Maselis

Enkele weken geleden werd Greet Pattyn verkozen als gezicht voor Ellip-Sis Model 2019, dit samen met Melissa Cardon. Na afloop van de finale stelde ze zich graag voor aan het grote publiek.

“Ik ben Greet Pattyn, 44 jaar oud en woonachtig in Dadizele. Het gezin is ondertussen uitgebreid met een zoontje van acht jaar. Mijn interesse tot deelname is eigenlijk heel toevallig begonnen via Facebook. Op de pagina van organisator Joany Faes zag ik een oproep verschijnen voor kandidates. Direct reageerde ik naar haar van: Ik zie me al lopen, met een lach-smiley erbij. Dan nam ze via messenger rechtstreeks contact op met mij en stimuleerde me om zeker deel te nemen. Ondanks de twijfels zat ik toch in de finale. Eens daarin heb ik me volledig gegeven, zeker als je weet van hoe ver ik eigenlijk wel kom. Sinds enkele jaren sukkel ik immers met Fybro en CVS.”

Wat was jou beleving in deze verkiezing? “Het eerste wat ik onthoud aan deze verkiezing is de hechte groep die gevormd is in die aantal maanden. We zijn allemaal vriendinnen geworden. Nu we elkaar zoveel niet meer gaan zien na de finale, zal iedereen wel in een zogenaamd ‘gat’ vallen want wekelijks was er wel iets te beleven, gaande van workshops tot fotoshoots bv. Vandaar dat ik verwacht dat er wel extra bijeenkomsten zullen volgen straks.”

Hoe zenuwachtig was je eigenlijk voor deze finale? “Ik heb alles gewoon op mij laten afkomen met in het achterhoofd de hoop om te winnen, niet de verwachting. Ik had immers andere favorieten maar natuurlijk ben ik super gelukkig met de titel. Ons merk Ellip-Sis zal er alvast een gemotiveerde winnares aan over houden.”

Vrijdagavond werd in zaal Ter Wijngaard in Wevelgem de finale gehouden waarbij het gezichten van ‘Ellip-Sis’-mode 2019 werden verkozen. In een leuke finale met daarin onder meer een vragenronde, een défilé en enkele toffe danspasjes koos de jury en het aanwezige publiek uiteindelijk voor Greet Pattyn en Melissa Cardon als winnaressen. Naast een uitgebreid prijzenpakket mogen zij de komende weken ook de komende zomer- en wintercollecties showen van het modemerk. Over enkele maanden komen beide dames ook in onze zomerspecial. Een gevolg van de samenwerking tussen Ellip-Sis en Mandelnieuws.be

 

 

Veertien finalisten strijden momenteel nog mee om het gezicht van ‘Ellip-sis 2019’ te worden. Het zijn Shirley Verhoeven, Lindsey wallaert, Cintha Debrabandere, Melissa Cardon, Sanne Dury, Malou Soetaers, Tidenka Goedhart, Els Santens, Hannie Delannoy, Nicky De Blauwe, Greet Bekaert, Ann Beernaert en de zusjes Phoeby Bottin en Shanna Bottin. Vorig weekend kregen ze alvast een gratis fotoshoot bij fotograaf Deleu in Menen, hun volgende opdracht is al op vrijdag 19 oktober om 19 uur. Dan is er een demo-avond van Spurway Parfum in Oostkamp.