Jan Huysentruyt ( Izegem): "Hopelijk kan Mandelnieuws.be  verder blijven groeien"

De 49-jarige Jan Huysentruyt uit Izegem is een dagelijkse bezoeker van de site , daar deze zeker een meerwaarde is voor de nieuwsverslaggeving in onze provincie.  

"Ik heb Mandelnieuws.be  leren kennen via de optredens die ik regelmatig fotografeer.  Regelmatig was daar ook een medewerker van de site aan de slag , Kurt Maddens  met name. Door de website is ook met hem een toffe band uitgegroeid doorheen de jaren. Ondertussen fotografeer ik nu ook al enkele jaren voor Mandelnieuws op diverse muziekevents.  Daarnaast volg ik ook voor hen fashionevents , theater , sport  ( wielrennen , volleybal , boks, ….), en nu en dan ook beelden van nieuwtjes uit mijn stad Izegem.  Dit naast  het fotograferen in bijberoep van events , families , familiegebeurtenissen , modellen/portfolio,…… (www.poseer.be)"

"Hopelijk kan Mandelnieuws.be  verder blijven groeien en een meerwaarde zijn  voor iedereen die  op de hoogte wilt blijven  van het nieuws uit deze mooie Mandelstreek."

"Wat mij betreft doe  ik na coronatijd verder met hetgeen ik graag doe  en dat is fotograferen  en bij de mensen zijn.  Veel succes aan alle medewerkers en de redactie."
 

Geschreven door
Mandelnieuws