Maselis

 Yana Parmentier-Leman (Organisatrice Miss Batjesprinses)

"2018 was voor mij bijzonder hectisch en druk. Er waren ook veel veranderingen zoals een verloving, verandering van job (verpleegster naar verkoop), een nieuwe auto (dankzij garage Cornette) en veranderingen bij Miss Batjesprinses. Dit jaar was de eerste editie met de selectie Face of Beauty en door het succes doen we ermee verder in de volgende editie. Ik heb ook voor de allereerste keer Benelux gestuurd, Amandine, en het was direct prijs, want ze won in haar leeftijdscategorie."

De verwachtingen? "In 2019 houden we onze finale voor de eerste keer in een zaal, als gala-avond en ik heb er best hoge verwachtingen van. Ik heb veel ideetjes die ik wil realiseren en streef naar het beste. Normaal ging ik stoppen met de verkiezing, maar ik heb terug goeie moed."

Hoe we de feestdagen doorbrengen? "Kerstavond met mijn grootvader, mama en vriend op restaurant en nieuwjaar vieren we dit jaar in het buitenland, in Seoul (Zuid Korea) namelijk. Het is daar acht uur later, dus ga ik ook als eerste 2019 ingaan . Mijn vriend en ik gaan er gaan dineren in een sterrenzaak en daarna op het gemak kijken wat er te beleven valt. Sowieso zijn we beiden geen feesthangers."

Céline Cracco (Miss Batjesprinses '18)

"Mijn terugblik? In 2018 heb ik mezelf terug gevonden en ben ik veel sterker in mijn schoenen gaan staan. Miss Batjesprinses worden en onze verloving waren de mooiste momenten van 2018! Ik kijk trots terug op dit jaar."

De verwachtingen voor 2019

"Ik kijk zo hard uit naar onze trouw! Dat doen we in intieme kring met enkel de naaste familie en beste vrienden. Ook start ik met mijn hobby in bijberoep! Make-up is iets wat me al jaren bezig houd, de mensen zullen dus bij mij terecht kunnen voor workshops en gewone maquillages. Ook zal ik me verder inzetten met mijn project 'the O-pups'. Ik wil mensen in de toekomst waarschuwen en samen met andere organisaties blijven proberen om de de broodfokkers de das om te doen."

Hoe vul je de feestdagen ?

"De feestdagen zijn voor mij op het werk heel druk, maar naast die drukte probeer ik zo veel mogelijk tijd vrij te maken om te genieten van lekker eten, vriendschap en liefde. Kerstavond vieren we gezellig samen met mijn schoonfamilie, kerstdag zelf gaan we langs bij mijn ouders om lekker te eten. Oudejaarsavond vieren we samen met mijn broer en onze beste vrienden. Eerst samen lekker eten en dan hoogstwaarschijnlijk de bloemetjes nog eens buiten zetten om dan af te sluiten met een sleepover hier bij ons. Nieuwjaarsdag zelf is mijn papa jarig en dat moet natuurlijk ook gevierd worden. Na de feestdagen zal het even uitblazen zijn van de drukke periode maar ik ben er zeker van dat het een periode word om met een grote glimlach op terug te kijken.

Fijne feestdagen en mogen al jullie dromen uitkomen. Een vooral een gezond 2019 gewenst!"

Lisa Staelens (Eerste eredame Miss Batjesprinses '18)

"2018 was voor mij een heel goed jaar. Niet alleen maar omdat ik eerste eredame ben geworden van de Miss Batjesverkiezing, maar ook omdat er veel gebeurd is. Zo ben ik voor de tweede keer meter geworden van mijn prachtige nichtje Isla, verder heb ik een geweldige roadtrip in zuid- Italië gemaakt met Dries, mijn vriend en wij zijn eindelijk alleen gaan wonen in Wenduine. De plek waar wij echt thuishoren. Daarnaast heb ik ook nog eens mijn droomjob gevonden."


"Mijn verwachtingen voor 2019? Dit is gewoon gelukkig zijn. Samen blijven genieten met Dries en mijn familie. Dat we allemaal gezond blijven. Elke dag met plezier naar mijn werk gaan en veel kunnen doen met vrienden. Meer kan ik niet wensen."

"De feestdagen is bij mij een enorm familiegebeuren. Met zo een grote familie van mij en Dries zit de eerste week al volledig vol met familiefeestjes. Het begint al met een leuk Kerstweekend in Nederland met de familie van Dries. De dagen daarna zitten vol met mijn familie. Oudejaar vieren wij al jaren met dezelfde groep vrienden, elk jaar bij iemand anders thuis. Vorig jaar was het bij ons in de B&B. Dit jaar is het in Leuven te doen. We maken dan gezellig allemaal samen eten en bouwen later met ons allen een een feestje!"

Aimie Wydooghe (Elegante Hostess Miss Batjesprinses)

"Wanneer ik terugblik op 2018 is de tevredenheid groot. Verder ben ik iedereen dankbaar voor alle kansen die ik kreeg, en verder ben ik super trots op alles wat ik bereikt heb. Als ik zou moeten kiezen dan is mijn absolute favoriete moment toch wel de finale van MBP. Daar werd mijn harde werk en inzet beloond met de titel 'Elegante Hostess Miss Batjesprinses'. "

"De verwachtingen voor 2019? Ik hoop een jaar gevuld met liefde, familie en vrienden te hebben! Heel veel leuke momenten, lachen,.. (Eigenlijk ben ik wel snel content, haha.) En ik hoop ook een mooi resultaat te kunnen behalen tijdens de internationale verkiezing Miss Glam World waar ik België mag vertegenwoordigen dankzij onze organisatie Yana."

"De feestdagen vier ik gezellig thuis met vrienden en familie. Dit is echt mijn favoriete periode van het jaar want het is dan ook mijn verjaardag en dat wil ik vieren samen met de mensen die ik het liefst zie."

(Foto's Esther De Soete)