KORTRIJK: Magali Gils (25) uit Beerse (regio Turnhout) is finaliste bij Miss Wellness Beauty '23

Ingediend door Stefaan op vr, 10/02/2023 - 08:00

Magali Gils (25) uit Beerse (regio Turnhout) is finaliste bij Miss Wellness Beauty '23. Vorige week kwam ze naar het mooie Kortrijk aan de Broeltorens voor een reportage bij www.mandelnieuws.be

"Sinds een viertal jaar ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste. Daar bovenop sta ik ook nog in de horeca omdat ik dat toch ergens niet kan los laten. Toch wou ik dus enige tijd terug iets anders kiezen in mijn leven en ben op een jonge leeftijd begonnen met extra opleidingen te volgen om afgestudeerd te zijn als schoonheidsspecialiste. Meteen ben ik daarna mijn eigen zaakje opgestart. Dat begon heel klein in een ruimte thuis maar door goeie connecties is dit heel snel gegroeid waardoor ik op korte tijd goeie investeringen heb kunnen doen. Zo heb ik meerdere laserapparaten kunnen aankopen en zo kon ik ook meerdere behandelingen aanbieden aan mijn klanten. Mede daardoor ben ik heel tevreden tot wat ik nu heb bereikt. Social media is daar ook vanop de hoogte geworden en zo is wellicht ook de organisatie bij mij terecht gekomen."

Uiteindelijk volgde al snel de casting? "Klopt, en daar heb ik eigenlijk heel snel mijn meerwaarde kunnen aantonen aan de beautysector. Wellicht op die basis hebben ze mij ook geselecteerd. De eerste reacties van vrienden en klanten zijn overweldigend, mezelf incluis. Het is wel iets totaal nieuws voor mij maar ik sta altijd welk open voor nieuwe uitdagingen. Wat het uiteindelijk zal opleveren zien we dan later wel na de finale."

PLANNING

Een planning is wel heel belangrijk voor jou, denk ik? "Mijn agenda ontploft bijna maar alles lukt wel mits dus een strikte planning. Gelukkig houdt iedereen er ook rekening mee dat ik nu aan deze verkiezing deelneem, velen zijn zelfs mijn steunende kracht daarin. Sinds vorige week kan je immers ook stemmen op mij  en echt ik verschiet van alle reacties. Dat is echt wel tof voor mij en motiveert me wel."

Wat verwacht je er zelf van? Zien we jou straks schitteren met dat mooie kroontje als ambassadrice? "Dat zou natuurlijk geweldig zijn en zelf zie ik het ook groots. Zo ben ik ook ingesteld en pas zo kan je ook 'echte' dingen bereiken in het leven en in je zakelijke carrière. Dat heb ik eigenlijk mezelf aangeleerd, nooit te kleinschalig zien want daarmee geraak je nergens in het leven. Dus moet je jou op alle vlakken 100 procent geven, ook al zijn er tegenslagen. Op dat moment moet je zich dan er boven zetten."

Hoe kunnen de lezers van mandelnieuws.be jou nog helpen? "Dit kan al door mij te volgen op social media. Daar ga ik tonen waarom de mensen nu precies op mij moeten stemmen. Dat kan dus via MWB 18 en dat is naar 6630."

MAISON MAGALI 

En nu krijg je nog de kans om jou instituut voor te stellen aan het grote publiek. "In mijn instituut 'Maison Magali' ben je welkom voor diverse laserbehandelingen, huidverbeteringen en tandenbleek. Dat laatste is trouwens op een heel veilige basis zonder peroxide. Op één uur tijd zie je al de eerste resultaten ervan. Mijn zaak is gelegen in Turnhout en ondertussen zijn we ook bezig met uitbreidingen waardoor ik straks in een groter pand zal terecht komen, dit samen met nog twee tatoeëurs. De combinatie is echt passend want ik laser bijvoorbeeld weg van pigmentatie en tatoeages. Binnenkort schaf ik ook een toestel aan voor Led-therapie. Dat zal ervoor zorgen dat je spieren nog meer kunnen ontspannen door infrarood in te stellen en ook dat je behandelingen een beter effect zullen hebben met huidverbetering. Wil je er dus nog beter uitzien en voelen, dan is er maar één adres: Maison Magali in Turnhout."  

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts