Malou Soetaerts (Westkerke): "De zomer zal vooral werken zijn"

Ingediend door Stefaan op za, 12/06/2021 - 01:00

De 48-jarige Malou Soetaerts is woonachtig in Westkerke. Ze combineert  een job als sales manager bij Finest Seafood in Oostende met deze als enquêtrice voor een studiebureau in Leuven. "In mijn vrije tijd geniet ik van Q-time met mijn dochters en kleindochter en vind je me geregeld terug voor de lens."

"De corona periode was voor mij mentaal toch redelijk zwaar omdat mijn kleindochter in November geboren werd en ik haar maanden niet kon zien. Ook werd ik tijdelijk werkloos waardoor de renovatiewerken aan mijn huis nu uitgesteld moeten worden, maar we hebben het overleefd en ik besef dat er mensen zijn die het nog slechter hadden dan ik."

Wat staat er op de planning voor die periode? Vakantie in het buitenland of iets dichter bij huis of heb je geen directe reisplannen? "De zomer zal vooral werken zijn. Juli en augustus zijn de drukste maanden bij ons op het werk en nu zeker met dat de horeca terug volledig opengaat. Mijn droomvakantie is nog steeds Bali. Maar ook Hawaii bezoeken samen met mijn dochter staat op mijn bucket list."

Beschrijf eens je outfit voor de shoot? Speciaal gekocht of iets die je regelmatig draagt en waarin je jezelf kan zijn? "Oh ik wissel graag af hoor. De ene keer draag ik sportieve kledij, maar de volgende dag kan je me dan weer zien in een jurkje. Ik heb voor deze shoot dan ook wat uiteenlopende kledij gekozen van casual naar chique en eentje in vakantiemodus."

Heb je nog grootse toekomstplannen?  "In de toekomst zou ik nog graag eens deelnemen aan een internationale Mrs verkiezing. Kreeg vorig jaar verschillende aanbiedingen maar door corona kon dit niet doorgaan."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts