Maselis

Mijn naam is Luna Timmerman, een 20-jarige Bruggeling. "Ik ben momenteel studente Communicatiewetenschappen aan UGent en neem deel aan Miss Batjesprinses en Face of Beauty omdat ik nogmaals een nieuwe uitdaging wou aangaan. Ik miste het podium iets te hard na mijn laatste verkiezing en besloot me in te schrijven."

"Mijn ervaring in andere verkiezingen? Ik nam eerder al del aan Miss Coast Belgium 2015 en Miss European 2016. Daar stond ik niet op het hoogste schavotje. Natuurlijk is het nu mijn ambitie om het kroontje te winnen, maar niet ten koste van anderen of van vriendschappen die ik tijdens de verkiezing maak. Alle leuke evenementen zijn eigenlijk al een overwinning op zich voor iedereen."

"Mijn goeie doel? Ik heb gekozen voor een goed doel waar ik volledig achter sta, namelijk Cosydogs. Deze vzw gaat met honden naar woonzorgcentra, ziekenhuizen, scholen voor buitengewoon onderwijs... en geeft de mensen een gezellige tijd die ze kunnen doorbrengen met de beste vriend die een mens kan hebben, de hond."