Maselis

Fienemie Verhulst is 27 jaar en is woonachtig in Roeselare. Beroepshalve werkt ze als huishoudhulp met dienstencheques bij Makkie. 
"Mijn hobby is in eerste instantie dieren- en natuurfotografie. Verder ben ik ook bezig als Mylèneconsulente en ga ik mee met mijn beste vriendin naar hondenshows om mooie foto’s te nemen van haar viervoeter die daarna op haar website worden geplaatst."

"Mijn motivatie over deze deelname? Ik heb van mijn tante een extra duwtje gekregen om mij in te schrijven voor miss Ellip-sis 2020 omdat ik voor mezelf het altijd wat moeilijker vind om met mijn rondingen leuk en trendy kledij te vinden. Dus dacht ik, moest ik nu eens iemand anders laten beslissen over wat ik draag, dan word ik wat uit mijn comfortzone gehaald en kan ik weer iets bijleren. Ik hoop dat ik leuke vriendschappen en kennis overhoudt aan dit leuke avontuur."

De 17-jarige Natalya Lycke uit  Dadizele studeert voor  zorgkundige en is de eerste finaliste van de verkiezing 'Model Ellip-sis 2020' die we graag aan jullie voorstellen. 


" Mijn motivatie voor deze deelname is dat ik altijd al onzeker geweest ben over mijn uiterlijk. Sinds ik mijn eerste fotoshoot achter de rug heb, zijn mijn bevindingen gelukkig heel anders geworden over mijn uiterlijk. Ik zie mezelf werkelijk groeien in deze verkiezing en het is zeker een leuke ervaring op alle vlakken. Mijn mening is dat ieder persoon kan mooi zijn op zijn manier."

 

Zaterdagmorgen kwamen de twaalf finalisten van de verkiezing Ellip-Sis Model 2020 bijeen in Wevelgem voor een eerste fotoshoot, getooid in de kledij van de wintercollectie. Ook de vorige modellen Melissa Cardon, Greet Pattyn en Miss Sympathie Tidenka Goedhart waren op de afspraak. De komende weken stellen we ze graag aan jullie voor op deze pagina.

Zondagmorgen werd in het Bockor-cafe in Gullegem het startschot gegeven voor de tweede editie van de verkiezing ‘Ellip-sis Model 2020’. De organisatie gaat daarbij op zoek naar opvolgers voor Melissa Cardon en Greet Pattyn. Ook komt er een nieuwe Miss Sympathie die Tidenka Goedhart moet opvolgen. Alle ingeschreven kandidates kwamen een eerste keer voor de jury voor een kennismaking. Daar werd ook het programma voor de komende maanden bekend gemaakt. Het beloven terug drukke tijden te worden met onder meer enkele fotoshoots, workshops en niet te vergeten ook een mediatraining. Net als vorig jaar is onze website terug de officiële mediapartner. Onze redacteur Stefaan Bogaerts volgde het gebeuren van nabij.

‘Wie wordt Ellip-sis Model 2020 ‘

De inschrijvingen zijn begonnen, om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd ‘Wie wordt Ellip-sis Model 2020 ‘. Interesse? De organisatie wacht dan op jou mailtje op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Antwoordend op die mail zal een formulier toegestuurd worden met meer uitleg van wat de wedstrijd inhoudt en wat men van elke kandidate verwacht.

* Ben je een spontane, fotogenieke vrouw?
* Hou je van modieuze kledij?
* Vind je het vooral leuk om voor de camera te staan?
* Vind je het fantastisch om een modeshow te defileren?

Waag je kans!!!

* Leeftijdsgrens van 18j tem 60j
* Geen maatvereiste
* Geen ervaring vereiste

Ken jij iemand anders, vriendin, nicht, collega? Vertel het door!

Opgelet de inschrijvingsperiode eindigt. Aarzel zeker niet om deel te nemen. Elke kandidate die reeds deelnam is vol lof over hun zelfvertrouwen dat enorm gegroeid is. Je hebt niets te verliezen. 


Tijdens het wedstrijdparcours voorzien we enkele fotoshoots bij verschillende professionele fotografen en workshops die elke kandidate een meerwaarde geeft. Onze winnaressen wonnen bovenop de prijs om ons fotomodel te zijn, ook nog elk een leuke prijzenpot van 400€. Sowieso kregen alle kandidates een goed gevulde goodiebag.  

Good Luck fashionista’s

Ellip-sis team
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op onze facebook pagina Ellip/sis