ROESELARE: "Gregory was niet alleen mijn broer maar ook beste vriend"

De 41-jarige Gregory Huyghe verongelukte zaterdagavond in Rumbeke met zijn Tesla. De Roeselarenaar werd onwel langs de Izegemsestraat en knalde tegen een paal langs de weg. “Zijn kinderen betekenden alles voor hem.” Gregory Huyghe had net voor zijn zoon spelmateriaal gekocht in de Multi Bazar in Izegem toen het op de terugweg naar zijn woning plots helemaal verkeerd liep. Hij stuurde zijn Tesla langs de Izegemsestraat richting het centrum van Rumbeke toen hij plots de controle over het stuur van zijn wagen verloor. De hulpdiensten snelden onmiddellijk ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat.

“Beste vriend”
“Hoogstwaarschijnlijk is Gregory onwel geworden”, aldus Jeoffrey Huyghe, de broer van het slachtoffer. Het slachtoffer was een echte familieman. “Hij was een goede zoon, een goede vader voor zijn twee kinderen en een goede broer. Meer nog, Gregory was eigenlijk mijn beste vriend.”

De Roeselarenaar stond gekend als een levensgenieter. “ Hij was door heel veel mensen erg graag gezien. Een sociale figuur .” Gregory had net ook een nieuwe uitdaging in zijn leven. Hij was pas gestart met een nieuwe job als accountmanager bij Total Energie. Aan die nieuwe job ging ook een nieuwe wagen verbonden, de Tesla waarmee hij op pad was.

Geschreven door
Mandelnieuws/ Bert Feys