Xena Lobert (Zottegem) wil via Queen Of The Models doorgroeien in de modellenwereld!

Ingediend door Stefaan op zo, 13/06/2021 - 05:13

De 19-jarige Xena Lobert uit Zottegem is verkoopster van beroep. Doordat ze sinds vorig jaar al fotoshoots deed, groeide de belangstelling voor de deelname aan Queen of The Models '21. "In mijn tienerjaren was ik bijzonder onzeker over mezelf. Het was uiteindelijk een fotograaf die me over de schreef haalde om sinds vorig jaar fotoshoots te nemen. Dat bleef niet onopgemerkt voorbij gaan en trouwe kijkers pushten me om aan de verkiezing deel te nemen. Ik had reeds veel positieve commentaren gehoord en twijfelde niet meer."

Wat zijn de eerste ervaringen? "De fotografen van de verkiezing zijn echt top. Ze leren me nog veel bij en stellen me telkens op mijn gemak. Dat zorgt ervoor dat de eerste resultaat echt top zijn."

Finalemaand december is er nog niet, maar ondertussen groeit wel de goesting om het kroontje, vermoed ik? "De verwachtingen liggen heel hoog. Tegen dan zal mijn zelfvertrouwen nog gegroeid zijn. Natuurlijk ga ik voor het kroontje, maar feitelijk gun ik het iedereen."

Wat staat er in aanloop nog op het programma? "Ik ga zoveel mogelijk fotoshoots doen om nog meer ervaring op te doen. Verder ga ik ook nog  thema's uitzoeken in dat kader wat niet evident is, zeker in deze coronatijden. De resultaten ervan zullen terug in mijn eigen boekje komen, gemaakt door Filip Wauters. Dat is de persoon die me eigenlijk in het modellenwereldje stortte. De verkoop is goed te noemen, vandaar dat we nu werk maken van een tweede editie. Specifieke thema's die aanbod komen zijn baudoir, maar laatst werd ik ook gefotografeerd aan vliegtuigen voor de tweede editie. Verder heb ik ook nog een eigen website, maar die staat nu eventjes offline omdat de webmaster van dienst nog te weinig tijd ervoor kon vrijmaken. Wellicht zal ik deze functie nu ook op mij nemen. Ik ben dus wel een bezige bij zowel voor als achter de lens."
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts