Maselis

Goddeeris heeft de wind in de zeilen! Steeds vaker doet deze naam in onze contreien een belletje rinkelen als het gaat om industrial piping en hvac. En sinds begin dit jaar kan je onmogelijk nog naast hun nieuwe huisstijl kijken dankzij hun camionetten die op straat hoofden doen draaien.Ze konden het jaar inzetten met het in ontvangst nemen van de mooie Roeselare Award voor ‘Bedrijf van het Jaar 2017’. Als kers op de taart staat eind dit jaar de verhuis naar een nieuwbouw op het nieuwe industrieterrein Ovenhoek in Roeselare gepland.

Goddeeris werd in 1962 door de broers Bernard en Louis Goddeeris opgericht. Vandaag is de firma 56 jaar en 2 generaties verder. Momenteel zijn ze nog steeds gevestigd waar ze begonnen zijn, dagelijks opereren ze vanuit de Kasteeldreef in de mooie Rodenbachstad. Al kijken ze dit jaar wel uit naar hun nieuwe headquarters. De firma realiseerde de laatste jaren heel wat groei waardoor de huidige burelen en magazijn in de Kasteeldreef momenteel uit hun voegen aan het barsten zijn. Eind 2018 verhuist het voltallig team naar een nieuwe uitvalsbasis, het nieuwe industrieterrein ‘de Ovenhoek’ in Roeselare.

Donderdagavond 17 mei was burgemeester Kris Declercq aanwezig op het terrein om de eerste buis ‘te leggen’.

 

Jan Goddeeris, zaakvoerder: Roeselare is de snelst groeiende centrumstad van Vlaanderen, dus de keuze om hier te blijven was snel gemaakt. Door de goede bereikbaarheid van de stad en de centrale ligging, is Roeselare de ideale plek om te ondernemen.”

 

Het nieuwe gebouw wordt een staaltje toparchitectuur. Samen met creative designer Gerd Couckhuyt van Bhoom en architect Dirk De Meyer werden de plannen opgezet. De nieuwbouw onderstreept hun ambitie om samen met alle betrokken medewerkers verder te blijven groeien tot een absolute gevestigde waarde in de regio.