Evelyn Vandeputte (Roeselare): "Nog méér dan ooit sta ik stil dat het allerbelangrijkste in ons leven , gezondheid is!"

Ik ben Evelyn Vandeputte , geboren op 28 Februari 1989 te Roeselare. Ik ben zaakvoerster van Glamish, mijn eigen Babor Excellence huidinstituut bekroond met 5 sterren. Als derma-experte ben ik voortdurend bezig samen met Babor, om de méést revolutionairste behandelingen te geven voor uw mooiste huid. Daarnaast ben ik model, waar ik in 2018 met Top Model Belgium in het Lido stond op de eindfinale in Parijs. Ik heb een schat van een dochtertje Elysée samen met mijn man Erwin Maddens.
Beauty is an attitude! Ik ben voortdurend bezig met Glamish, want mijn zaak verhuist eind dit jaar naar het centrum in Roeselare. Het wordt het méést luxueuze schoonheidsinstituut van België. Een architecturaal-pareltje, ongezien! Een volledig nieuwbouw zowel exterieur als interieur vervaardigd door Interieur Maddens.

Hoe ziet jou zomer er dit jaar uit? 
"Nog méér dan ooit sta ik stil dat het allerbelangrijkste in ons leven , gezondheid is! Daarom heeft gezondheid voor mij steeds prioriteit. Het familie-gebeuren staat op nummer 1. Tijdens de Corona-periode heb ik mijn ouders en andere geliefden enorm gemist. Gelukkig kunnen we elkaar terug zien. Het waren al drukke dagen geweest in mijn Glamish - Babor Excellence Institute. Maar ik néém zeker verlof om samen te genieten van mijn dochter Elysée & mijn man Erwin. Me-time is een must, het levert nieuwe energie, wat goed is voor mind, body maar het helpt ook anti-aging! 
Mijn motto: Always look higher up – see life in details & don’t go with the flow, just go with your own strength."

Wat is je favoriete droomvakantie? Enkele bestemmingen die je voorkeur dragen? 
"Mijn droombestemming is Mauritius, een tropisch bountyeiland. De witte zandstranden en een mooie azuurblauwe zee… Jawel, ik kan genieten van rust en prachtige natuur. "

Wat was je mooiste vakantie tot op heden? 
"Een bootvakantie aan de Cote d’azur met mijn gezin!! De naam alleen al zegt het. Azuurblauw helder water, prachtige natuur, echt bikini weather!   Ik herleef op het water. Daar worden mijn batterijtjes volledig opgeladen. Het voordeel is dat Erwin zelf kapitein is, en dat we een gezellige tijd hebben samen met ons dochtertje Elysée. We varen de kleine zandstrandjes in verschillende baaitjes af ontdekken prachtige locaties waar je zonder boot nooit bij kan…  Daar ervaar je het leven helemaal anders,  als een spiegelbeeld van het leven aan land. Je bent er precies losgekoppeld van alles, wat goed is voor onze geest. "

*Geef een beetje duiding bij de kledingkeuze voor deze shoot!
"Fashion fade, style is eternal! Classy & stylish en altijd met high heels natuurlijk! 
Ik hou van originaliteit. Ik hou van stijlvolle kleedjes, maar de perfecte handtas en schoenen tellen van evenveel belang! Alsook een juweeltje mag niet ontbreken. Ik hou ook van 2-delige pakjes. Ook de perfecte make-up en haarstijl is van belang. Maar verzorging is het allerbelangrijkste! Je mag dan nog het mooiste kleedje aanhebben, dit vervaagt snel als je geen verzorgt voorkomen hebt. Een mooie huid, verzorgde handen, verzorgde voeten… Maar zo, daar heb ik wel een adresje voor."
 

Geschreven door
Mandelnieuws