Maselis

De 20-jarige Brugse Luna Timmerman is de nieuwe Miss Batjesprinses '19. Op het podium werd ze geflankeerd door eerste eredame Merel Decapmaker (Roeselare) en tweede eredame Julie Six (Zonnebeke). "Ik nam deel aan Miss Batjesprinses en Face of Beauty omdat ik nogmaals een nieuwe uitdaging wou aangaan. Ik miste het podium iets te hard na mijn laatste verkiezing en besloot me in te schrijven. Vanaf het eerste moment heb ik me volledig gegeven en dit is het resultaat." Haar hoofdprijs is een jaar lang rondtoeren in een Fiat. Luna werd ook verkozen tot Miss Face of Beauty Benelux en neemt volgend jaar samen met de Belgische kandidate Indra Parmentier deel aan de Internationale verkiezing, wellicht terug in India. Jamie Lee Soenens uit Rumbeke kreeg de titel van Miss Glam World.

Jitske Van Coillie is een geboren en getogen Roeselaarse en neemt voor het eerst deel aan de Miss Batjesprinsesverkiezing. "Ik werk als begeleider in kinderopvang De Living, een opvang voor kwetsbare kinderen te Roeselare."

"De motivatie om deel te nemen aan Miss Batjesprinses 2019 vind ik terug in het einde van een moeilijke relatie. Ik heb me vaak onzeker gevoeld over mijn uiterlijk en mijn persoonlijkheid. Dankzij de verkiezing werk ik eraan om mezelf als een mooie en sterke prinses te zien. Graag neem ik zo veel mogelijk mensen mee in mijn verhaal. Samen terug sterk worden, je goed in je vel voelen en gewoonweg gelukkig zijn."

"Dit is de eerste keer dat ik deelneem aan een missverkiezing. Ik ben heel trots en sta 100% achter de organisatie van Miss Batjesprinses. De veranderingen die ik bij mezelf zie, zoals me mooi voelen en leute maken met een toffe bende meisjes, zijn voor mij al heel waardevol. Ik geloof in mezelf en in het verhaal dat ik breng, daarmee hoop ik iets teweeg te brengen bij de mensen die ik bereik, maar ook bij de organisatie en de jury."

"Als vrijwilligerswerk organiseer ik samen met zorgbedrijf Roeselare enkele feel good dagen binnen verschillende diensten. Thema's die aanbod zullen komen zijn: gezonde voeding, een goeie babbel, prinses zijn, verwenmomenten...
Allemaal om aan te tonen dat iedereen een prinses is, en dat iedereen een prachtige en sterke mens is."

Mijn naam is Anaïs Vande Keere en volg Grafische Media te KTA Brugge (ontwerpen via laptop en de persen/drukmachines handmatig instellen en kuisen), dus ik ben helemaal niet bang om even mijn handen vuil te maken. Zelf ben ik ook woonachtig te Brugge en ga elke dag met de fiets naar school, heen en terug."

" Ik neem deel aan Face of Beauty Belgium & Benelux omdat ik weet dat de verkiezing hier en dus op het internationaal vlak vooral gaat om innerlijke schoonheid en niet enkel je buitenkant of je looks. Het lijkt me dus een mooie kans door de verkiezing om zo eventueel door te reizen naar de Filipijnen en daar ook een handje te helpen of me daar in te zetten voor de plaatselijke bevolking en de omgeving. Ik wil zien hoe het daar aan toe gaat en dit verhaal graag terug meebrengen naar België. Ik heb de vorige editie ook al deel genomen aan Face of Beauty Benelux, daarna aan Miss European Global. Aan beide hield ik prachtige ervaringen over en tevens werd ik sterker dan voorheen. Mijn ambitie is dus om vooral veel te reizen, veel culturen te ontdekken. Daarom dat ik ook deelneem aan deze verkiezing, dit is een ideale kans. Ik ga oprecht en eerlijk zijn, natuurlijk wil ik graag het kroontje. Maar alle andere meisjes hebben een eigen persoonlijkheid, zijn uniek en verdienen ook het kroontje of een titel. Ik bekijk gewoon alles dag per dag en geniet van elke activiteit en bijeenkomst met de andere meisjes.""Een podiumplaats of niet, ik kan altijd terugblikken op een mooie tijd waarbij ik nieuwe vriendschappen heb kunnen opbouwen en leuke momenten heb beleefd. Dus alles is altijd een les, ik heb ondertussen al veel bijgeleerd op alle soort vlakken. De dingen die we leren en de tips die we krijgen tijdens de verkiezing gebruik ik ook in het dagelijkse leven en op school."

" Ik zet me in voor Vrienden der Blinden en Slechtzienden v.z.w. Dit is een opleidingscentrum voor blindgeleidehonden te Koksijde, aan de kust. Hierbij verzamel ik dus plastiekdopjes van onder andere waterflessen, frisdranken, fruitsap, wasmiddel,...enz. 1 kg dopjes brengt €0,30 op, voor de volledige opleiding van geleidehond is er wel 83.333 kg nodig! Dus alle kleine beetjes helpen zeker. Begin de zomer zal ik dus
alle dopjes gaan inleveren bij de v.z.w. te Koksijde. Laten we hopen op zoveel mogelijk dopjes!"