Maselis

Mijn naam is Anaïs Vande Keere en volg Grafische Media te KTA Brugge (ontwerpen via laptop en de persen/drukmachines handmatig instellen en kuisen), dus ik ben helemaal niet bang om even mijn handen vuil te maken. Zelf ben ik ook woonachtig te Brugge en ga elke dag met de fiets naar school, heen en terug."

" Ik neem deel aan Face of Beauty Belgium & Benelux omdat ik weet dat de verkiezing hier en dus op het internationaal vlak vooral gaat om innerlijke schoonheid en niet enkel je buitenkant of je looks. Het lijkt me dus een mooie kans door de verkiezing om zo eventueel door te reizen naar de Filipijnen en daar ook een handje te helpen of me daar in te zetten voor de plaatselijke bevolking en de omgeving. Ik wil zien hoe het daar aan toe gaat en dit verhaal graag terug meebrengen naar België. Ik heb de vorige editie ook al deel genomen aan Face of Beauty Benelux, daarna aan Miss European Global. Aan beide hield ik prachtige ervaringen over en tevens werd ik sterker dan voorheen. Mijn ambitie is dus om vooral veel te reizen, veel culturen te ontdekken. Daarom dat ik ook deelneem aan deze verkiezing, dit is een ideale kans. Ik ga oprecht en eerlijk zijn, natuurlijk wil ik graag het kroontje. Maar alle andere meisjes hebben een eigen persoonlijkheid, zijn uniek en verdienen ook het kroontje of een titel. Ik bekijk gewoon alles dag per dag en geniet van elke activiteit en bijeenkomst met de andere meisjes.""Een podiumplaats of niet, ik kan altijd terugblikken op een mooie tijd waarbij ik nieuwe vriendschappen heb kunnen opbouwen en leuke momenten heb beleefd. Dus alles is altijd een les, ik heb ondertussen al veel bijgeleerd op alle soort vlakken. De dingen die we leren en de tips die we krijgen tijdens de verkiezing gebruik ik ook in het dagelijkse leven en op school."

" Ik zet me in voor Vrienden der Blinden en Slechtzienden v.z.w. Dit is een opleidingscentrum voor blindgeleidehonden te Koksijde, aan de kust. Hierbij verzamel ik dus plastiekdopjes van onder andere waterflessen, frisdranken, fruitsap, wasmiddel,...enz. 1 kg dopjes brengt €0,30 op, voor de volledige opleiding van geleidehond is er wel 83.333 kg nodig! Dus alle kleine beetjes helpen zeker. Begin de zomer zal ik dus
alle dopjes gaan inleveren bij de v.z.w. te Koksijde. Laten we hopen op zoveel mogelijk dopjes!"