Maselis

Loena Demoersman werd geboren op 22 juli 2003 en is woonachtig in Wevelgem. Momenteel volgt ze de richting zorgkunde. Haar hobby's zijn met vrienden gaan shoppen.
"Waarom ik meedoe aan deze verkiezing? Ik hou van mode en met deze verkiezing gaat een heel nieuwe wereld voor mij open waarin ik hoop mij verder te kunnen evolueren. Ook wil werken aan mijn zelfbeeld zodat ik sterker kan worden in de maatschappij. Gelukkig kan ik dit doen in een leuke groep waar ik mij zeer goed voel en wens dan ook mijn medekandidaten veel sucses toe."

Ik ben Anick Dupret, 43 jaar en woonachtig in Geluwe. Beroepshalve ben ik zelfstandig medisch pedicure en de hobby’s zijn muziek en knutselen. " Ik doe mee aan deze verkiezing om mijn zelfvertrouwen op te krikken en nieuwe mensen te leren kennen. Kortom mijn eigen beter leren kennen!"

Dorine Van Hastel is op 51-jarige leeftijd woonachtig in Oostende. Tot voor enkele jaren was ze poetsvrouw. Haar hobby's zijn figuratie, fietsen en wandelen. "Mijn motivatie om aan deze wedstrijd deel te nemen? Het is gewoon  een meisjesdroom die ik nu wil waarmaken. Na de dood van mijn zusje  doe ik immers alleen nog de dingen die ik graag doe. Het is een leuke ervaring en leerde al toffe dames kennen die aan het avontuur deelnemen."

Angelique Gadeyne is 47 jaar en werkt als bediende. Ze is afkomstig uit Kortrijk.

Haar vier kernwoorden als ze zichzelf mag voorstellen:
*goedlachs en altijd fun
*zeer oprecht en eerlijk
*zeer gedreven en nooit opgeven
*een bezige bij die positief door het leven gaat

Leslie Vanhaelst telt momenteel 35 lentes en is woonachtig in Kortrijk. Beroepshalve is ze huishoudhulp en haar hobby is zingen. Haar motivatie om deel te nemen aan deze verkiezing: " Ik vind het altijd fijn om gelijkstemmende zielen te mogen ontmoeten!"

 

Anja Claeys is in Menen woonachtig en is beroepshalve kinderverzorgster in het onderwijs. Haar hobby's zijn wandelen en lezen.


"Na een periode van veel tegenslagen op vlak van gezondheid, neem ik deel om mezelf terug te vinden. In het verleden heb ik al altijd al eens willen deelnemen aan dergelijke wedstrijd en nu ik Ellip-sis heb leren kennen was ik direct overtuigd. Je kan jezelf blijven wat voor mij belangrijk is."

De 50-jarige Inge Amerlynck uit Wevelgem is verpleegster van beroep.  Ze gaat heel graag naar de voetbal van haar zoon. "Daarnaast ben ik graag bezig met mode dwz. kleren, schoenen, accessoires. Deze deelname is een uitgelezen kans om mij daarin nog sterker te maken."

Fienemie Verhulst is 27 jaar en is woonachtig in Roeselare. Beroepshalve werkt ze als huishoudhulp met dienstencheques bij Makkie. 
"Mijn hobby is in eerste instantie dieren- en natuurfotografie. Verder ben ik ook bezig als Mylèneconsulente en ga ik mee met mijn beste vriendin naar hondenshows om mooie foto’s te nemen van haar viervoeter die daarna op haar website worden geplaatst."

"Mijn motivatie over deze deelname? Ik heb van mijn tante een extra duwtje gekregen om mij in te schrijven voor miss Ellip-sis 2020 omdat ik voor mezelf het altijd wat moeilijker vind om met mijn rondingen leuk en trendy kledij te vinden. Dus dacht ik, moest ik nu eens iemand anders laten beslissen over wat ik draag, dan word ik wat uit mijn comfortzone gehaald en kan ik weer iets bijleren. Ik hoop dat ik leuke vriendschappen en kennis overhoudt aan dit leuke avontuur."

De 17-jarige Natalya Lycke uit  Dadizele studeert voor  zorgkundige en is de eerste finaliste van de verkiezing 'Model Ellip-sis 2020' die we graag aan jullie voorstellen. 


" Mijn motivatie voor deze deelname is dat ik altijd al onzeker geweest ben over mijn uiterlijk. Sinds ik mijn eerste fotoshoot achter de rug heb, zijn mijn bevindingen gelukkig heel anders geworden over mijn uiterlijk. Ik zie mezelf werkelijk groeien in deze verkiezing en het is zeker een leuke ervaring op alle vlakken. Mijn mening is dat ieder persoon kan mooi zijn op zijn manier."

 

Zaterdagmorgen kwamen de twaalf finalisten van de verkiezing Ellip-Sis Model 2020 bijeen in Wevelgem voor een eerste fotoshoot, getooid in de kledij van de wintercollectie. Ook de vorige modellen Melissa Cardon, Greet Pattyn en Miss Sympathie Tidenka Goedhart waren op de afspraak. De komende weken stellen we ze graag aan jullie voor op deze pagina.