde zangeres die onder het goedkeurende oog van de Oostkampse burgemeester Jan de Keyser het eerste boekexemplaar in ontvangst mocht nemen van Raf Willems, CEO van Willems Uitgevers: “’Mama worden’ is het meest universele thema ter wereld dat er bestaat en als dat niet lukt, dan brengt dat heel wat met zich mee. Ik was de allereerste die Lindsay haar geheime dagboeken mocht lezen en ik had een krop in de keel. We kennen allemaal de vrolijke, immer goedlachse Lindsay, maar dan lees je het verdriet van een mens. Hoe jij dat beschrijft in jouw dagboek en hoe je dat jaren hebt volgehouden zonder dat iemand het wist, geeft aan dat jij een sterke persoonlijkheid bent. Openhartiger kan niet, want er is geen enkel taboe uit de weg gegaan. Er is geen pijn verzwegen en op het einde is er de emotie van vreugde die in alle hevigheid losbarst. Ik hou van een dichterlijke overdrijving, dat is eigen aan een uitgever, maar toch is dat niet van toepassing als ik zeg dat dit één van de belangrijkste boeken is van deze tijd. Waarom? Omdat het een mooie combinatie is van Lindsay haar getuigenis en de columns van professor De Vos van het UZ Brussel, een autoriteit in Europa op het gebied van vruchtbaarheid. Over dit onderwerp zijn er heel wat ingewikkelde boeken geschreven voor en door wetenschappers, maar het persoonlijke verhaal van Lindsay, recht uit haar hart, kenden we nog niet.”

(foto Ymke Dyrickx)

Dit jaar viert Belle Perez 20 jaar carrière. Dat doet de Limburgse met Spaanse roots met een groots opgezet ‘Fiesta Perez’-concert op 1 juni in De Roma en een gelijknamig album. Voorloper van het album, dat op 31 mei uitkomt, is de single ‘Indirectas’. Een verbluffende samenwerking van Belle met het Amerikaanse producers-duo The Swaggernautz, die al tekenden voor ‘Rumba', Belle’s zomerhit uit 2018.

“De voorbije maanden hebben Jovany Javier en Tat Tong, die samen het producers-duo The Swaggernautz vormen, voor mij een aantal nieuwe nummers geschreven”, zegt Belle. “Drie songs daarvan komen op mijn nieuwe ‘Fiesta Perez’ album. Ik was meteen verkocht toen ik ‘Indirectas’ hoorde. Wat een vernieuwende sound. Op dit nummer kan je gewoon niet blijven stilstaan.”

The Swaggernautz behoren tot de top van de Latin producers van dit moment en werkten in hun studio’s in Los Angeles het afgelopen jaar met Luis Fonsi, Demi Lovato, Pitbull, Santana en vele anderen.

Tickets voor het concert in De Roma op 1 juni zijn beschikbaar https://universalmusic.us7.list-manage.com/track/click?u=ea95c54fa8b6d8bc31900b5e8&id=a16e7d530e&e=c2bd6b5c39

Met goedkeuring van zijn vrouw Julie en hun zoontje Emile, mag zanger-acteur Mathias Vergels de komende weken ook voluit energie stoppen in ‘Helena’, zijn gloednieuwe single die aanstaande vrijdag 3 mei verschijnt. Sinds de release van ‘Wij alleen’ heeft de muzikale carrière van Lowie uit de één-soap ‘Thuis’ een hoge vlucht genomen. “’Wij alleen’ heeft voor mij het pad geëffend en mij duidelijk gemaakt dat Nederlandstalige popmuziek écht mijn ding is. Toen mijn platenbaas Hans Kusters van H.K.M. mij belde met het nieuws dat we met deze single top-10 stonden in De Vlaamse Ultratop 50, werd ik stil en was ik geëmotioneerd. Het is een lange zoektocht geweest naar mijn eigen muzikale identiteit, maar omringd door mijn muzikanten, boezemvriend Manu en een topteam in de studio (The Fondenberg Brothers), heb ik die gevonden."

OOSTENDE: The Hollies, een groep gestart in 1962 , staat nog altijd op de planken en dit met twee originale bendleden. In het Kursaal van Oostende brachten ze op vraag van organisator concertevents.be boordevol hits van vroeger en nu.

Vandaag is de zomersingle van Sasha & Davy uitgekomen. De single heet Radio en is meteen de titeltrack van het nieuwe album dat op 31 mei verwacht wordt. Het is een vrolijk uptempo nummer waarin het koppel zingt over een autoreis door Frankrijk. Sasha: "We rijden vaak naar Frankrijk, omdat mijn ouders daar wonen. We genieten onderweg enorm van de mooie natuur en typische Franse huisjes en hebben dan dikwijls de radio aan staan."
Davy: "Daar kwam dan ook meteen de inspiratie voor dit nummer vandaan: onderweg naar Frankrijk, mooie natuur, vakantiegevoel en natuurlijk de radio aan! We zingen graag mee met de nummers die voorbijkomen, maar hopen natuurlijk dat binnenkort iedereen met dít nummer meezingt!"

Het volledige album met o.a. de drie recentste singles 'Zonde van de tijd', 'Blijf geloven' en 'Radio' zal op 31 mei uitkomen. Het album zal ook 'Radio' heten en bevat twaalf originele songs waarvan Davy zelf de muziek heeft voorzien. Hij is daarbij geholpen door Steven Hellemans. De teksten zijn van Cliff Vrancken en komt uit op het label van CNR Vlaamse Sterren

De videoclip van de nieuwe single Radio is bijna af en zal volgende week in première gaan. Met een prachtige auto zochten Sasha & Davy Franse sferen op, met op de achtergrond natuurlijk de Radio aan!

Zaterdag trok onze medewerker Jan Huysentruyt naar the Scabs in Brugge, een organisatie van www.concertevents.be
Op 10 mei staan ze in De Spil in Roeselare met hun Theatertour. Het is éen van de laatste kansen om hen bezig te zien.

Na het enorme succes van de eerste film "De Poort der Zielen" met 265 000 bezoekers in de Benelux krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een tweede bioscoopfilm: “Het Duistere Hart”. De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019. De film wordt geregisseerd door Gert-Jan Booy.
De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD). De drie hoofdrolspelers Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), zijn dan ook erg enthousiast: “We vinden het fantastisch dat we na de eerste film, die zo goed ontvangen is, een tweede mogen maken! We kijken er enorm naar uit, want het belooft een heel bijzonder avontuur te worden! “

Tv-première van Nachtwacht: De Poort der Zielen
Voor het zover is, gaat de eerste film van Nachtwacht: "De Poort der Zielen", in première op het kleine scherm op 1 mei omstreeks 8u45 op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app. Op 14 september 2019 gaat bovendien de eerste theatershow van Nachtwacht van start. Tickets & info: studio100.com

Maak kans op een rol in "Het Duistere Hart"
Grijp je kans om een rol te spelen in de nieuwe film van Nachtwacht. Schrijf je in vanaf 1 mei via Ketnet.be om de rol van Pixie te spelen, een ondeugend elfachtig wezentje. De rol kan gespeeld worden door een meisje of jongen tussen de 7 en 12 jaar, ervaring is niet nodig. Via Ketnet.be kan je een filmpje uploaden waarin je jezelf voorstelt en vertelt wie je favoriete wezen is.

.be