Maselis

Op 23 november waren de kandidates aan een tweede proefstuk toe. Ze verzamelden in Bockor Café in Gullegem waar Inge Debrabandere met veel plezier haar vergaderruimte ter onze beschikking zette. Na praktische en heldere make-up instructies door mevrouw Claeys moesten alle kandidates zich een zo goed mogelijke verzorging en make-up aanbrengen.

De kandidates baseerden zich op de stappen die laatstgenoemde live voordeed bij een van de juryleden van de wedstrijd. Alle aanwezige kandidates zetten een verbluffend resultaat neer. En onze kandidate Malou, die deze tips het best toepaste, werd verwend met een mooie waardebon. Ellip-sis en de juryleden blijven superenthousiast over de geselecteerde kandidaten. Het feit dat ze mekaar ook hielpen geeft aan dat er een heel goeie sfeer heerst tussen de kandidates onderling, wat Ellip-sis alleen maar kan toejuichen. Teambuilding ten top door deze opdracht!
Ellip-sis vroeg na de wedstrijd ook de kandidates hun mening omtrent deze avond. Hieronder vinden jullie hun bevindingen die ze met veel plezier neerpenden:

Lindsey Wallaert
"Bij deze willen we jullie allen bedanken voor de gezellige toffe avond : Organisatoren Ellip-sis, jury, de locatie Bockor cafe, Inge en vooral Liselot voor onze workshop 'Mylene make up'.
Bovendien willen we jullie ook bedanken voor alle tips en de uitleg en de tijd die je voor ons vrijmaakte . Sfeer en gezelligheid in de groep ellip-sis model 2019 is top.
Proficiat aan Malou Soetaarts die een geschenkbon van mylene door Liselot overhandigd kreeg.
Wij waren allen super enthousiast en met alle make up op ons gezicht waren we klaar voor een feestje. Op naar de volgende meeting zumba-dansen. We kijken er naar uit!"

Sanne Dury
"Alle kandidates hebben hun vrijdagavond samen doorgebracht met elkaar: een leuke babbel, veel gelach en natuurlijk ook een drankje. Maar dat was niet het enige reden waarvoor ze samen kwamen. Ze kregen een make-up workshop gegeven door Liselot. Ook hier was er terug een wedstrijd aan verbonden. Deze werd terecht door Malou gewonnen. Ze mocht een waardebon van Mylene mee naar huis nemen. De avond sloten we af met een leuke groepsfoto en mooie herinneringen. Dit was terug een avond om in te kaderen."

Greet Pattyn
"Vrijdagavond 23 november 2018 hebben we weer wat bijgeleerd, namelijk hoe je je gezicht goed reinigt, scrubt, verzorgt en hoe je make-up moet aanbrengen. Dankzij Lieselot hebben we terug heel wat bijgeleerd! We hebben ook terug heel wat gelachen, vandaar dat ik de andere kandidaten zeker niet als concurrenten zie maar als nieuwe vriendinnen. Het is een zalige toffe groep waarbij de één al meer ervaring heeft dan de andere maar zo leren we ook bij. Dit avontuur is een enorme drempel voor mij geweest maar ik heb er nog geen seconde spijt van!"

Mellisa Cardon
"Op vrijdag 23 november werd er opnieuw een avond georganiseerd door het ellipsis team. Wij als "wie wordt ellipsis model 2019" kregen een super onthaal door hen en beleven iedere keer een unieke ervaring. Mede dankzij de vakkundige uitleg van consulente Liselot werden we ondergedompeld in het reinigen van het gelaat en gingen we met de schmink aan de slag. We zagen er niet enkel top uit maar hebben ook heel wat afgelachen en nieuwe dingen geleerd.
Tussen het plezier door werden we natuurlijk ook beoordeeld. Malou werd als verdiende winnares gekozen en kreeg een waardebon . Terug een super avond beleefd met dank aan alle kandidates , Liselot en het hele Ellipsis team (en zeker de aanwezige leden Joany, Sharon en Maddy )"

Ann Beernaert
"Super leuke avond gehad met de mede-kandidaten en de goede ontvangst van Liselot Claeys en het Ellip-sis team. Mijn gezichtje zag er weer stralend uit!"

