MOORSLEDE: Luna Demoersman richt haar pijlen voorlopig enkel op Ellip-Sis

Loena Demoersman was de jongste deelneemster maar haalde toch de titel van 'Ellip-Sis Model 2020' binnen. "Aangezien ik toch de minste ervaring had van alle deelneemsters had ik vooraf toch enige twijfels over mijn winstkansen. Uiteindelijk heb ik in de finale bewezen dat niet altijd de meest getalenteerde moet winnen. Vooral de morele steun van mijn mama bracht me in dat opzicht op andere ideeën.

Anja Claeys en Loena Demoersman zijn Model Ellip-sis '20, Inge Amerlynck krijgt de prijs van Miss Sympathie

Vrijdagavond werd in 'De Kring' in Ledegem de finale gehouden van de wedstrijd Model Ellip-Sis '20. In een prachtige show, opgeluisterd door Kurt Crabbé die dit jaar zijn zilveren jubileum viert, werden uiteindelijk Loena Demoersman en Anja Claeys verkozen. De prijs voor Miss Sympathie ging naar Inge Amerlynck. Dit trio zijn ook opnieuw te zien zijn in onze 'zomerspecial'.

 

Angelique Gadeyne: "Voor klasse en stijl ben je bij Ellip-sis aan het juiste adres."

Angelique Gadeyne : "Ten eerste ben ik enorm blij dat ik geselecteerd ben om mee te doen voor Ellip-sis model 2020. Ik stond er zelf van versteld maar heb deze kans gegrepen. Dankzij Ellip-sis heb ik de laatste maanden enorm veel bijgeleerd zoals het commerciële aspect, de make-up tips, de danslessen en de défilé-lessen. Ik heb me voor 100% ingezet en heb geen enkele les gemist.

Fienemie Verhulst: "Ik heb tijdens de aanloop naar de finale heel veel geleerd."

Fienemie Verhulst: "Ik heb tijdens de aanloop naar de finale heel veel geleerd. Van hoe je het best je gelaat opmaakt tot hoe je nu precies moet sierlijk wandelen op die hoge hakken. Er is al heel wat afgelachen geweest op die momenten tussen de kandidaten onderling. Het is zo leuk om me zo comfortabel te voelen tussen die stuk voor stuk lieve meiden.

Karin Tackaert: "Een unieke ervaring die ik voor eeuwig zal koesteren"

Karin Tackaert: "Mijn deelname aan Ellip-sis model is voor mij een unieke ervaring en super om mee te maken die ik voor eeuwig zal koesteren. Er is niets dat ik niet fijn vond, alles wat we gedaan hebben deed ik met veel plezier. De fotoshoots, de Zumbales, de catwalk- training, de make-up workshop en de mediatraining waren echt te gek om te doen. Al die momenten zal ik nooit vegeten.

Leslie Vanhaelst: "Ik twijfel niet meer als ik een outfit moet kiezen"

Hoe ik de wedstrijd heb ervaren? Leslie Vanhaelst: "Het is tot nog toe een groots avontuur bij Ellip-sis Mode. Zo heb ik veel dingen bijgeleerd zoals make-up en de catwalk en daarbovenop heb ik hele leuke medekandidaten mogen ontmoeten. Ik twijfel ook niet meer als ik een outfit moet kiezen want mijn kleerkast hangt vol met kledij van Ellip-sis. Ik ben vooral trots om er bij te mogen zijn!"