Maselis

Jitske Van Coillie is een geboren en getogen Roeselaarse en neemt voor het eerst deel aan de Miss Batjesprinsesverkiezing. "Ik werk als begeleider in kinderopvang De Living, een opvang voor kwetsbare kinderen te Roeselare."

"De motivatie om deel te nemen aan Miss Batjesprinses 2019 vind ik terug in het einde van een moeilijke relatie. Ik heb me vaak onzeker gevoeld over mijn uiterlijk en mijn persoonlijkheid. Dankzij de verkiezing werk ik eraan om mezelf als een mooie en sterke prinses te zien. Graag neem ik zo veel mogelijk mensen mee in mijn verhaal. Samen terug sterk worden, je goed in je vel voelen en gewoonweg gelukkig zijn."

"Dit is de eerste keer dat ik deelneem aan een missverkiezing. Ik ben heel trots en sta 100% achter de organisatie van Miss Batjesprinses. De veranderingen die ik bij mezelf zie, zoals me mooi voelen en leute maken met een toffe bende meisjes, zijn voor mij al heel waardevol. Ik geloof in mezelf en in het verhaal dat ik breng, daarmee hoop ik iets teweeg te brengen bij de mensen die ik bereik, maar ook bij de organisatie en de jury."

"Als vrijwilligerswerk organiseer ik samen met zorgbedrijf Roeselare enkele feel good dagen binnen verschillende diensten. Thema's die aanbod zullen komen zijn: gezonde voeding, een goeie babbel, prinses zijn, verwenmomenten...
Allemaal om aan te tonen dat iedereen een prinses is, en dat iedereen een prachtige en sterke mens is."