Sabrina Romand zag haar zelfvertrouwen groeien tijdens haar periode bij Miss De Luxe '24!

Ingediend door Stefaan op ma, 20/11/2023 - 08:00

Sabrina Romand is finaliste Miss De Luxe 2024 nr.18. In haar laatste weken als finaliste kwam ze nog eens onze regio uit voor een fotoshoot. De vorige keer werd die grotendeels gedwarsboomd door het slechte weer. Deze keer was het veel beter en trokken we richting Trax-site en Pastoorsbos.

"Tijdens mijn campagne heb ik mijn zelfvertrouwen zien groeien. Ondertussen heb ik er ook van geprofiteerd om nieuwe mensen te leren kennen, en zelfs zeer leuke vriendschappen met finalisten eraan over gehouden.  De workshops waren ook heel leerrijk en met de vele fotografen deed ik fotoshoots om nooit meer te vergeten. Maar mijn mooiste  moment blijft de reis met alle finalisten en de crew-leden naar Turkije.  Ook mijn goede doelen voor make a wish waren zeer leuk, en dan vergeet ik nog de kalendershoot.  Deze opbrengst gaat voor alle kindjes om hun dromen te kunnen waar maken."
Allemaal positieve geluiden maar je maakte persoonlijk een moeilijke periode mee?  "De voorbije maanden waren op persoonlijk vlak niet perse zo rooskleurig met het verlies van mijn mama, mijn hondje Lilalou en het ongelukje op zee waar ik mijn ribben gekneusd heb.  Maar het is mij gelukt, dankzij mijn sterke persoonlijkheid om door te gaan . MDL heeft mij gelukkig terug  licht in mijn leven gebracht en mij laten schijnen." 

Wat zijn jou verwachtingen? Beland je in de top ? "Dat zullen  we op 9 december wel zien. Wat voor mij belangrijk is, is de mooie momenten koesteren. Mijn finaleplaats  Is voor mij al een overwinning. Dank  aan iedereen die in mij gelooft."

Wat kunnen onze lezers nog doen voor jou? "In de eerste instantie mijn pagina finaliste Miss De Luxe 2024 blijven volgen, en natuurlijk  sms'n met het bericht  MDL18 naar 6630. Daarmee steun je mij niet alleen maar ook meerdere goede doelen."

Maar waarom nam jij nu eigenlijk deel? "Omdat ik gewoon mijn eigen kon zijn en nog eens mijn grenzen wilde verlengen. Ik raad trouwens iedere vrouw aan om dit mooie avontuur te beleven en  zich zeker in te schrijven op de site van Miss De Luxe. Ik ben fier op mijn eigen wat ik allemaal bereikt heb in mijn campagnejaar."

De mooie finale/gala-avond gaat door op 9 December in salons Mantovani in Oudenaarde. Wie er zeker nog bij wil zijn is zeker welkom . Tickets zijn nog steeds beschikbaar aan 45€ of 125€ voor een 3-Gangen menu incl drank, koffie en dessert.
 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts