Maselis

Sylvie Pelgrim is de volgende finaliste voor MBP '19.
"Hallo, ik ben Sylvie, 22 jaar oud en woonachtig aan het zeetje te Nieuwpoort. Momenteel studeer ik Medico sociale administratie."

"Ik wou graag meedoen aan een verkiezing, maar het moest één zijn dat eerlijk was. En deze verkiezing heeft dit. Je wordt beloond voor je inzet en niet voor je populariteit en dit vind ik belangerijk. Ook koos ik om hieraan mee te doen voor de ervaring en om mezelf beter te leren kennen en te ontwikkelen."

De verwachtingen? "Ik ben een groentje in deze wereld, maar heb dit wel al altijd eens willen doen. Voor mijzelf heb ik geen te hoge verwachtingen ingezet omdat ik dan zo ook achteraf niet teleur gesteld kan zijn. Natuurlijk zou het altijd leuk zijn moest ik een titel kunnen winnen maar ik gun het de andere meisjes even hard. Iedereen helpt elkaar zo hard. De ervaring is sowieso al zeker iets dat me altijd zal bij blijven en niet
meer kan afgenomen worden, maar een titel winnen zou het natuurlijk wel afmaken."

"Voor mijn goeie doel heb ik zitten denken richting van de dieren omdat ik een grote dierenliefhebber ben. Zelf ben ik ruiter waardoor ik nog aan het zoeken ben als ik iets kon doen tussen paard en mens. Maar ook heb ik me al opgegeven als vrijwilliger bij het dierenasiel Ganzeweide. Ik weet dat dit vaak gekozen word waardoor de originaliteit van de keuze."