Maselis

"Mijn naam is Jamie-Lee Soenens en woon in Roeselare. Ik studeer Orthopedagogie in Vives Kortrijk. en zit in mijn tweede jaar. Mijn hobby is tennis. "

"Dit is mijn allereerste verkiezing en meteen ben ik geselecteerd voor twee verkiezingen, miss Batjesprinses en Face of Beauty. Ik neem deel omdat ik hou van uitdagingen en wou tevens een nieuw doel voor ogen hebben en veel ervaring opdoen. Ik volgde Lisa Plovie op instagram en zag het voorbije jaar veel passeren over Miss Batjesprinses. In het begin wou ik enkel meedoen voor de ervaring. Nu de campagne loopt streef ik toch wel meer voor het kroontje. Maar ik gun iedereen het kroontje. Ik ben al zeer fier op mijn deelname."


"Het goede doel dat ik heb gekozen is Maiks sterrenhuisje. Ik heb Maik enkele jaren geleden leren kennen in het ziekenhuis. Hij had een kwaadaardige tumor en overleed jammergenoeg. Zijn mama richtte daarna deze vzw op. Je kan elke dinsdagavond gaan haken in de Kroeg te Roeselare. De knuffels worden geschonken aan ziekenhuizen voor de zieke kindjes."