Maselis

De eindejaarsshoot voor onze website www.mandelnieuws.be met Miss Face Of Beauty Belgium 2018 Rani Linseele en Face of Beauty International ‘18 Amandine Bonehill had dit jaar plaats in de studio van fotograaf Kurt Maddens. De knappe dames trokken hiervoor hun mooiste feestkledij aan.

"2018 was voor mij een topjaar", opent Rani Linseele. "Ik mocht ons land vertegenwoordigen voor Face Of Beauty International in India. Dit was ook mijn eerste reis naar Azië. Het was een superleuk avontuur en zeker om zoveel meisjes te leren kennen van verschillende landen. Ik ging samen met Amandine, die de finale Teen Face Of Beauty International won. Een hele ervaring om nooit te vergeten. Ook kreeg ik de verrassing dat ik meter mag worden van het eerste kindje van mijn zus. Natuurlijk ben ik hier superblij mee. Ik verwacht ook vele leuke ervaringen in 2019! Uitstapjes met familie, het moment dat ik meter zal worden, reis met mijn vriend, helpen met de verkiezing van Miss Batjezprinses en Face Of Beauty Belgium.. en vooral een gezond en gelukkig jaar! "

 

"2018 was een heel bewogen, druk en stressvol jaar met natuurlijk zijn ups en downs", aldus Amandine. "Hiernaast ben ik heel dankbaar dat ik de titel van Face of Beauty Benelux en International in ontvangst mocht nemen"

"Voor dit jaar hoop ik op iets meer geluk en dat ik de kans krijg om nog veel te mogen reizen en dit met school te kunnen combineren"

"Hoe ik de feestdagen invulde? Dat doe ik het liefst thuis samen met familie! Een feestje kan inderdaad ook leuk zijn, maar voor mij draaien de feestdagen meer om het samen zijn en samen vieren met familie en/of vrienden."