Herbert Verhaeghe (Presentator en zanger uit Kuurne): "Mandelnieuws is een goed-verteerbare nieuwswebsite."

Herbert Verhaeghe, zanger en presentator, uit Kuurne passeerde de voorbije tien jaar regelmatig al eens de revue en is dan ook lovend over de inzet en de gedrevenheid van de vele medewerkers aan onze website.

Hoe heb je mandelnieuws.be leren kennen?
"Enkele jaren geleden was het de ploeg van Mandelnieuws zelf die mij contacteerde voor een interview. Ik was aangenaam verrast door de gedrevenheid waarmee aan nieuwsgaring wordt gedaan. Het interview was heel goed voorbereid, en op het resultaat kreeg ik veel reacties."

Wat is de meerwaarde?
"De naam “Mandelnieuws” is veelzeggend. Welke nieuwsstroom vloeit er door onze regio? De berichten zijn heel uiteenlopend… een leuke mix. Weten wat er in je straat en daarbuiten gebeurt is belangrijk. Mandelnieuws speelt daar prima op in met een goed-verteerbare website. Oogt mooi!"

Ben je een dagelijkse bezoeker?
"Ik ben geen dagelijkse bezoeker. 24 uur per dag is te weinig voor mij, het zouden er 48 mogen zijn. Maar af en toe kom ik voorbij op de site van Mandelnieuws, en ben ik altijd verrast van de energie die hierin wordt gestopt."

Hoe zie jij de toekomst van onze website?
"Mandelnieuws is goed bezig. Heel goed.  Misschien is de tijd rijp om wat meer in te zetten op video?  Het zou ook leuk zijn mochten lezers kunnen reageren op wat jullie schrijven.  Succes, en van harte gefeliciteerd met de 10de verjaardag!"

Geschreven door
Mandelnieuws