Amber Van Hove (Mol) wil via Queen Of The Models nieuwe contacten leggen in de modewereld!

Ingediend door Stefaan op wo, 07/07/2021 - 01:00

De 17-jarige Amber Van Hove uit Mol is in haar vrije tijd vooral bezig met paardrijden en inline-skating maar daarnaast combineert ze dit sinds enige tijd met modellenwerk. Door een vriendin is ze eigenlijk in contact gekomen met de organisatie van 'Queen of the Models'.
"Mijn eerste ervaringen met de organisatie, mua's en kapsters waren echt direct ok. Je merkt dat je met professionele mensen te doen hebt. Het is dus echt een keileuke ervaring tot op heden. In die periode heb ik ook al enkele goeie vriendinnen eraan over gehouden. In het begin was dit wel moeilijker door corona, nu is alles gelukkig al meer versoepeld en kunnen we al meer samen komen. Ik heb dus nog geen seconde spijt om aan deze verkiezing deel te nemen."

Wat is je persoonlijke ambitie? "Mijn eerste betrachting is om via de verkiezing nog meer connecties te leggen in dit wereldje. Moest dat toch niet lukken, ga ik gewoon verder studeren en gaan werken. Dan zou ik het liefst dieren adopteren en deze dan opleiden tot therapiedieren. Met hun moeten we dan jongeren die op allerlei vlakken problemen hebben, beter maken."

Zou dit combineerbaar zijn met modellenwerk? "Ja toch wel want in deze functie is bijna iedereen zelfstandig. Ik zou dus zelf mijn uren kunnen kiezen en bij overmacht werknemers aanvaarden als hulp."

Heb je nu al ervaring trouwens in de modellenwereld? "Voor de verkiezing had ik al een vijftal shoots gedaan. Ik had dus al een beetje ervaring, maar zeker nog niet veel. Nu is het de springplank naar hopelijk echt modellenwerk. Het kroontje in december zou daarbij een grote hulp zijn maar nieuwe connecties kunnen mij ook al een stuk verder helpen in mijn doel."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts