Maselis

Ik ben Zoë Sieuw en woon in Kortrijk. Na lang twijfelen en zoeken heb ik eindelijk mijn droomrichting/droomjob gevonden: verpleegkundige. Ik zit nu in mijn eerste jaar. Mijn grootste passie is muziek. Enkele jaren geleden ben ik ook gestart met gitaar gewoon op mezelf thuis.

"Ik neem deel aan de verkiezing omdat ik gewoon zin had in een avontuur, mezelf en nieuwe vriendinnen leren kennen. Vorig jaar deed een vriendin van mij mee die wel al vaker verkiezingen deed en dit was de enige waar ze echt een leuke tijd heeft gehad. Daarnaast gebeurd deze verkiezing eerlijk en oprecht. Dat is dan ook wat ik zocht."

"Miss Batjesprinses is dan ook mijn eerste verkiezing, wat het allemaal extra spannend maakt natuurlijk. Ik zou natuurlijk graag winnen. Maar ik ben er toch meer voor de ervaring en voor het avontuur."

"Tenslotte, heb ik gekozen voor Potpourri Boetiek van vzw Sint-Michiel in Kortrijk als goed doel. Dit is een klein winkeltje met kleren voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. De kleren die er ‘verkocht’ worden zijn meestal tweedehands. Er wordt niet betaald met geld maar met punten die gezinnen in nood kunnen worden toegewezen."