Tidenka Goedhart
"Op 23 november beleefden de finalisten van 'wie wordt ellip-sis model 2019' weer een avond vol plezier en gezelligheid. Het was leerrijk met een uitdaging of we nog te bewerken zijn na een vermoeide werkdag. Gastvrouw Liselot haalde haar truckendoos naar boven met Sharon als vrijwilligster. Stap voor stap werd een metamorfose vastgesteld. Als proef op de som konden we het ook op onszelf toepassen. De resultaten waren geslaagd. We mochten gezien worden en een stapje in de wereld zetten! Missie geslaagd, laagje mag!
Het was deugddoend om jezelf te verwennen zonder het heerlijk glaasje niet te vergeten. 
Het was terug een topavond met dank aan team Ellip-sis, gastvrouw Inge (Bockor café Gullegem) en Liselot (make up)."

Malou Soetaerts 

"Eerst en vooral was ik natuurlijk superblij met de prijs die ik gewonnen heb en ga er zeker van genieten volgend jaar. Alhoewel ikzelf nog make-up cursussen gevolgd heb vond ik het toch een leerrijke ervaring. Door te kijken hoe andere vrouwen hun make-up aanbrachten en de kleuren die ze gebruikten heb ik toch heel wat bijgeleerd. Ook de wondercrème vind ik de max want voor shoots wordt er vaak gevraagd om fond-de-teint te gebruiken, wat ikzelf niet graag gebruik.  Ook Liselot deed dit supergoed en met heel veel passie. Op de kerstshoot was ze heel bescheiden vond ik, want ze wou liever dat ik mijn make-up zelf aanbracht, maar ze mag best wat zelfzekerder zijn.  Ze levert echt prachtig werk. Vond dat dit ook eens mocht gezegd worden."

Hannie Wim,
"Blij dat ik erbij was op de avond van de make up-opdracht. Ik heb iedere kandidate wat beter leren kennen, vooral veel plezier gemaakt en ook goeie producten leren kennen via Liselot, waarvoor dank."

In het kader van de wedstrijd moesten de kandidates zich vorige week van hun beste kans laten zien voor de lens van Fotografie Tamara Boussemaere die haar studio speciaal omgetuned had in een mooie kerstsfeer.

Zaakvoerster Cindy Faes van Ellip-sis: "Bij hun aankomst waren de kandidates opnieuw zeer enthousiast om deel te nemen aan deze nieuwe fotoshoot. Eerst nam Liselot Claeys elke kandidate onder handen en zorgde met haar make-up voor de finishing touch. Hoewel het voor de tweede keer was dat de kandidates voor de lens stonden hadden sommigen toch nog wat plankenkoorts. Door de ervaring, het professionalisme en het geduld van Fotografie Tamara Boussemaere slaagde zij erin om elke kandidaat heel mooi vast te leggen.

Ondertussen heb ik het resultaat gezien en de foto’s zijn subliem. Je ziet ook dat de kandidates groeien in dit proces. Ik ben er zeker van dat elke kandidate een heel groot aantal likes zal krijgen op Facebook, wat leuk meegenomen is want Ellip-sis heeft er een wedstrijd aan gekoppeld, namelijk de kandidate met de meeste likes zal een prachtige kwalitatieve handtas van Ellip-sis krijgen."

Eén van de juryleden voor de wedstrijd 'Wie wordt het gezicht van Ellip-Sis 2019' is Sharon Van Exem. Haar eerste bevindingen:

"Als één van de juryleden vind ik deze wedstrijd enorm leuk om te ervaren en zet ik me dan ook mijn beste beentje voor. Het is ook heel hartverwarmend om alle kandidaten persoonlijk te leren kennen en hen te zien groeien in deze wedstrijd. En wat hebben ze allemaal terug een zeer geslaagde fotoshoot in kerstsfeer. De kandidaten waren heel enthousiast en positief."

 

Veertien finalisten strijden momenteel nog mee om het gezicht van ‘Ellip-sis 2019’ te worden. Het zijn Shirley Verhoeven, Lindsey wallaert, Cintha Debrabandere, Melissa Cardon, Sanne Dury, Malou Soetaers, Tidenka Goedhart, Els Santens, Hannie Delannoy, Nicky De Blauwe, Greet Bekaert, Ann Beernaert en de zusjes Phoeby Bottin en Shanna Bottin. Vorig weekend kregen ze alvast een gratis fotoshoot bij fotograaf Deleu in Menen, hun volgende opdracht is al op vrijdag 19 oktober om 19 uur. Dan is er een demo-avond van Spurway Parfum in Oostkamp.