BRAKEL/KORTRIJK: Youna Bruyland is finaliste bij de verkiezing Queen of The Models '21!

Ingediend door Stefaan op wo, 21/07/2021 - 10:00

De 17-jarige Youna Bruyland  is finaliste bij de modellenwedstrijd Queen of The Models editie 2021. De Brakelse kwam speciaal voor onze reportage richting de Internationale rozentuin in Kortrijk. 
"Ik studeer jeugd- en gehandicaptenzorg. Na school ga ik als studentenjob werken bij mijn ouders in de slagerij. Na de slagerij op vrijdag begin ik om 18u in een frituur t’verschil te Brakel. Op dinsdag en donderdag ga ik ook helpen in het cafe ‘prohibition’ in Ninove. Ook deze drie steunen mijn deelname aan Queen Of The Models . Ik ben er terecht gekomen door Queen Of The Models. En daar ben ik de dag vandaag nog steeds zo trots en fier op! Ik zou mij geen leven meer kunnen voorstellen zonder uitdagingen, shoots, die vriendschappen, de fotograven,… Queen Of The Models is een echte droom! Het is zo’n mooie belevenis en zo’n mooi verhaal. Je voelt je er zo thuis en zo gelukkig. Mijn eerste ervaringen waren de ‘voorbereidende’ shoots met Ivan Van Steenis. Een topfotograaf! Ik shoot er zo graag mee  en de resultaten zijn steeds prachtig. Mijn verwachtingen zijn dat ik in de top drie eindig. Ik ga er de komende weken nog extra men best voor doen."
Daarnaast neemt Youna ook deel aan de Provinciale verkiezing van Oost-Vlaanderen voor Miss België. "Natuurlijk kunnen de lezers van mandelnieuws.be mij helpen  via sms stemmen. Dat doe je door naar 6665 , MOV6 te sturen. Of via de website app.missbelgium.be . Het kost €1 per stem maar het helpt me echt. Ik hoop gewoon een mooi modellencariëre op te kunnen leiden. Het is echt mijn droom."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts