Aurelie Dupont (Brugge) ziet Queen Of The Models als een ideale springplank om model te worden!

Ingediend door Stefaan op ma, 28/06/2021 - 21:24

De 16-jarige Aurelie Dupont uit Brugge is straks in december één van de finalistes voor de verkiezing Queen of the Models '21. Ze loopt in eigen stad school in het plaatselijke KTA alwaar ze humane wetenschappen volgt in combinatie met dansopleiding. 

Hoe ben je eigenlijk in het modellenwereldje terecht gekomen? "Het was zeker geen kinderdroom zoals van velen. Pas vorig jaar is de interesse gegroeid en nam ikzelf het initiatief om aan deze verkiezing deel te nemen. Ik had dit gezien door de vele toffe reacties op Instagram en Facebook. Uiteindelijk ben ik enorm blij over deze beslissing."

Wat zijn de eerste ervaringen over QOTM? " Tot voor de eerste officiële shoot bij Queen of The Models was het altijd mijn mama die foto's nam van mij. Dat waren niet echt fotoshoots, nu is dit in een korte periode verandert en echt ik heb veel plezier voor de lens. Ik heb dan ook al beslist om verder te gaan in het modellenwereldje. Deze verkiezing moet voor mij de springplank worden."

Maar eerst dus natuurlijk de Queen of the Models. Wat zijn jou verwachtingen? "In eerste instantie ben ik al heel blij enorm veel bijgeleerd te hebben op dat vlak. Dit neemt natuurlijk niet weg dat ik niet voluit voor het kroontje ga. Dat is, denk ik, een gezonde ambitie van elke finaliste."

Ondertussen is Aurelie ook al gekwalificeerd voor de verkiezing van Miss West-Vlaanderen, die later ook meisjes naar de Nationale finale stuurt. Het beloven voor de Brugse nog drukke maanden te worden. 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts