Maselis

‘Wie wordt Ellip-sis Model 2020 ‘

De inschrijvingen zijn begonnen, om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd ‘Wie wordt Ellip-sis Model 2020 ‘. Interesse? De organisatie wacht dan op jou mailtje op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Antwoordend op die mail zal een formulier toegestuurd worden met meer uitleg van wat de wedstrijd inhoudt en wat men van elke kandidate verwacht.

* Ben je een spontane, fotogenieke vrouw?
* Hou je van modieuze kledij?
* Vind je het vooral leuk om voor de camera te staan?
* Vind je het fantastisch om een modeshow te defileren?

Waag je kans!!!

* Leeftijdsgrens van 18j tem 60j
* Geen maatvereiste
* Geen ervaring vereiste

Ken jij iemand anders, vriendin, nicht, collega? Vertel het door!

Opgelet de inschrijvingsperiode eindigt op 1 Mei 2019. Aarzel zeker niet om deel te nemen. Elke kandidate die reeds deelnam is vol lof over hun zelfvertrouwen dat enorm gegroeid is. Je hebt niets te verliezen. 


Tijdens het wedstrijdparcours voorzien we enkele fotoshoots bij verschillende professionele fotografen en workshops die elke kandidate een meerwaarde geeft. Onze winnaressen wonnen bovenop de prijs om ons fotomodel te zijn, ook nog elk een leuke prijzenpot van 400€. Sowieso kregen alle kandidates een goed gevulde goodiebag.  

Good Luck fashionista’s

Ellip-sis team
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op onze facebook pagina Ellip/sis

Melissa Cardon werd tevens verkozen tot Ellip-Sis Model 2019. Ze is 29 jaar en is woonachtig in Menen. Haar gezin is ondertussen uitgebreid met twee zoontjes. "Mijn drijfveer om deel te nemen aan deze verkiezing was het gebrek aan zelfvertrouwen. Die is ondertussen serieus opgekrikt door de organisatie en de medekandidaten. Winnen was dus echt vooraf iets waar ik alleen van droomde. Vandaar dat ik op het podium de traantjes de vrije loop liet gaan. Achteraf ben ik heel trots op wat ik gerealiseerd heb en bijzonder trots het gezicht te mogen zijn van Ellip-Sis."

Waarom moeten toekomstige kandidaten niet twijfelen om in te schrijven? "Hier maakt het echt niet uit hoe je bent. Iedereen is mooi op zijn eigen manier en krijgt hier door de organisatie ook de kans om dit te uiten. Dat is toch wel top aan deze verkiezing. Het is dus zeker een aanrader voor iedereen die een toffe periode wil beleven met daarbij ook workshops en fotoshoots."

Is het de bedoeling nu om aan nog andere verkiezingen deel te nemen? "Ik ga eerst volop genieten van dit jaar bij Ellip-Sis, daarna zien we nog wel wat de toekomst brengt."

 

 

Veertien finalisten strijden momenteel nog mee om het gezicht van ‘Ellip-sis 2019’ te worden. Het zijn Shirley Verhoeven, Lindsey wallaert, Cintha Debrabandere, Melissa Cardon, Sanne Dury, Malou Soetaers, Tidenka Goedhart, Els Santens, Hannie Delannoy, Nicky De Blauwe, Greet Bekaert, Ann Beernaert en de zusjes Phoeby Bottin en Shanna Bottin. Vorig weekend kregen ze alvast een gratis fotoshoot bij fotograaf Deleu in Menen, hun volgende opdracht is al op vrijdag 19 oktober om 19 uur. Dan is er een demo-avond van Spurway Parfum in Oostkamp.