Isolde Lasoen aan het werk in cc De Steiger in Menen

Isolde Lasoen, bekend als drumster van DAAN, bracht vorig jaar haar langverwachte debuutalbum ‘Cartes Postales’ uit. Voor de liefhebbers van de drummende Isolde, geen nood, ook nu blijft ze achter haar drums, maar ze slaat wel haar vleugels uit onder eigen naam. Haar band, Les Bens, wordt voor de gelegenheid versterkt door een blazerssectie (waaronder Jo Hermans, onze ex-Artist in Residence).

Populaire tv-serie ‘La casa de papel’ inspireerde De Romeo’s voor hun nieuwe single ‘Belle Ciao’.

Na de dansbare versie ‘Viva De Romeo’s’ en ‘Het is een nacht’, past ook de nieuwe single ‘Bella Ciao’ perfect in de nieuwe, moderne muzieklijn van De Romeo’s: actuele Dance. “’Het begint traditioneel, maar met heel wat schwung, zodat je meteen in de juiste ambiance zit en dan wordt er keihard geswitcht, waardoor wie goesting heeft kan meespringen.

Het Schlagerfestival reikt voor het eerst sterren uit met eigen Walk of Fame in Hasselt

In Hasselt werden gisteren, onder grote persbelangstelling, de allereerste Schlagerfestival-sterren uitgereikt aan 6 artiesten die de komende editie terug van de partij zijn, maar ondertussen minimaal meer dan 5 keer op het festivalpodium stonden. Recordhouders zijn De Romeo’s en Christoff met straks hun 13de doortocht.

Populaire Sportpaleis-DJ maakt een dance remix van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke hun superhit ‘Altijd’

De Belgische dj/producer Dimitri Wouters die draaide op Summerfestival, Laundry Day, Tomorrowland, in Café Local, de Carré en het Sportpaleis en die scoorde met mashup’s en (bootleg)-remixen van Hardwell vs Bastille, Gotye en Coldplay zorgt nu ook voor een stevige après-ski en Moose Bar-remix van de ‘Altijd’ superhit van Gert Verhulst, Jan Smit en James Cooke.