Maselis

Julie Six is de volgende finaliste Miss Batjesprinses '19 die we graag aan jullie voorstellen. "Ik ben een 22 jarig meisje, afkomstig uit Poperinge wat betekent dat ik een rasechte keikop ben. Sinds kort woon ik met mijn vriend in Zonnebeke. Voor mijn werk sta ik dagelijks tussen de kleren in de ZEB in Ieper, waar ik mensen help zoeken naar hun gepaste nieuwe outfits."

Waarom neem je deel aan deze verkiezing? "Voor de inschrijving en de casting was de misswereld voor mij totaal onbekend terrein. Ik doe dus vooral mee voor de
ervaring en tot nu toe heb ik me al heel erg geamuseerd. Samen met de meisjes en de organisatie hebben we al heel erg leuke momenten beleefd en ik weet zeker dat er nog heel wat zullen volgen. Ook tijdens mijn vele sponsorenbezoekjes heb ik me al geamuseerd. Ik heb de mensen en hun zaak beter leren kennen, en daardoor ook veel bijgeleerd. Zoals ieder meisje hoop ik natuurlijk één van de titels te bemachtigen, want daarvoor doen we uiteindelijk mee aan de verkiezing, maar ik gun het natuurlijk iedereen."

Heb je al ervaring in andere of misschien deze verkiezing? "Zoals hierboven vermeld, ik heb nog geen ervaring met andere verkiezingen. Wie weet in de toekomst misschien, maar momenteel wil ik me volledig focussen op mijn deelname aan Miss Batjesprinses 2019."

Wat is je ambitie? "Hoewel dat misschien niet luidop wordt uitgesproken, weet men dat iedereen wel stiekem mee doet voor het kroontje. Ik geef eerlijk toe dat ik het ook geweldig zou vinden om één van de titels te winnen of zelf Miss Batjesprinses te worden. Maar de opgedane ervaring tot nu toe, de vele leuke momenten en activiteiten die we al hebben meegemaakt, de nieuwe mensen die we hebben leren kennen... Kortom alles wat we tot nu toe hebben gedaan, betekent voor mij al heel veel. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mee te mogen doen aan deze missverkiezing en zal alles blijven uit de kast halen om mezelf tot op het einde van de verkiezing te bewijzen en te tonen dat ik een waardige miss zou zijn."

Voor welk goed doel heb je gekozen? "Van kleinsaf aan had ik een heel erg groot hart voor dieren. Ik had zelf heel wat huisdiertjes en was altijd super enthousiast als we naar een dierentuin gingen. Mishandelde dieren of verwaarloosde dieren bezorgden mij, en nu nog steeds, heel wat hartzeer en daardoor was mijn goed doel als finaliste dan ook snel gekozen. Als dierenvriend zet ik me dit jaar in voor het nieuwe dierenasiel “Poezewoef” in Poperinge. Ik ben al langs geweest voor een kennismaking en verkenning. Binnenkort staan er heel wat activiteiten op de planning in verband met het dierenasiel. Wat dat precies is kunnen jullie binnenkort lezen op mijn finalistenpagina."